Gestoorde man rijdt weg in met draaiende motor geparkeerde auto

6
Gestoorde man rijdt weg in met draaiende motor geparkeerde auto

Een geestesgestoorde man in Suriname is vrijdag weggereden in een auto, die met draaiende motor was geparkeerd ter hoogte van een bar in het district Wanica. De benadeelde parkeerde zijn wagen en liet die met draaiende motor achter.

Hij ging in de nabije omgeving en kwam kort daarna terug. Zijn auto was echter nergens te vinden. Hij besloot lopend naar het politiebureau te gaan en zag onderweg een man in zijn auto rijden.

De benadeelde stopte de man en nam plaats in het voertuig waarbij hij hem vroeg naar het politiebureau te rijden. Daar aangekomen meldde de benadeelde de politie wat hem was overkomen. De politie merkte dat het ging om een geestesgestoorde man en heeft hem ernstig aangesproken.

Na enkele uurtjes heeft een andere autobestuurder bij de politie melding gemaakt dat hij in zijn auto zat toen de geestesgestoorde plotseling het portier openmaakte. De gestoorde man nam de autosleutel uit het sleutelgat en gooide die in de goot. Er moest naar de sleutel in de goot worden gezocht. De bestuurder heeft de sleutel toch kunnen vinden. 


6 REACTIES

 1. In dit verhaal wedijveren de actoren wie er nu gekker is;
  De eerste gek parkeert zijn auto met draaiende motor en loopt weg.
  De tweede gek stapt in en rijdt weg. Vervolgens vraagt de 1e gek aan de tweede om te stoppen en no. 1 stapt in en vraagt no. 2 om naar het politiebureau te rijden. Die gekken op het bureau spreken no. 2 ernstig en laten hem meteen weer vrij en ja hoor, hij rukt het portier van een andere auto open en steelt de sleutel uit het slot om die vervolgens in de boot te gooien.
  gemodereerd

 2. Elke keer zegt de politie, je auto niet draaiende laten als je uitstapt. Stel dat een kind was ingestapt??
  Tenminste kan de gestoorde goed rijden. Geen ebs paal omver.
  gemodereerd

 3. Ho Ho Popo Jantje ,kalm aan ,kalm aan. Haal eens diep adem. Zó ja ,wat goed van je zeg! Hier a.u.b. je medicijnen. Bedankt Pakiratigri later.
  gemodereerd

 4. Als je in je auto ergens geparkeerd zit altijd de deuren op slot. Behalve gestoorden lopen er ook veel rovers rond.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.