Lockdown-overtreders blijven de straat opgaan; 148 personen beboet

7
Lockdown-controle in Suriname
Archieffoto: controle door de politie.

De stootgroep van het Korps Politie Suriname heeft afgelopen weekend maar liefst 148 lockdown-overtreders staande gehouden. Dit in de periode van vanaf vrijdagavond 24 september tot en met de vroege ochtend van maandag 27 september. Allen kregen een bestuurlijke boete opgelegd meldt de Surinaamse politie.

Bij Waka Pasi was er in het afgelopen weekend een enorme drukte waar te nemen. De bezoekers werden van de plaats verwijderd en de standhouders die nog open stonden tijdens de lockdown-uren, zijn op grond daarvan beboet.

Op het Tammenga project werd een feest stopgezet en te Beekhuizen een Street party. Bij twee bardancings en een club die druk bezocht waren, werden ook personen van de plaats verwijderd.

Aan de Henck Arronstraat zijn er op twee verschillende dagen in het weekend verkeerscontroles gehouden. Daarbij werden in totaal 20 personen proces-verbaal aangezegd. 6 personen konden hun rijbewijs niet overleggen, waardoor hun voertuigen werden weggesleept.


7 REACTIES

 1. Gewoon lekker laten door feesten.
  Hoe meer er van die personen besmet raken hoe eerder we groeps immuniteit bereiken en dan hoeven we niet meer te vaccineren .nadeel is wel dat de uitvaart instanties schathemelrijk gaan worden.
  Wie niet wil luisteren moet maar op de blaren zitten.
  gemodereerd

 2. Na al die leugens en bedrog neemt niemand de huidige regering nog serieus. Deze overheid heeft niet eens de uitstraling van een autoriteit. De boodschap van de overheid bereikt de burgers nauwelijks. Er zijn niet eens niveau’s te onderscheiden in de afzendstructuur in de boodschappen van de overheid.Een overheid die de waarheid geweld aandoet schaadt de democratie. Voor de verkiezingen hebben ze het volk van alles en nog wat wijs gemaakt.Na de verkiezingen werd het volk belazerd. Een overheid die een volk belazerd kan het vergeten. Deze regering moet ophoepelen.


  Maak melding

 3. @RobG: Een overheid die een volk belazerd kan het vergeten.
  ———————————————————-

  Dat hebben we gezien ingeval de NDP die 10 jaar uitblonk in het belazeren van het volk.


  Maak melding

 4. Je bent weer lekker bezig redskin. Door wie komt dit allemaal. Voor het geval dat ze sterk waren , waren de door jou getypeerden niet nodig. Omdat het eenmaal zo is, zijn ze allemaal nu jou pispaaltje.
  Het is makkelijk om te generaliseren en demoniseren.

  Trouwens, ik heb nog iets van je tegoed.
  Denk om je hart mens.
  gemodereerd

 5. robg en konsensi zijn geen lockdown overtreders , zij durven zelf overdag nog niet uit het riool te komen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.