zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrie vrouwen aangehouden voor brutale diefstal uit winkel

Drie vrouwen aangehouden voor brutale diefstal uit winkel

-

Does Travel - naar Suriname

De politie heeft deze week drie vrouwen aangehouden voor het stelen van goederen op brutale wijze uit een winkel in het district Wanica.

De vrouwen kochten houtskool in de winkel en gingen weg. De volgende dag kwamen ze weer en wilden ze die inruilen voor andere spullen. De winkelier in Suriname was het daar niet mee eens. De verdachten plaatsten de houtskool toch op de rekken en namen andere goederen zoals toiletpapier en toiletartikelen weg uit de winkel.

De winkelier probeerde de vrouwen tegen te houden, maar ze gaven geen gehoor. Er ontstond een gevecht tussen hen. Het drietal wist toch met de goederen de plaats te verlaten. De winkelier deed toen aangifte tegen het trio.

De politie heeft na de aangifte de verdachten opgespoord en aangehouden. De vrouwen hebben de winkelier vergoed, waarna zij na een ernstige waarschuwing zijn heengezonden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. De vrouw heeft heel veel invloed op het opvoeden van zijn kinderen. Bij deze is de kans groot dat de kinderen ook rovers worden.


    Maak melding
  2. Ze dachten op hete kolen te kunnen lopen, maar toen ze het probeerden liep het dun uit hun broek. Daarop zijn ze de kolen gaan inruilen voor toiletpapier. Met geweld.
    Pas op voor lieden die kolen kopen…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES