8 medewerkers Defensie overleden aan COVID-19; geen een was gevaccineerd

30
8 medewerkers Defensie overleden aan COVID-19; geen een gevaccineerd
Een Medewerker van Defensie in Suriname wordt gevaccineerd.

Bij het ministerie van Defensie in Suriname is inmiddels sprake van 122 COVID-19 positieven. Daarvan zijn 84 militairen en de rest gezinsleden. 8 medewerkers zijn reeds overleden. Daarvan was geen een gevaccineerd, aldus defensie minister Mathoera.

Volgens de minister spant haar departement zich in, om medewerkers te stimuleren zich te laten vaccineren. Dit wordt gedaan middels bewustwordingsgesprekken, waarbij wordt gewezen op de noodzaak van vaccinatie.

Mathoera heeft persoonlijk met bijna alle niet-gevaccineerde personen gesproken, om ze met feiten en cijfers aan te geven hoe belangrijk het is om te vaccineren. Ze vindt het triest dat er 8 medewerkers zijn overleden aan de gevolgen van besmettingen met het coronavirus.

Heel jammer! We roepen op om massaal te vaccineren. Bescherm jezelf en je gezin. Niets is belangrijker dan je leven!“, aldus de minister.


30 REACTIES

 1. Omdat ze slechte voeding krijgen. Onze militairen zien er niet uit. En hun kleding?? Vreselijk. Als he aan de rode kruislaan staat en kijkt nr het kampement. Kijk hoe het eruit ziet.
  Schoonmaken is geen ding van deze regering. Maar heel Su is zo vies.


  Maak melding

 2. Meer dan 70% van de Nederlandse bevolking is ingeënt tegen Corona vandaar dat het demissionair kabinet op 25 september een aantal Corona regels heeft losgelaten.

  Het publiek mag weer aanwezig zijn bij Eredivisie wedstrijden en Champion League duels.

  We mogen weer naar het café, bioscoop of museum.
  Zijn de niet gevaccineerden soms blind geworden. Ik denk dat ze hun ongelijk niet in willen zien.

  Dankzij vaccinatie gaat de samenleving langzaam weer open.

  Als het aan de niet gevaccineerden ligt, blijven we maar in deze ellende.

  Hebben de niet gevaccineerden een beter alternatief is mijn vraag?


  Maak melding

 3. Geen één was gevaccineerd? Nou ja jammer dan,komt de froemoesoe ziekte onaangekondigd? Dang no bari tak mie zieki,regering santhoki heeft best heel veel mensen opgeroepen om zich te laten vaccineren? Maar ding mang tranga esi?


  Maak melding

 4. @Debby
  Ga groenten planten ga kippen fokken dan kan je ze een goede maaltijd voorschotelen.Ben jij gevaccineerd? Of wil je heel graag op de IC komen te liggen?


  Maak melding

 5. De minister moet het niet triest vinden,maar haar medeleven betuigen. Het woord triest moet ze binnenshuis gebruiken. Tuurlijk heb ik geen medelijden met de gene die zich niet laten vacineren. Een minister die zo praat? Ik vindt haar ook triest!!


  Maak melding

 6. Ik weet niet hoe dom het Surinaamse volk is. Hebben ze nog steeds niet door dat om deze moordaanslag op hun leven te voorkomen, ze zich moeten laten vaccineren.
  Ze moeten maar al die Misleiders en Ondermijners van het corona beleid maar strafrechtelijk gaan vervolgen. Dood door schuld.


  Maak melding

 7. Debby
  is wetenschapper geworden. Omdat de militairen geen goede voeding krijgen, hebben ze COVID, beweert ze en ze zien er slecht uit. Debby, ook al krijgen ze goede voeding, ze gaan er altijd slecht uitzien, omdat ze op jou lijken. Je heb het bijna altijd over eten.
  Hoe zie jij eruit. Moet jij niet biologisch gereinigd worden?
  De groeten van Melissa


  Maak melding

 8. Eens met A3.
  Zo werkt het in een echt leger.
  Opdracht tot vaccineren en geen bedelgedoe.
  Want als de rapen gaar zijn en je manschappen zijn ziek zwak of misselijk, dan heb je een probleem.

  Goede voeding, een afgetraind lichaam 😅
  zijn een pre.


  Maak melding

 9. Ongetwijfeld goed bedoeld van de minister, maar wijs ook op de gevaren van vaccinatie zoals genoemd in de bijsluiters. Het is frappant dat als je een prik gaat halen, niemand – zelfs de artsen en verpleegsters niet – op de bijwerkingen wijzen. Terwijl dat hun plicht is! De fabrikanten hebben geconstateerd dat als je de vaccin neemt er allerlei gevare (bijwerkingen) kunnen ontstaan. Overheidshalve hebben ze dat in een bijsluiter moeten vermelden. Vervolgens negeert diezelfde overheid de bijsluiters.
  Maar probeer eens hetzelfde: rij een auto na een medicijn ingenomen te hebben waarin staat dat het je reactievermogen kan beïnvloeden. Je riskeert en een zware boete en een invordering van je rijbewijs (en mogelijk je auto).
  Maar aan de vaccins kleven er blijkbaar geen risico’s ondanks al de waarschuwingen in de bijsluiters.
  In feite zou iedereen die gevaccineerd is, verplicht een maand thuis moeten blijven.
  Het is ook heel vreemd dat pas 2 weken na de vaccinatie, je geteld wordt als zijnde gevaccineerd. Iemand een verklaring hiervoor? Als je dus binnen die 2 weken overlijdt of een zeer ernstige bijwerking krijgt, dan ben je niet gevaccineerd en heeft het dus niet aan het vaccin gelegen. Maar dat wisten jullie al natuurlijk.


  Maak melding

 10. @Esmerald,

  De hoofdarts van een Amerikaanse Air Force basis meldt – op gevaar van ontslag – dat sinds de verplichte vaccinatie in de USAF ze zoveel gevallen ziet van medewerkers die fysiek en geestelijk achteruit gaan en schade lijden, dat ze haar mond niet meer dicht kan houden en dit van haar geweten MOET vermelden. Bovendien rapporteren een flink aantal legerartsen haar hetzelfde. De meeste artsen houden hun mond, maar gelukkig zijn er ook een paar die dit leed niet kunnen aanzien en het ook vermelden.
  De risico’s op ontslag – zie Mona Keijzer die probeerde een discussie aan te zwengelen – zijn groot en regels worden overtreden om zo’n persoon die naar eer en geweten handelt, eruit te werken. Men heeft liever meelopers.


  Maak melding

 11. Hou je lekker bezig met je conspiracy theorie, verzwelg maar in je doemscenario’s.
  Bijna weekend, lekker uiteten en borrelen, omdat we in het nu leven, en omdat we het waard zijn!

  Dit geld ook voor jou @ronald

  “als je niet wil vaccineren is jou lookout oké, oninteressant. Onderzoek heeft uitgewezen dat het voornamelijk allochtonen uit de ghetto zijn die de grootste vaccin-weigeraars zijn. Das één.

  Ik begrijp effe die jaloezie van je tegenover de gevaccineerden niet, als het volgens jou wetenschappelijk is bewezen dat bijna 80% van de domme Hollanders binnen 3 jr dood gaan. Die Noren zijn ons voor dus die gaan volgens jou eerder dood.Das twéé.

  Het ontbreekt jullie antivaxers aan empathie voor de artsen, de verpleegkundigen, de schoonmakers, die zich uit de naad werken. Tuurlijk niet, ver van je bed show, niemand in je familie zit in de zorg, en indien zo, dan is het niet jou hoofdpijn. Das drié

  Totdat jij of een geliefde niet geopereerd kunnen worden omdat er geen personeel beschikbaar is. Al die honderden op de operatiewachtlijst, whatever, niet jou probleem. Das viér.

  Ik hoop voor je dat je over 3 jr, (het was eerst 2jr), de balans kan opmaken.
  Zo niet, waarschijnlijk in een volgend leven.”


  Maak melding

 12. Ok, je voelt je schuldig na het nemen van die prik. Je hebt spijt. Ik begrijp het wel.
  En ik weet ook zeker dat je de bijsluiter had gelezen. De risico’s daarin vermeld vond je heel gering.
  Btw, die risico’s zijn niet door mij aangegeven, maar door de fabrikant.
  Dus…. je vertrouwt wel hun bewering dat de vaccin goed is, maar je vertrouwt hun bewering dat de vaccin diverse zeer ernstige bijwerkingen kan veroorzaken niet.
  Ok. Het is maar wat je wil geloven.
  Ik hoop voor je dat je je 3 jaar zonder kleerscheuren doorkomt.


  Maak melding

 13. Minstens 10% van de artsen, verpleegkundigen en anderen werkzaam in de zorg nemen liever ontslag dan zich te laten prikken. Want zij zien elke dag de hartverscheurende gevolgen van de prikjes.
  Ze weten ook dat er geen einde zal komen aan de vaccinaties. Want het werkt niet meer na 6 maanden en steeds moet een boosterprik gegeven worden. Het wordt zoiets als de jaarlijkse griepprik, alleen nu gekoppeld aan privileges. Waar het om te doen was vanaf het begin al.


  Maak melding

 14. @percival,

  Wat precies wat ik zeg is onzin? Kun je het aangeven en ook waarom het onzin is?
  Of is het je hobby om alles wat een geluid tegen VERPLICHTE vaccinatie is, belachelijk te maken? Je wilt dus alleen maar wegen met eenrichtingsverkeer?


  Maak melding

 15. In het ziekenhuis zien wij de gevolgen van het niet vaccineren.En dat is hartverscheurend.Werk jij in het ziekenhuis? Ben je ooit op een covidafdeling geweest? Praat jij over de ziekenhuizen in Suriname? En toch Ronald je kraamt heel veel onzin uit.Je geilt er gewoon op.Ik laat jouw postings weleens lezen aan artsen en verpleegkundigen en we lachen ons te pletter om zoveel onzin!!!


  Maak melding

 16. @percival,

  Lachen is gezond. Blijf vooral lachen. Vooral de komende 3 jaar.
  De gevolgen van de vaccinatie: heb je je daar ook over laten informeren? Ik zou het doen, al was het alleen uit nieuwsgierigheid. Raadpleeg ook andere media dan alleen de MSM.
  Btw, natuurlijk lachen de artsen met wie je werkt. Want de vette bonussen die ze krijgen wanneer ze mensen inspuiten of gevaccineerden moeten behandelen willen ze natuurlijk niet missen. Vraag ze ook of ze mensen die ze prikken over de bijwerkingen vertellen.
  Vraag ze ook welke geheimhoudingscontracten ze ondertekenen (of hun bazen). Vraag, vraag en vraag door want het is een groep die veel geheimhoudingen kent.
  En lach vooral ook om deze post.
  Vraag die artsen ook waarom ze zelf heel gezond eten (biologisch zelfs) maar de regering nooit het advies geven groenten en fruit belastingvrij te maken voor de arme man.
  Vraag ze of ze gebaat zijn (qua inkomen) bij heel veel zieke mensen of bij heel weinig zieke mensen.
  Vraag ze of ze zichzelf als beroepsgroep zouden willen opheffen als 80% van de bevolking heel gezond zou worden.
  Vraag ze naar hun connecties met de farmaceutische industrie en waarop ze hun keuzes voor medicijnen baseren. Toch niet op basis van commissies?
  Please, laat ze deze post lezen.
  Beste artsen, handel volgens je geweten. Je hebt een eed afgelegd. Niet om geld te verdienen, niet om een overheid(s)(instantie) te volgen, maar om naar eer en geweten mensen te helpen beter te worden. Heb je nog eer? Leeft jouw geweten nog? Zo niet, quit the job! Zo ja, tell the TRUTH!!!
  Genees mensen door eerst voor een gebalanceerde voeding met voldoende vitamines en bouwstoffen te zorgen.
  Btw, ben je 100% overtuigd dat ivermectine slecht is voor IEDEREEN? Ben je een eigenwijze Wijze of ben je een meeloper? Als je in een spiegel kijkt, zie je dan alleen je gezicht of zie je ook iets van een geweten?
  Ben je voor VERPLICHTE vaccinatie? Of vindt je keuzevrijheid belangrijk? Wil je wel betaald worden via de zorgpremies van niet-gevaccineerden? Discrimineer je wel eens iemand die niet gevaccineerd is? Lijdt je aan vooroordelen hierover? Wat vindt je van grafeen-oxide in je eigen lijf?
  Laat ze lachen met deze post.


  Maak melding

 17. Allen,

  Ik zie het probleem niet om gevaccineerd te worden.
  Hoe vaak ben ik al vanaf mijn geboorte gevaccineerd tegen dit en tegen dat.
  Alle vaccinatie is troep, maar het voorkomt ergere ziektes, en ja sommige hebben bijwerkingen.
  Ik ben wel gevaccineerd, omdat ik niet in complot theorie geloof.
  Maar een ieder moet het zelf weten, is je recht om gevaccineerd of niet gevaccineerd te worden.

  SUCCES
  gemodereerd

 18. Eerlijk,

  Ronald: noem mij een ding op deze wereld, waar men niet eerst denk aan geld verdienen ?
  Helaas is de wereld veranderd, eerst geld en dan de rest is het geworden.

  SUCCES.
  gemodereerd

 19. Wat een dom geklets allemaal!
  Bij welke andere vaccinatie of injectie (malaria, knokkelkoorts, tbc etc), heeft de patient een bijsluiter gekregen.
  Als je tegen vaccinatie bent en je krijgt covid in ernstige mate, laat je dan niet opnemen in het ziekenhuis. Maar zo werkt het niet. Uiteindelijk bid je om zuurstof en wil je medicatie.
  Makkelijk praten als je gezond bent.
  gemodereerd

 20. Luister, eet braaf je broccoli en spruitjes en laat de suri’s met rust ronald.
  Niemand verplicht jou tot niks.

  Je schrijft alleen maar onzin.
  Het zijn niet alleen artsen die vaccineren, extra geld en geheimhoudingsplicht klopt niet, prullenbak-theorie.
  De bijwerkingen staan al 2 jr online (lareb) en de gevaccineerden met een chronische aandoening worden gemonitord. Jou bijwerkingen is prullenbak-theorie.

  Je zorgpremie van 385€ is onaangeroerd, want je bent kerngezond tok, veilig in een hutje op de hei.
  Mocht je ziek worden, dan kost het een ambulancerit van 600€, ligkosten 700€ per dag, plus medicijnen, zuurstof etc, dus waarover heb jij het, prullenbak-theorie.

  Jij bent totaal respectloos naar de nabestaanden van de vele slachtoffers van covid. Jij doet alsof het virus niet bestaat.

  Beland je in het ziekenhuis, dan is het meestal te laat. De zorg in suri is uitgeput, dus hou je achterlijke conspiracy theorieën voor jezelf, want ze zijn al sinds vorig jaar breed uitgemeten en onderuit gehaald door de wetenschap.

  Angstig en hysterisch oud mannetje, ik heb Niet met je te doen.
  gemodereerd

 21. Je vindt niet bepaald de slimsten op defensie. Vroeger was het meestal kannonnenvoer nu zijn het zogenaamde covid slachtoffers. Laat darwin zijn werk doen.
  gemodereerd

 22. Ronald:Ik kan reizen jij ook?Ik hoop dat jou reis niet te lang duurt dome debiel die jij bent.
  gemodereerd

 23. @Esmerald,
  Je spreekt jezelf tegen. Juist jij kent angst. Daarom ben je die prik gaan nemen toch? Bovendien, een overheid die mensen verplicht een vaccin te nemen is crimineel bezig, vind ik.
  In 2020 was niemand gevaccineerd, maar de virus was er al sinds eind 2019. Toch sterven er NU – in 2021, met heel veel gevaccineerden – meer mensen dan in 2020. Waarom stierven de mensen niet in 2020?

  @ariman,
  Reis zoveel je wil. Totdat je een keer je 6-maandelijkse verplichte boosterprik vergeet. Dan houdt het op voor je.

  @Eerlijk,
  mRNA vaccins zijn anders dan alle voorgaande vaccins. Bovendien bevatten de vorige vaccins geen stoffen als grafeenoxide.

  @Popo Jantje,
  Jullie Arabieraanbidders waren goed in genocide. Daarom weet je er alles van.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.