4 mannen aangehouden voor diefstallen middels geweldpleging

3
verdachten-aangehouden-assistentie-politie-suriname

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) van de Surinaamse politie, heeft vorige week een bende van vijf personen opgepakt. De oudste van de aangehouden mannen is 61 en de jongste 21, meldt het Korps Politie Suriname.

Het gaat om Ashwin L. (61), Viali D. (29), Clayton L. (38), Milton W. (39) en Shaquille D. (21) . Ze zijn op donderdag 23 september na uitgewerkte informatie op verschillende locaties te Paramaribo en op een locatie te Wanica opgespoord en aangehouden door het RBTP.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat dit vijftal ervan wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstallen middels geweldpleging. Bij hun aanhouding zijn op de verdachten aangetroffen telefoontoestellen, breekwerktuigen, vier gascilinders, een opschuifbare ladder en een anderhalve slof sigaret.

Twee voertuigen waarmee deze bende zich verplaatste zijn evenals de aangetroffen goederen door de politie in beslag genomen. Eén van de voertuigen was voorzien van een gestolen kentekenplaat. Kort hierna werden de vijf verdachten overgedragen aan de rechercheurs van Recherche Regio Midden.

De jongste verdachte Shaquille bleek na te zijn verhoord niets te maken te hebben met het onderzoek. Hij is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie heengezonden, terwijl de overige vier verdachten, die bekenden zijn van de politie, hangende het onderzoek in verzekering zijn gesteld, meldt de politie.


3 REACTIES

  1. Geef ze dagelijkse brood. Verdomme dagelijkse brood krijg je niet. Dat moet je verdienen lummel
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.