dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie: 'Opgepast, drie jaguars gesignaleerd te Kwatta!'

Politie: ‘Opgepast, drie jaguars gesignaleerd te Kwatta!’

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het is oppassen geblazen aan de Kwattaweg, ter hoogte van de vierde Rijweg. De Surinaamse politie heeft vandaag namelijk de melding gehad dat er omstreeks 08.30u drie jaguars in een Mira Udu boom werden gesignaleerd.

De wetsdienaren begaven zich voor onderzoek naar de locatie en bij aankomst bleken de jaguars niet in de boom te zijn. Het vermoeden bestaat dat de dieren zich naar beneden hadden begeven en een gevaar kunnen vormen voor de gemeenschap, meldt het Korps Politie Suriname.

Aan omwonenden wordt het verzoek gedaan om extra alert te zijn en bij het zien van deze dieren zich direct terug te trekken en de politie in te schakelen. Gelet op het feit dat het om beschermde diersoorten gaat, mag er niet op ze worden gejaagd.

Via het Command Center zijn de jachtopzieners ingeschakeld voor het treffen van verdere maatregelen, meldt de politie.

Op Facebook verscheen foto’s en een filmpje van iemand die de dieren in de boom had gespot:

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

22 REACTIES
 1. Sammy the Queen
  30 september 2021 At 18:48
  Vangen en uitzetten op Leonsberg in die paarse dierentuin .

  Ha ha geweldig !


  gemodereerd
 2. Die jaguars zijn op zoek naar pakket. Ze hebben lang geen pakket gehad en ze hebben een familie lid in ocer die zich tigri noemt dus ze zijn op zoek naar die voor pakket. Een andere noemt zich tigri barba. Die zoeken ze ook want ze willen die snor hebben want het past beter bij de jaguars


  Maak melding
 3. Jaguars zijn wel solo dieren. Als het mannetje behoefte heeft aan een vrouwtje, zoekt hij voor die gelegenheid een vrouwtje op en peert hem daarna. Waarschijnlijk zal het om een wijfje gaan met haar welpen die net niet groot genoeg zijn om zelfstandig op jacht te gaan. Genoeg VHP’ers die daar wonen. De honden moeten maar oppassen. Een hond staat niet verkeerd op het menu van de Pakiratigri.


  Maak melding
 4. Iemand heeft verboden spul gerookt of een bolletje is in zijn buik geknapt.; Weet je wel hoe een Mira Udu boom eruit ziet? Het heeft een dunne, rechte, hoge stam met een kruin bestaande uit dunne, holle takken (in die holten zitten mieren, vandaar de naam). Een huiskat zou al problemen hebben zich te nestelen in zo’n boom laatstaan drie JAGUARS.


  Maak melding
 5. 3 jaguars wie houd wie voor de gek Zijn de dieren ongezien vanuit de jungle helemaal op Kwatta beland 1 april is al voorbij


  gemodereerd
 6. Dit gezelschap is door de financiële, economische, flora en fauna, natuur puinhoop die ddb en ndp (- kliek) in Suriname hebben gemaakt uit haar habitat verdreven en is op revanche uit.

  Deze 3 beeste weten wel hoe hun plan van aanpak, tactiek en strategie is en hoe ze gaan aanvallen. Goed kijken, sluipen en het prooi benaderen, daarna tot bijna op de boden met hun lijf zijn, hun spieren maximaal gespannen, om in één seconde een bovennatuurlijke kracht en snelheid te ontwikkelen en in de aanval te zijn voor de laatste aanval. Een ( Kwa NAn Ku) valt van rechts aan, de andere ( Zwa Lulu) van links van de prooi, de moeder ( Sza Sza) van achteren. de prooi die hun uit hun habitat verdreven heeft zal het heel benauwd krijgen en heeft weinig of geen schijn van kans als deze beesten op hun topsnelheid de aanval hebben ingezet. De moeder Jaguar SZa Sza neemt de sprong op de prooi en zet haar klauwen van de vier poten stevig vast aan de weerszijden van de wervelkolom van het prooi en, met haar gewicht zakt het prooi neer en op dat moment wordt de bijt vd muil ingezet in nek van het prooi.

  Wat opvalt bij de bijt, is dat ze niet meer loslaten, ze bijten door en de kaken sluiten bij de wervels vd nek van prooi. De aanvallers van links en rechts slaan ook gelijktijdig toe van het prooi dat al op zijn zij ligt door het gewicht van Sza Sza en het gewicht.

  De prooi is zo goed als uitgeschakeld en blaast haar laatst adem uit.

  De jaguars de tik blo now en nemen enige afstand van het prooi. De buit is binnen, zo met een begint Sza Sza als eerst aan haar heerlijke wel verdiende maaltijd.


  Maak melding
 7. 3 jaguars op kwatta
  diverse ratten op leonsberg
  genoeg boerki in de regering
  begint echt een dierentuin te worden in suriname


  gemodereerd
 8. ja paki-rat- poesje je zult nu wel schijten in je broek , een jaguar eet poesjes rauw

  Sammy the Queen , wat je zegt is een goeie , maar die jaguars hebben geen schijn van kans om die klojo daar te grazen nemen , die klojo daar heeft alle wapens nog daar , reken erop dat die gestolen wapens echt niet het terrein verlaten hebben , die liggen gewoon ergens anders in die veste

  hebben ze die klojo nog steeds niet opgepakt voor het in bezit hebben van wapens , die het leger toehoren , ja logisch er zijn nog veel te veel ndp-ers in de top van de politie en het leger en misschien ook wel bij justitie en beschermd vp rb die klojo voor zijn eigen hachie


  Maak melding
 9. Ik heb het gevoel dat iemand ze daar in de buurt illegaal gekweekt heeft en deze weggelopen zijn uit hun kooi. Mensen van die buurt weten welke figuren met jaguar welpen rond liepen en die welpen zullen nu mooi groot zijn.


  Maak melding
 10. Over aloebaba gesproken, hoe en waarom heeft hij een eredoctoraat van india gehad.
  Wat ik weet is als iemand docent is of wetenschappelijk onderzoek heeft gedaan of iets bijzonders voor land en volk dan was het op zijn plaats.
  O, ja weet het al.
  Gaat om de alloessssssssss Dallas. Schandalig!


  Maak melding
 11. Roewel alloe baba en familie hebben heel veel stukken grond gekregen van boef bouta?
  Alloe baba adhin,a agoe dati,bigi foefoermang?


  gemodereerd
 12. Als de politie al zo bang was voor een ocelot in de buurt van Choi aan de Mungrastraat, dat ze dat kleine katje pardoes uitt een boom schoten, heb ik niet veel hoop voor deze drie jaguars als ze door de politie gezien worden.


  Maak melding
 13. Ik dacht dat het een nep bericht was, maar ik heb net een video gezien waaruit blijkt dat er inderdaad 3 jaguars in een Mira Udu boom zaten. Ik hoop dat de politie nu wel de beschikking heeft over een verdovingsgeweer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES