Afsluiting wegverkeer in verband met Buitengewone Openbare Vergadering DNA

8
afsluiting weg

De Surinaamse politie heeft vandaag bekend gemaakt dat er vrijdag 1 oktober 2021 diverse wegafsluitingen in Paramaribo zijn. Parkeren binnen de afsluiting is ook niet toegestaan.

Dit in verband met de te houden Buitengewone Openbare Vergadering van De Nationale Assemblée. Daarbij zal door de president van de Republiek Suriname de jaarrede over het dienstjaar 2022 gepresenteerd worden

Het wegverkeer zal vanaf 08.00 uur v.m. op de navolgende kruisingen, worden afgesloten:

 1. Kleinewaterstraat / Sommelsdijckstraat
 2. Kleinewaterstraat/ Roseveldkade.
 3. HenckArronstraat/ Abraham Crijnssenstraat
 4. Henckarronstraat/ Tamarindelaan.

Na afloop van de activiteiten zullen de wegen wederom worden opengesteld voor het verkeer.

Op de weggebruikers en al het personeel van de omliggende kantoren, wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden en de bevelen en aanwijzingen van de politie ter plekke stipt op te volgen, aldus de politie.

De jaarlijkse toespraak van de president is een grondwettelijke vereiste: volgens artikel 81 van de Surinaamse Grondwet zal de president jaarlijks, uiterlijk op de eerste werkdag in oktober, een uiteenzetting van het door de regering te voeren beleid geven tijdens een buitengewone vergadering van DNA.


8 REACTIES

 1. Oeps, lastig yere, moeten sommigen hun lievelingsactiviteit “wandelen” met de auto aanpassen.

  Nou, ik heb één ideetje om die 1 miljoen burgers te behalen. Opengooien de grenzen voor Haïtianen, Cubanen, Venezolanen en Brazilianen. Ieder 100.000, en gefaseerd binnenhalen.

  Eerst woningen bouwen inclusief elektra, water en telecom, en een soort randstad creëren met scholen en zorg.
  Begin maar een lokaal en legaal uitzendbureau voor de benodigde banen, en/of een internationale overheidssite voor werkzoekenden.

  Aangezien die diaspora geen move maakt, verder zoeken.


  Maak melding

 2. In Suriname heeft men van tijd tot tijd geen cent om te makken maar lijd men vanaf 1975 aan een ziekte en dat is grootheidswaanzin . Men is vanaf die tijd gaan denken dat ze een grootmacht op de wereldkaart zijn geworden maar het is niets anders dan na-apen van de echte grote en rijke landen. De ene doet het met politie vertoon, de andere deed het met grote militaire waanzin en zo gaat het maar door. Stop met deze onzin en geef het volk waar ze recht op hebben want de jaarrede is niets anders voor jullie dan een uiteenzetting van het uitgevoerde en de nog uit te voeren plannen in de komende jaren. Gewoon in de DNa voorlezen zonder enige poespas eromheen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.