’26-jarige Tessa niet door misdrijf om het leven gekomen op verjaardag’

7
'26-jarige Tessa niet door misdrijf om het leven gekomen op verjaardag'

Bij de dood van de 26-jarige Tessa is er geen sprake van misdrijf. Tot die conclusie komt de patholoog vandaag, na een gerechtelijke lijkschouwing.

De vrouw die net moeder was geworden, werd op op haar verjaardag, 25 september 2021, dood aangetroffen in haar woning aan de Estafettestraat (foto) in Suriname.

Het gaat om een natuurlijke dood. Er is geen in- en uitwendig letsel op het ontzielde lichaam van de vrouw waargenomen. Nadat de vrouw dood werd aangetroffen, werd het lijk in het belang van het onderzoek in beslag genomen na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie.

Volgens verklaring van de man, die samen met de vrouw en hun baby van twee maanden op het adres woonde, is zij gevallen en vertoonde zij kort daarna geen teken van leven meer. De politie werd gealarmeerd en deed de plaats aan voor een onderzoek.

Het lichaam van Tessa Fonkel wordt afgestaan aan de familie voor de uitvaart.


7 REACTIES

 1. Een kind verlies zijn moeder, een moeder en vader die ook hun kind hebben verloren . Suriname met hun corruptheid. Ik zal maar niks zeggen. Het zal zeker niet stoppen als zulke zaken niet eerlijk en goed onderzocht worden
  gemodereerd

 2. Een geval van ‘aan niets overleden dus’?
  Een vrouw van 26 jaar, die komt te vallen en kort daarna overlijdt is toch niet normaal. Als ik haar familie was, zou ik wel willen weten waaraan ze is overleden. Was het één hartaanval, een epileptische aanval, was ze allergisch voor noten of wat? Alleen met het verhaal dat het een natuurlijke dood was, zonder doodsoorzaak, zou ik geen genoegen nemen. Misschien wil men de doodsoorzaak niet bekend maken aan het grote publiek, maar is het de familie wel verteld?
  gemodereerd

 3. Als De Patholoog Z’n Onderzoek Gedaan Heeft En Tot De Conclusie Gekomen Is ( Natuurlijke Dood } . Als Er Mensen Zijn Die Dit Durven Tegen Te Spreken Zou IkmZeggen

  Waarom Bent U Dan Geen Patholoog Geworden
  gemodereerd

 4. 26 jaar en natuurlijke dood?
  zelfs een natuurlijke dood heeft een oorzaak… zoals hartstilstand of iets dergelijks.
  gemodereerd

 5. Vprig week stierf ook een 12 jarige in Belgie aan een natuurlijke dood. Hoe is dat mogellijk zo jong?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.