maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Regering en Politiebond vinden elkaar inzake benoeming commissaris Ramlal'

‘Regering en Politiebond vinden elkaar inzake benoeming commissaris Ramlal’

-

Does Travel - naar Suriname

‘De regering en de Surinaamse politiebond vinden elkaar inzake de benoeming van commissaris Ramlal’. Dat is de strekking van een persbericht van de Communicatiedienst Suriname (CDS). Het bericht luidt als volgt:

De Surinaamse Politie Bond (SPB) heeft zich samen met een regeringsdelegatie gebogen over brandende politievraagstukken. Er is onder andere gesproken over de rechtspositie en secundaire voorzieningen van de politie. Concreet is naar voren gekomen dat er gewerkt wordt naar een betere communicatie vanuit de regering. Dit zal worden gerealiseerd door een beter overlegstructuur.

Ook de recente benoeming van Shivanand Ramlall tot commissaris van politie is onder de schijnwerper geplaatst. Afgesproken is dat er een juridisch team kijkt naar de mogelijkheden voor een concrete juridische oplossing. Duidelijk is dat er geen weerstand, of onwil is om de benoeming van de veiligheidsstopper Ramlal tot stand te doen komen. De plooien zijn wat dit betreft gladgestreken waarbij de regering heeft aangegeven zwaarder te gaan zitten op de communicatie, zodat zaken als deze zich niet langer voordoen.

President Chandrikapersad Santokhi heeft het verzoek gedaan aan het juridisch team om hem binnen een week van advies te voorzien. Het sterke juridisch team bestaat uit onder andere; Mielando Atompai, Revelino Eijk, de heer Badri van het SPB-bestuur en directeur Arun Hardien, Juridisch adviseur Prenobe Bissesur van het Kabinet van de President.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

27 REACTIES
 1. Chan moet de benoeming niet terugdraaien, want er zijn heel veel rotte appels binnen de politie korps, er moeten heel veel grote zaken opgelost worden zoals, drugs, moord, fraude, wapen diefstal enz.


  Maak melding
 2. De politiebond is gewoon een groep mensen van de NDP. Atompai is door bouterse ook twee ladders naar boven gedaan.

  Ik als president zou ze de laan opsturen en ze laten merken wie de baas is.


  Maak melding
 3. Chan heeft vertrouwde en betrouwbare personen nodig, die hij kent en die de taken naar behoren kunnen uitvoeren.

  Weg met al die paarse kakkerlakken op de sleutelposities op de diverse ministeries die het beleid alleen maar kunnen ondermijnen.

  Nog eens 9 jaren voor Chan4Pres.

  Samen Werken Samen Sterker


  Maak melding
 4. Deze zelfde Chan hft samen met deze man en Mathoera de 90 kg verdwijning nooit onderzocht. Waarom???
  Nu maakt deze boeven regering weer bigi njang met overheids oppashuizen. 40 jaar niets gedaan aan ze. Leugens.
  Weet je hoeveel aan deze crèches is gedaan in 2010-2015. Ik ken deze cheches.
  Waarom gaat de vragenstellers niet daar informeren??
  Zijn we achterlijk in Su


  Maak melding
 5. Debby 29 september 2021 At 16:44
  Deze zelfde Chan hft samen met deze man en Mathoera de 90 kg verdwijning nooit onderzocht. Waarom???
  Nu maakt deze boeven regering weer bigi njang met overheids oppashuizen. 40 jaar niets gedaan aan ze. Leugens.
  Weet je hoeveel aan deze crèches is gedaan in 2010-2015. Ik ken deze cheches.
  Waarom gaat de vragenstellers niet daar informeren??
  Zijn we achterlijk in Su
  =======================

  Debby, je zit weer voor je eigen straf met een stinkende bek vol tanden. Als je niet weet wat je moet zeggen kan je liever je muil houden, want je komt een beetje verward over.
  En op je vraag als ze achterlijk zijn in Su, kan men als conclusie het beste gewoon even jou postings hier lezen op Waterkant.net.


  Maak melding
 6. @Debby
  En klagen klagen klagen.Dit kan je als de beste.Volgens mij zal je ook op je sterfbed klagen ipv het leven te prijzen.Klagend zal je je laatste adem uitblazen.


  Maak melding
 7. De regering is aan tafel geschoven met de politiebond.
  De president mag benoemen wie hij wilt.
  De minister van justitie is indeze de kwade. Hij is een leugenaar.
  De bond heeft het recht/mandaat om op te komen voor de rechtspositie van haar leden.
  Chan is kennelijk en klaarblijkelijk niet de baas.
  Washij dat had hij blavo, amoksi en andere raddraaiers en nietsnutten, de laan uitgestuurd.
  Als Chan de man is, begint hij met het opruimen van de smet naast hem.
  In alle gelederen binnen de ambtenarij, zijn er rotte appels en die moeten weg.
  Ik zou zeggen, Chan begin bij je VP en je ongeloofwaardige minister van justitie.

  Wanneer men kennis draag en zich verdiept in wet en regelgeving, voorkomt men dit soort proces verstorende zaken. Hierdoor creëert men onnodig wantrouwen.


  Maak melding
 8. Deze zeer integere president moet voet bij stuk houden omdat de Politiebond uit onbetrouwbare neten bestaat. De Politiebond faciliteert en verleent han en spandiensten bij de lucratieve drugshandel en daarom willen de leden hun positie behouden. Daar hebben ze belang bij. Waarom was de president niet op de hoogte van de zware wapens die bij de fascist Bouterse zijn aangetroffen?
  Waarom waren dd grote drugsbaronnen zo close met Danielle Veira mevrouw Doewet?
  Neen meneer de President zet de benoeming van de eerlijke Ramlall door en schuif de rest opzij.Zij zijn een nagel aan de doodskist een luis in de pels . De fascist zei het: zwartjes zijn niet te vertrouwen.


  Maak melding
 9. Het is één grote poppenkast optreden bij de Politie bond eerst een grote Mond met bedreigingen en Nu slikken ze die bedreigingen in het zou wat zijn als Santhoki zou toegeven aan de eisen van de Politie bond dat zou inhouden dat de Huidige President van Suriname Chan Santhoki naar de pijpen moet dansen voor een aantal Onbetrouwbare leden van de Politie
  En nu nog een onderzoek inlassen van wie de Grote Onrust stoker waren en ze met vervroegde Pensioen het laan uitschoppen


  Maak melding
 10. Chan mie teigi kaba yoe na basi sor ding tak ding mang moest yere tak sang a president wani ok? Een soort omgekeerde wereld?
  Atompai e plei basi?
  En wil je als president kijken tak o fara Atompai abing skoro


  Maak melding
 11. die atompei moet debby arresteren , deze ndp-er (debby) in Nederland beschuldigd onze president en de regering en alle coalitie partijen , deze debby is een landverader en een ongewenst persoon in ons land Suriname , maar die ndp-er atompei zal wel niet naar Nederland kunnen gaan , zal ook wel op de lijst staan van ongewenste personen in Nederland


  Maak melding
 12. Goed dat deze geweldige president niet is gezwicht voor de bedreigingen van de zwarte criminelen en ook niet voor de ingezonden brief van de voormalige commissaris.
  President schop ze de moer uit en maak schoon schip! Schop ze de mars.


  Maak melding
 13. President laat U niet kisten ,maar gewoon die ndp agenten en de ndp top agenten uit het korps schoppen , stelletje teringlijers ze denken nog dat bouta aan de macht is.


  Maak melding
 14. Popo, integriteit is voor een ieder naar eigen inzichten en morele standards.
  Gezien het in zee gaan met iemand die veroordeeld is in 2 landen voor drugshandel, zal de integriteit wel een eigen invulling hebben. Ik heb gezien mijn integriteit geen mensen in mijn familie en vriendenkring, die een crimineel verleden hebben. Weet ik dat, dan is de persoon verboden terrein.
  Gezien zijn achtergrond, zegt het veel ja alles.
  Ik laat het bij deze.


  Maak melding
 15. Chan, Chan, Chan! !!! Wat is er met U aan de hand, misschien moet u het bijltje erbij neerleggen en u aanmelden in Bollywood voor een godfather rol want dat past beter bij u. Wat is er overgebleven van al de beloftes en de daadkracht. Bij deze laat u zien dat U bij iedere chantage van wie dan ook gewoon zwicht en toegeeft. Houdt alsjeblieft op met de grote woorden over daadkrachtig optreden tijdens uw speeches .Was groot fan maar dat is gedaald naar 0.


  Maak melding
 16. Beste president, trap al deze verraders keihard tegen de ballen . Dat zal ze niet veel pijn doen aangezien hun ballen uitgedroogd zijn ter grootte van een kikkererwt. Het laagste soort is bij de Politiebond te vinden.


  Maak melding
 17. WAT 29 september 2021 At 19:50

  President laat U niet kisten ,maar gewoon die ndp agenten en de ndp top agenten uit het korps schoppen , stelletje teringlijers ze denken nog dat bouta aan de macht is.
  ———————————————————————————–
  Popo Jantje 29 september 2021 At 21:24

  Beste president, trap al deze verraders keihard tegen de ballen . Dat zal ze niet veel pijn doen aangezien hun ballen uitgedroogd zijn ter grootte van een kikkererwt. Het laagste soort is bij de Politiebond te vinden
  ———————————————————————————
  Mensen laat je geen zand in de ogen strooien..telkens weer zoete praatjes…maar het wordt tijd dat jullie oprotten…want op elk gebied komt men in opstand tegen deze NEPOTISTEN.


  Maak melding
 18. Het is de HOOGSTE tijd dat de OUDE POLITIEK wordt gecremeerd en of begraven.
  Geschoolde mensen met VISIE op de TOEKOMST en geen NEPOTISTEN die CORRUPTIE instand houden.

  Corruptie is het politieke, sociale of economische verschijnsel waarbij een machtspositie misbruikt wordt door een of meerdere personen om zichzelf of anderen ongeoorloofde gunsten te verlenen, in het laatste geval vaak in ruil voor wederdiensten of als vriendendienst. Baksjisj is een term die veel in India en het Midden-Oosten wordt gebruikt.

  SOMETHING IS COOKING.

  GEEN DOMMIES meer als president , vp en mini-ster


  Maak melding
 19. Voorlopig gaat hy de boeken in als lintjes knipper, maar daadwerkelyk is de bevolking armer geworden sinds zyn aan treden,en zien wy een constante propaganda van de coalitie.
  alleen woorden maar geen daden, tot de komende verkiezing want genoegis genoeg
  praatjes vullen geen gaatjes.


  Maak melding
 20. De vorige president was een moordenaar, drugsdealer en landrover. Hij was bovendien ook een schande voor Suriname. Jullie ndp-ers moeten accepteren dat de VHP aan de macht is en niet moord en brand schreeuwen als er iemand benoemd wordt die toevallig een hindoestaan is of binnen de eigen VHP-gelederen komt. Destijds heeft tijdens het bewind van jullie nep-president niemand gepiept bij de beëdiging van 48 ministers, toen die andere 48 het veld moesten ruimen omdat ze niet capabel bleken te zijn.
  In 10 jaar 48 ministers vervangen staat gelijk aan een brevet van onvermogen, stelletje amateurs!


  Maak melding
 21. @popo jantje, jij hebt duidelijk onderwijs in het district gevolgd. Jij kan niet begrijpend lezen. Met de benoeming van een commissie geeft de president toe dat hij fout zit. Het bericht van de Communicatie Dienst is verdraaid. De president is helemaal niet zeker van zijn zaak. Jullie stelligheid wordt gelogenstraft. Atompai heeft nogmaals gezegd dat zijn zienswijze ten aanzien van de benoeming van Ramlall recht overeind blijft. Ik wacht het voorstel van de commissie af. Op het blazoen van Chan rust er al sowieso een smet van nepotisme. Die voorbeelden behoef ik niet meer te herhalen, want die zijn genoegzaam bekend. Jullie oranje ratten kunnen je ogen daarvoor blijven sluiten, maar die opsomming wordt alleen maar langer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES