Pets Gajadien doet op zijn beurt ook aangifte tegen Rashied Doekhi

19
Pets Gajadien
Jairadj 'Pets' Gajadien

Nadat oud DNA-lid Rashied Doekhi dinsdag aangifte deed tegen Pets Gajadien, is laatst genoemde ook naar de politie gestapt. Op bureau De Nieuwe Grond deed Gajadien dinsdagavond aangifte tegen Doekhi terzake smaad, laster en valselijke verdenking.

De twee waren maandag te horen in een uitzending van Stanvaste Radio, waarbij de kemphanen elkaar over en weer verwijten maakten. Tijdens een ‘heftige discussie’ zijn er over en weer woorden gevallen en beschuldigingen geuit.

Dinsdag zijn beide mannen naar de politie gestapt voor het doen van aangifte.

In een reactie aan de redactie van Waterkant.Net stelt Gajadien dat hij gekrenkt is door onjuiste en beledigende uitspraken gedaan door Doekhi, tijdens het gesprek met Radio Stanvaste en daarom aangifte heeft gedaan:


19 REACTIES

 1. Beste mensen…. Ik heb van een nickeriaanse buurtbewoonster van Guyanese migranten.. een stukje geschiedenis van de familie Doekhie.. Geschiedenis in verhaal-vorm vertelt in Nederland.. . In de jaren 60 van de vorige eeuw komt vader doekhie, de vader van Rashid uit Guyana een buurland van Suriname in Nickerie aan… Werk is er genoeg op suiker-plantage…Waterloo in Oost-Nickerie… De meest voor de hand liggende plek voor arbeiders uit Guyana was waterloo in Nickerie… Rashid spreekt nog steeds tak-taki met een Engelse accent…. Maar schijn bedriegt soms… Waterloo is een suikerplantage en geen suikerpot…’ Een net geen redelijke betaling kregen de arbeiders ‘ zegt mijn informatiebron.. ‘maar het ging om een groep arme migranten uit buurland guyana. Alles was beter voor hun kinderen in Suriname vergeleken met Guyana ‘ …. . “Vroeger, net na de sluiting van waterloo ,.., werd waterloo verkaveld… Een grote plantage werd een grote stads-deel van Nickerie… Sommige van de mensen die hier toen uit Guyana zijn komen wonen, zijn er nog steeds..
  Mensen.. .Het is hun goed gegaan…, vaak eerlijk maar niet altijd… Nog-thans wens ik u sterkte toe…


  Maak melding

 2. Wat een gênante vertoning van de VHP-er Pets Gajadien. Ik ga ervan uit dat er wel meer van dit soort ongeleide projectielen onderdak vinden bij de Orange Movement. Het was beschamend hoeveel bagger hij links en rechts strooide. De zwakte van Pets kwam duidelijk tot uiting toen hij de persoonlijke aanval inzette op Doekhie. Volgens mij was dit een paniek aanval in de gelederen van de VHP. Zijn tirade was mijn inziens niets anders dan ‘ framen ‘ van Doekhie en ‘ framen ‘ van de NDP. Het taalgebruik van Pets deed helemaal niet onder aan de series die VHP tot heden uitbrengt over de NDP. Continu een reeks aan valse beschuldigingen aan het adres van de NDP, de nationale politieke partij die inmiddels is gegroeid tot de grootste politieke partij van Suriname. De groei zet door terwijl de stemmers zich massaal afwenden van de VHP. Het ” huilie, huilie ” gedrag van Pets heeft in elk geval meer mensen een afkeer doen krijgen van de VHP.


  Maak melding

 3. Pet Gayadien is een ordinaire schoft.
  Als hij 2 volle zinnen zegt zijn 90% van de woorden krachttermen.
  Een ongeschoolde vagebond.
  Die hele radio Standvaste houd zich alleen bezig met oproer en Sur mensen die elkaar beledigen.
  En daar houd men van.


  Maak melding

 4. @Debby, bij Radio Standvaste houden ze van roering. Opschuddingen veroorzaken en verkopen doet het goed op de markt van leugen en bedrog. Radio Standvaste was een tijdje het spreekbuis van VHP, NPS,PL, Abop. Er werd beweerd dat Frans Pinas, woordvoerder zou worden van de regering. Hij bewierookte continu parlementariërs van de regeringspartijen. Nu zijn ze bij Radio Standvaste de koers aan het wijzigen. De oppositie krijgt nu meer ruimte om haar standpunten bekend te maken. Maar de insinuaties aan het adres van de oppositie blijven doorgaan. Het zijn in feite lafaards die niet durven hard uit te halen naar de regering. Tegen de vorige regering durfden zij dat wel.


  Maak melding

 5. De ndp is al geframed van hier tot ginder.
  Als een hindu-meid bewust rascistische uitspraken doet om de onnozele afro op te hitsen, dan gaan jullie erg ver.
  Geen scrupules, over lijken, net als jullie veroordeelde misleider.

  Waarom zou iemand die door zijn ouders met de boot naar Holland is gestuurd, en die nooit terug is geweest zo een fervent aanhanger zijn van paars.
  Gaat het om politiek of wat anders?

  Ik vermoed iets met bescherming gangster-territorium.


  Maak melding

 6. @POEPE JANTJE en @WAT……..zijn net een stelletje ORANGE RATTEN aan het bekvechten. Zoek elkaar op stelletje BANGERIKKEN en doe je ding. POEZIE”sssssssssssssssssssss.ALLEEN EEN GROTE BEK op dit FORUM. GA DE CONFRONTATIE AAN…..DAMES…

  LAFFE ORANGE RATTEN….!!!


  Maak melding

 7. Redskin 29 september 2021 At 12:56

  En ja pet komt helemaal in Holland de beste doksa eten bij mijn moeder. Als hij met zijn kermis langskomt dan springen en dansen jullie wel. Zelf een kermis organiseren kunnen de zwartjes niet. Samen iemand overvallen zijn ze kampioen.
  ——————————————————————————–
  @REDSKIN……………….HET WAREN MIJN DOKSA die jij bent komen stelen toen je UITKERING werd stop gezet…….TJOOR manno…DIEF…JIJ hebt NIETS..NADA..
  SUKKEL.


  Maak melding

 8. Redskin 29 september 2021 At 07:00

  Pet, trek die beerput open jongen. Neerhalen deze ndp opper rat.
  ————————————————————————
  LAFFE HOND………..TIJGERTJE ZONDER TANDEN….JIJ @REDSKIN.


  Maak melding

 9. Beiden oprotten naar India. Neem je geld mee en ga daar je vete uitvechten. Suriname heeft zulke boeven niet nodig. O ja, vergeet Santhoki niet mee te nemen.


  Maak melding

 10. Lawmangdatra 29 september 2021 At 14:43

  Beiden oprotten naar India. Neem je geld mee en ga daar je vete uitvechten. Suriname heeft zulke boeven niet nodig. O ja, vergeet Santhoki niet mee te nemen.
  ————————————————————————————
  Je vergeet de twee RACISTEN….. @WAT en @POEPE JANTJE….van dit FORUM.


  Maak melding

 11. Lawmangdatra
  29 september 2021 At 14:43
  Beiden oprotten naar India. Neem je geld mee en ga daar je vete uitvechten. Suriname heeft zulke boeven niet nodig. O ja, vergeet Santhoki niet mee te nemen.

  Stel dat ze het doen wie gaat de mondjes van jullie voeden? De voedselpakketten die de fascist aan jou uitdeelde, kreeg hij ook al van de Hindoestaan Chotelall. Denk je echt dat een zwartje een land zou kunnen opbouwen?
  Je moet op je knieën knielen en dankbaar zijn dat er Hindoestanen zijn die het land opbouwen en jouw mondje voeden.
  Ga maar roven en stelen want daar zijn jullue kampioen in.
  Zwarte racistische aap.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.