dinsdag, februari 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameAmerikaanse ambassadeur brengt werkbezoek aan minister Sewdien

Amerikaanse ambassadeur brengt werkbezoek aan minister Sewdien

-

Does Travel & Cadushi Tours

De ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika in Suriname, Karen Williams, heeft samen met haar staflid Aaron W. Jensen, een werkbezoek gebracht aan minister Parmanand Sewdien van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV). Dit is een vervolgbezoek van het bilateraal dialoog tussen de twee functionarissen welke in juli 2021 plaatsvond.  

De ambassadeur die ingenomen is met ons mooi land, de gastvrijheid van Surinamers en het voortreffelijk culinair, kwam met de hamvraag: “hoe verder invulling te kunnen geven aan samenwerkingen tussen de twee landen?” Thans zijn er diverse agrarische samenwerkingsgebieden die de VS heeft met Suriname. De staf van de minister presenteerde hun werkgebieden aan de ambassadeur en deden tegelijkertijd een voorstel om een grotere en vlottere export van onze groenten, vis en fruit te bewerkstelligen. 

Minister Sewdien legde de nadruk op de getroffen landbouwers die door de Covid pandemie maar ook door de zware regenval, die Suriname onlangs geteisterd heeft, enorme schade hebben opgelopen in hun have en goed. Desalniettemin is de progressie in productie redelijk weer op gang gekomen. Hij is de mening toegedaan dat zijn ministerie zal waarborgen dat er voldoende afzet is voor geteelde goederen.

Ook dat er een bredere exporthandel naar de VS is, werd door de minister voorgesteld aan de ambassadeur. Zij is bereidwillig om werkbezoekjes af te leggen aan het werk dat LVV in het veld doet. In de nabije toekomst zullen er mooie samenwerkingen tot stand komen waren de slotwoorden van de twee hoogwaardigheidsbekleders. 

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

8 REACTIES
 1. Samenwerking met landen die ook een hart hebben liggen in Suriname zal zeker voor Suriname positief uitpakken , werkgelegenheid , de mega schulden aflossen , en dat 70% van de bevolking een goed leven kan hebben , je hebt werk en je kunt in je vrije tijd ook genieten , hopelijk is covid terug gekeerd naar china.
  Ja en dan die 30% van de bevolking die willen geen vooruitgang en die zullen dan ook niet mee kunnen profiteren , ze moeten teren op al het gestolen gelden, en door de hoge prijzen van goederen zijn ze zo van het gestolen geld af , vele van die gasten gaat nu al stelen en roven , vul maar in wie die gasten zijn , velen weten hier op WTK weten wie dat zijn.


  Maak melding
 2. De VP gaf het goede voorbeeld; in zijn blote bast geld gaan uitdelen terwijl hij uit volle borst verkondigde dat hij VP is. De Amerikaanse Ambassadeur heeft daarom gemeend dat het normaal is in zijn ondergoed op bezoek te kunnen gaan bij een minister in Suriname . (Ik neem tenminste aan dat die blanke hippie met borsterok op de foto, de Amerikaanse Ambassadeur is).


  Maak melding
 3. WAT 29 september 2021 At 23:13

  Samenwerking met landen die ook een hart hebben liggen in Suriname zal zeker voor Suriname positief uitpakken , werkgelegenheid , de mega schulden aflossen , en dat 70% van de bevolking een goed leven kan hebben , je hebt werk en je kunt in je vrije tijd ook genieten , hopelijk is covid terug gekeerd naar china.
  Ja en dan die 30% van de bevolking die willen geen vooruitgang en die zullen dan ook niet mee kunnen profiteren , ze moeten teren op al het gestolen gelden, en door de hoge prijzen van goederen zijn ze zo van het gestolen geld af , vele van die gasten gaat nu al stelen en roven , vul maar in wie die gasten zijn , velen weten hier op WTK weten wie dat zijn
  ——————————————————————————————–
  @WAT …………Ik walg van jou GESLIJM…..


  Maak melding
 4. Dezelfde amerikanen hebben door hun landbouwsubsidies onze rijstexporten in het caraibies gebied gesaboteerd. Jamaica was eens een van de grootste afnemers van onze rijst. Het was een gewone bezoek voor koffie en koek. Als voor landbouwexporten uit Suriname tussen de Carambola fruitvlieg en cocaine komt geen bacove uit Suriname in de USA. Maar ik ben graag 100% fout. Kijk maar in de afgelopen 10 jaren hoeveel china zou helpen met zelfs 2 landbouw onderzoekstations, allemaal luchtkastelen van mini ster Algoe, Parmisser heeft ook geen moer betekent. Gelukkig is de PCS dicht bij de LVV want daar horen de ministers van landbouw thuis. Welke minister van landbouw heeft na 25 Nov 1975 een iota vooruitgang gebracht.
  Was getekend voor jullie aller informatie deze keer Dr Ir Ram Singh.


  Maak melding
 5. In Amerikaanse staat Floriade wordt veel aan landbouw gedaan vooral Zoete Aardappelen die komen zelfs naar Europa. Ik denk niet dat ze onder de indruk is van su. Bijna alles wat suriname expoteert zit vol met drugs zelfs houten palen en vissen hebben gaten die vanuit su komen zitten vol met drugs . Iedereen mag zijn mening geven en volgens mij woont @franco in nederland of anders amerika.


  Maak melding
 6. sandra , franco is toch een medebewoner bij jou in het riool daar in de bijlmer toch en die houdt van slijm , nou net wat je zoekt he , de Amerikaanse ambassadrice heeft niets met jullie paarse slijmballen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES