zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentFilm 'Wan Pipel' te zien tijdens drive-in Movie Night in Almere

Film ‘Wan Pipel’ te zien tijdens drive-in Movie Night in Almere

-

Does Travel - naar Suriname

Op zondag 10 oktober toont Drive-in Almere om 20.00 uur de legendarische film Wan Pipel van Pim de la Para uit 1975.

Wan Pipel gaat over de verboden liefde tussen een knappe Surinaamse jongeman (Borger Breeveld) en zijn Nederlandse vriendin (Willeke Van Ammelrooy). En het geeft een uniek tijdsbeeld van Suriname vlak na de onafhankelijkheid. Er zijn enkele verrassingen er omheen geprogrammeerd en Hesdy Lonwijk (regisseur en filmkenner) zal de film inleiden. 

De film is te beluisteren via FM als je met je auto het terrein op rijdt. Dus, lekker in je auto genieten van deze klassieker op het grote scherm, en meedoen. Actief! Tijdens deze avond is Manoushka Zeegelaar Breeveld(dochter van de hoofdrolspeelster) te gast!

Normaal gesproken moet je stil zijn als je naar de film gaat. Bij Movie Night Live dus niet… De bedoeling is juist dat we met z’n allen luidkeels mee schreeuwen en joelen. Wat is nou leuker dan lekker meedoen met je lievelingsfilm?!

Je kunt vanaf 19.30 uur het terrein oprijden met je auto, om 20.00 uur start de film.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. In 1975, toen ik nog in Nedeland woonde (met heimwee naar Suriname), vond ik Wan Pipel een geweldige film.
  Nu ik intussen, sinds de 80er jaren, weer in Suriname woon, wil ik de naam Wan Pipel niet meer horen laatstaan dat ik die film nog zou willen zien, omdat zonder heimwee in je Surinaams hart, deze film niet te pruimen is.


  Maak melding
 2. Wan pipel shit film viese film veel gedoe . Ik wil het niet zien. Het heeft met intregatie te maken in nederland heet het Intregratie in su Wan pipel . Mijn creools surinaamse familie buren bestaat uit merendeels Creolen maar 1000% Karaat Goud niet 10 ook niet 20 Karaat goud. Zonder hun was ik allang niet meer mede door zieke geesten met hindoestaanse componenten in hun Genen echte parasieten . Echte creools Surinaamse mensen Goede hart mensen. Ik dank naar deze mensen mijn dank is bijzonder groot.


  Maak melding
 3. Beste Sandra, wat zeg je allemaal?
  Je maakt best veel mee zeg, dan bedoel ik ECHT veel.

  Ik vraag me af waarom er gegild moet worden tijdens de voorstelling.
  Mensen gaan gewoon met hoofdpijn terug naar huis.


  Maak melding
 4. Ja @mix chick hett is ECHT waar en ik hoor ook echt veel in nederland. Zelfs dat figuren op Rutte aanslag willen plegen er gebeurt zeer veel in nl. Geen inrichtings verkeer NL. Er gebeurt 1000 x meer dingen in Nederland dan in Suriname.


  Maak melding
 5. Sandra dit is het bewijs dat je op je hoofd bent gevallen bij geboorte. Vertel nog wat goeds over jou soort‽ je vreest van de blanke en jaloers op de hindoestaan. Wat heb je zelf bereik in Holland?alleen lopen zeiken omdat jezelf geen klote hebt met je uitkering. Je bent een stuk stront die aan bouterse zijn reet hangt. Je mag zeker geen boergoe rekening hebben bij de hindoestaanse winkelier, dus zijn ze slecht?


  Maak melding
 6. @Resdkin en redsnake en @ Wat jullie zijn zonen van bouta en schelden hem uit. Vuile zakken zonen van bouta zijn jullie en altijd zielig janken met je alter ego janken over bouta jullie zijn bouta zonen WKN bevuilen met je shit gejank altijd luiaards ga werken zonen van bouta je geboorteland uitschelden barbaren dieren zijn jullie.


  Maak melding
 7. @ Redskin ga zielig janken jullie zijn Zonen van bouta en je eigen geboorteland uitschelden in plaats van opbouwen en mij uitschelden met verschillende namen.Je geboorte nest bevuilen ratten zijn jullie.


  Maak melding
 8. De eerste keer dat ik Wan Pipel zag was ik reuze benieuwd hoe de film zou eindigen. De tweede keer was de spanning niet meer zo aanwezig. De derde keer heb ik de film voor minder dan de helft gezien.
  Dus die film hoef ik niet meer te zien.

  De Amerikaanse film Mississippi Masala is een soortgelijke film als Wan Pipel.


  Maak melding
 9. sandra , de zonen en kleinzonen van je afgod bouta die ons Suriname naar de afgrond heeft gebracht , de zoon in de jail , zijn lieveling kleinzoon mb pleegt zelfmoord met een wapen uit de wapenkamer van zijn opa ddb , dus paars ratje blijf gewoon de kont van je afgod schoonlikken , want de film wan-pipel zegt jou niets , omdat je laaggeschoold bent denkt jij dat het over paars gaat , neen dropje deze film is gemaakt in 1975 , ja 46 jaar geleden , was je toen al geboren , paars is geboren in 1980


  Maak melding
 10. @WAT jullie en de film HOMO ERECTUS man jullie met @redskin ook viese smerige scene@Wat voor jou. Jij kraait veel onzin i dagelijks op WKN ik was geboren ja en zag dat Lachman. en zijn vriedjes ook geboren en getogen in Suriname zijn land naar de Vernieling bracht en later trouwde met een niet hindoestaanse vrouw echte Homo Erectus landveraders jullie zijn netzo geworden Lachman en zijn kliek BAH. Grote erectie homo’s alleen maar Bah Bah.


  Maak melding
 11. Deze film was de natte droom van Aaron. De creolen die afstand nemen van de blanken (blanke vrouw) en de Hindoestanen gaan overheersen (Hindoestaanse vrouw).
  Voor een groot deel heeft hij het voor elkaar gekregen. Als je ziet hoeveel dogla’s er nu in Suriname rond lopen..het lijkt wel Brazilië. De Hindoestaanse vrouwen vallen massaal voor het flirterige gedrag van de creolen, die daarin gespecialiseerd zijn.
  Ik ken geen enkele Hindoestaanse vrouw die getrouwd is met een creool omdat hij zo zachtmoedig, edel en zorgzaam is. Het draait bijna altijd in deze relaties om spanning, seks, geld, opwinding en uitbuiting. Deze relaties zijn zelden een heel leven bestand.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES