Door stichting geholpen moeder van zes minderjarige kinderen overleden

7
moeder van zes minderjarige kinderen

Jolita Stuart is niet meer. De moeder van zes minderjarige kinderen is op maandag 27 september naar haar laatste rustplaats gebracht. Stuart benaderde Stichting 1 voor 12 in Suriname tien maanden geleden om hulp. Zij leed aan baarmoederhalskanker en kon de chemotherapie niet zelf betalen. Met hulp van donateurs heeft de stichting haar bijgestaan.

De voorzitter van Stichting 1 voor 12, Louis Vismale is geschokt door het heengaan van deze jonge moeder. “Het doet pijn om moeite te maken voor iemands leven en dat je pats boem moet horen dat de persoon er niet meer is. Het heeft ons geschokt, vooral omdat het gaat om een moeder die jonge kinderen achterlaat. Ik hoop dat ze goed begeleid worden en een goede ondersteuning krijgen”, aldus Vismale.

Hij heeft zijn ondersteuning toegezegd om de kinderen bij te staan. Vismale heeft alvast SRD 2.000 overhandigd aan de familie ten behoeve van de kinderen voor het nieuwe schooljaar. Verder heeft hij ook aangeboden schoolkleding aan te schaffen voor de vijf kinderen die schoolgaande zijn. 

“We hebben het ook moeilijk. Het land heeft het moeilijk, maar dan nog willen wij uit het beetje ondersteuning dat wij krijgen uit het buitenland en lokaal, kijken wat wij kunnen doen”, aldus Vismale wiens stichting 1 voor 12 SRD 5.000 heeft bijgedragen aan de uitvaart van Stuart.


7 REACTIES

 1. Vaders die weg lopen. De moeders die meestal hun uiterste best doen dat het goed komt.
  De familie heeft ondersteuning nodig , vooral met de zes achtergebleven kinderen.


  Maak melding

 2. Beste Debby, als de staat, neks kan doen.
  Stap naar voren en adopteer de kinderen.
  Of vraag wat Vismale, voor u kan doen.

  Kinderen, ik condoleer jullie met het verlies van de beste bindmiddel, welke bestaat” MOEDER”.

  Jullie zijn niet alleen, veel mensen en ik, zijn jullie niet vergeten.
  Stichting 1 voor 12 , is 7/24 voor jullie. Bedankt stichting.


  Maak melding

 3. ja debby steek nu maar eens de handen uit de mouwen , of is de dood van de moeder ook de schuld van de president , jij moet zeker niet de zorg over die de kinderen krijgen , jij gaat met al dat gedoneerde geld aan de haal en laat die kinderen gewoon links liggen , ja paarse gedachte he debby


  Maak melding

 4. Ik krijg tranen in mijn ogen, om het leed te zien van deze jonge vrouw.
  Om zo er van bewust te zijn dat je je kinderen niet gaat zien opgroeien.
  Meneer Vismale, u moet ook sterk zijn voor alle ellende die u van dichtbij meemaakt.


  Maak melding

 5. Wat, je lult uit je nek over paars. Hier is iets triest aan de hand en je trekt het in de politieke sfeer. Volgens mij zijn er een paar steken los in jouw hoofd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.