dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie50-jarige man vast na mishandelen en bedreigen buitenvrouw

50-jarige man vast na mishandelen en bedreigen buitenvrouw

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Surinaamse politie heeft maandag 27 september de 50-jarige Robby S. aangehouden. De man wordt ervan verdacht zijn buitenvrouw vaker te hebben bedreigd en mishandeld, meldt het Korps Politie Suriname.

Het slachtoffer deed eerder geen aangifte van de door Robby gepleegde strafbare feiten. Toen hij zich in de morgen van donderdag 23 september weer schuldig maakte aan de strafbare handelingen, besloot de vrouw aangifte tegen hem te doen op bureau Latour.

Volgens verklaring van de aangeefster kreeg zij op 23 september ruzie met de man. Tijdens de ruzie heeft hij haar getrapt en vuistslagen toegebracht op haar lichaam. Gewapend met een scherp voorwerp bedreigde hij zijn concubine met de dood en gaf daarbij aan haar lijk te zullen dumpen op een plek waar haar familie het niet zou kunnen vinden.

De vrouw liep krab verwondingen op aan haar lichaam en klaagde van pijn in haar onderbuik, elleboog en hoofd. Na medisch te zijn behandeld is het slachtoffer heengezonden.

De verdachte werd opgespoord en is gisteren op zijn woonadres aangehouden. Het scherp voorwerp is eveneens achterhaald en in beslag genomen. Bij de voorgeleiding heeft hij ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Robby in verzekering gesteld, meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

18 REACTIES
 1. Per direct doodstraf uitvoeren door middel van openbaar ophangen. Dit vrouwen mishandeling moeten ze echt gaan stoppen. Wat bezield deze man om een weerloze vrouw martelen?


  Maak melding
 2. Geen enkel man mishandelt zijn vrouw om plezier.er is altijd een oorzaak.
  Vroeger had je veel boromangs. Nu overtreft die borovrouwen de mannen en dat aln mr vr neukplezier.


  Maak melding
 3. Ook de buitenvrouw komt niet meer rond van het kleine beetje dat ze ontvangt van haar minnaar. Meneer Jote-persad Santokhi heeft heel veel mensen met zijn leugens en bedrog in de problemen gebracht. Zijn economisch beleid faalt van alle kanten. Deze mevrouw gaat natuurlijk klagen en maakt aan haar minnaar duidelijk dat zij recht heeft op een ” loonsverhoging “. Meneer is natuurlijk hiermee oneens omdat hij ook een ander gezin moet onderhouden. Is te hopen dat hij voor een tijdje gaat brommen in de gevangenis.


  Maak melding
 4. Als de buitenvrouw optijd klappen kreeg met doodsbedreigingen dan vraag ik mij af hoe het met de behandeling van de binnenvrouw is gesteld die het inkomen(!!) op alle fronten ook moet delen en zonder twijfel van tijd tot tijd ook in protest ging.
  Ik hoop dat als er in deze relaties kinderen zijn dat ze niet al teveel last zullen ondervinden van het gedrag en de gevolgen van hun gulzige vader.
  Zijn er meer buitenvrouwen die aan Robby S hangen??


  Maak melding
 5. Het buitenvrouw gedoe pffff. Wil je een buitenvrouw, neemt dan geen binnenvrouw. Moeten deze mensen het land niet opbouwen? En nu gaat Robby zitten en de binnenvrouw kan op zoek naar een buitenman, want Robby zit al binnen.


  Maak melding
 6. Mix Chick
  …….en dat moet jij vooral aan anderen aanraden….?……met je altijd onwelriekende vooronder……doe helemaal geen moeite of poging aangezien jij in realiteit, nooit last zal hebben van welke man dan ook……geen man die er over zal peinzen iets met jou te beginnen…..de soa´s krijgen ze er geheel gratis bij….toch nijlpaard met je enorme neusgaten?


  Maak melding
 7. RobG 28 september 2021 At 07:38
  Ook de buitenvrouw komt niet meer rond van het kleine beetje dat ze ontvangt van haar minnaar. Meneer Jote-persad Santokhi heeft heel veel mensen met zijn leugens en bedrog in de problemen gebracht. Zijn economisch beleid faalt van alle kanten. Deze mevrouw gaat natuurlijk klagen en maakt aan haar minnaar duidelijk dat zij recht heeft op een ” loonsverhoging “. Meneer is natuurlijk hiermee oneens omdat hij ook een ander gezin moet onderhouden. Is te hopen dat hij voor een tijdje gaat brommen in de gevangenis.
  =====================================

  Aldus onze mislukkeling RobG hier op het Forum. Normen en waarden zijn niet aan jou besteedt, dus geef je maar weer de schuld aan Santokhi. Je begint steeds zieliger te worden. Had je al voldoende poepluiers binnengehaald, anders wil ik wel wat voorraad toesturen…


  Maak melding
 8. Wat heeft Meneer Jote-persad Santokhi met deze affaire te maken? Sorry, maar ik zie het verband niet. kennelijk ben ik verbandsblind.
  Het niveau van waterkant.net gaat hard achteruit.


  Maak melding
 9. REDSKUN EN WAT zijn dezelfde persoon. Zie de reactie op franco.
  Vriendje die alle soorten namen zoekt.
  Buitenvrouw en concubine. Sensatie bericht.
  Ik hoop dat die vrouw de zaak niet intrekt. Laat hij gaan bezinnen. Zou hij willen dat een man dit met zn zusje of dochter doet??


  Maak melding
 10. Redskin 28 september 2021 At 06:49

  Franco 11 en jij een buitenvrouw hahahahah

  —————————————————————————–
  @Redskin….waarschijnlijk heb je de lagere school op clevia niet afgemaakt…maar
  inderdaad een buitenvrouw met ballen die hem vaker heeft bereden , waardoor hij nu is versleten en overleden. Jeetjesssssssssssss………….


  Maak melding
 11. RobG 28 september 2021 At 07:38

  Heel in het begin kwam je over als iemand die weet waarover hij het heeft en bleef ook op een bepaalde manier reageren, maar vanaf bouterse niet meer aan de macht is heb jij je emotioneel mee laten slepen waardoor jou niveau op deze forum erg is gedaald.


  Maak melding
 12. robg heeft franco als buitenman , en debby ziet het als een persoon he , als robg en franco samensmelten van genot van de daad , ja debby dan zijn ze een persoon , maar naar de daad gaan ze op de vuist


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES