maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMilitair trekt wapen bij ruzie na verkeersongeval

Militair trekt wapen bij ruzie na verkeersongeval

-

Does Travel - naar Suriname

Een autobestuurder heeft zondagavond, kort na het aanrijden van een mast van Telesur aan de Groot Blijdenshoopweg in Suriname, de plaats verlaten. De politie heeft zijn auto laten wegslepen. De autobestuurder verloor vermoedelijk de controle over het stuur en ramde de mast die vernield werd.

Een man bood de autobestuurder hulp aan. Hierna kwam er ook een militair ter plaatse, waarbij er op een gegeven moment een woordenwisseling ontstond tussen die militair en de hulpbiedende man.

Het is niet bekend waarover ze ruzie kregen. Die hulpbiedende man reed op den duur weg, maar kwam terug met zijn broer. Vervolgens kregen zijn broer en de militair ook ruzie met elkaar, waarbij zij elkaar duwden.

Volgens de broers haalde de militair daarna een vuistvuurwapen tevoorschijn, om daarmee bedreigingen te uiten tegen hen. Hij zou ook een schot in de lucht hebben gelost.

De Surinaamse politie schakelde de militaire politie in voor de militair. De broers zijn vandaag voorgeleid bij de politie. Zij zijn na verhoor heengezonden. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. Had anders kunnen aflopen. Gelukkig dat het maar bij een schot in de lucht is gebleven.
  De militair is de enige die weet waarom hij geschoten heeft, zou zich bedreigt hebben gevoeld.
  Wie weet.
  De broers waren aangehouden haal ik uit het verhaal.
  Ze zijn voorgeleid en daarna heengezonden.


  Maak melding
 2. als er geen munitie uit het wapen is verdwenen hebben de broers een valse aangifte gedaan en dan hangen ze.
  Ik denk eerder dat er een oude vete hieraan ten grondslag ligt


  Maak melding
 3. weer zo’n paarse militair , minister Mathoera U heeft die paarse soldaatjes nog steeds niet verwijderd , U moet hardt optreden tegen die paarse dwarsliggers , doet U dat niet is U tijd als minister ook voorbij , U bent toch een vrouw die ballen heeft en laat zien dat U deze parasieten kunt elimineren


  Maak melding
 4. Internet gangsters hier hoe laag kan je zinken achter je pc zitten en onzin uitkramen als je echt lef heb komen jullie met je volledige naam of kom face 2 face durven jullie niet vooral jij WAT tijd van paars is voorbii toch blijf jij maar door gaan vind het zo jammer etnisch provoceren


  Maak melding
 5. WAT 27 september 2021 At 22:16

  weer zo’n paarse militair , minister Mathoera U heeft die paarse soldaatjes nog steeds niet verwijderd , U moet hardt optreden tegen die paarse dwarsliggers , doet U dat niet is U tijd als minister ook voorbij , U bent toch een vrouw die ballen heeft en laat zien dat U deze parasieten kunt elimineren
  —————————————————————————————
  @WAT…EVERY DOG HAS HIS DAY….Ook deze mini-ster zal binnenkort het ruime sop moeten kiezen..ijzeren ballen of niet alle RACISTEN eruit. Bovendien er zijn haar vele voor gegaan….Of nie…?? Je zult straks weer moeten dealen met ECHTE MANNEN die jou soort zullen vergruisen….TANG TEKI….SLIJMBAL..!!


  Maak melding
 6. Deze militair trekt de wapen op de verkeerde plek /plaats tegen een landgenoot.

  Van wie zou het dat hebben geleerd?

  De militairen moet weer worden bijgebracht waarom zij militair zijn en wat van hen verwacht wordt.

  Deze militair was op de verkeerde plaats en verzuimde zijn werk in landsbelang te doen. Deze Surinaamse militair is het schoolvoorbeeld wat er fout is in het Surinaams leger sinds 25 februari 1980.


  Maak melding
 7. Wat doet die klootzak met zijn wapen buiten de kazerne. Wanneer komt er een wet tegen al die wapens in Suriname en het meenemen van wapens en munitie door militairen en politie naar huis. Die horen veilig opgeborgen in een kluis op de kazerne of politie bureau. En er dient so woe so geen scherpe munitie uitgedeeld te worden an iedereen, alleen voor dienstoeleinden. Ga eens normaal doen.


  Maak melding
 8. franco , jij zal wel geen vrouw hebben , maar een homo met balletjes he , zeker een paarse militair he , maar dat wapentje van jou paarse homovriend zal wel niets klaar kunnen maken he
  en jullie zullen wel veel ruzie hebben en dan wordt zeker dat wapentje instelling gebracht he


  Maak melding
 9. CITAAT Een man bood de autobestuurder hulp aan. Hierna kwam er ook een militair ter plaatse
  REACTIE: Het lijkt er op dat de militair een te grote broek aantrok. Dat hij vond dat het zijn taak was alles te regelen. Als hij iets slimmer was geweest had hij gewoon het nummer genoteerd van de auto van de helper en de politie gebeld.
  Misschien moeten militairen om de 5 jaat op geschiktheid getoets worden


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES