zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameSVB: 'Mexicaan Jacques Passy interim bondscoach van Suriname'

SVB: ‘Mexicaan Jacques Passy interim bondscoach van Suriname’

-

Does Travel - naar Suriname

De Mexicaan Jacques Passy Kahn gaat de komende maand aan de slag als bondscoach van Suriname. Dat heeft de Surinaamse Voetbalbond (SVB) in Paramaribo vanmorgen bekend gemaakt. Passy gaat de rol op interim basis vervullen zegt de bond.

In onderstaande bericht op Facebook liet de SVB weten dat zij verschillende mogelijkheden voor Natio bestudeerd, om één of twee FIFA wedstrijden in Suriname te spelen in november.

“De SVB zal gebruik maken van de diensten van de heer J. Passy Khan, die een interim-functie zal hebben. Deze periode zal ook door de SVB worden benut om een vaste coach aan te trekken voor de selectie”, aldus de bond.

De Mexicaan was eerder de bondscoach van St. Kitts & Nevis en de Dominicaanse Republiek. Passy, die het stokje overneemt van de Surinaamse-Nederlander Dean Gorré, was in 2014 al in gesprek met de SVB.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Ze zijn wel heel erg achterlijk bij de SVB. Niemand kent de man. Hij is een dwerg in de trainerswereld. Hij kent niemand van de spelers in Europa en niemand kent hem. Ik hoop dat dat interim maar een zeer korte tijd duurt anders kan Suriname weer met amateurs aan de slag.


  Maak melding
 2. De SVB kan het beste een oud-prof-speler/coach SuriNed uit Nederland nemen als vaste coach.
  Wel goede afspraken maken, waar hij zij moet wonen en over het salaris, de spelers uit Suriname goed met prof-Surineds gaan samen werken, ea belangrijke zaken.

  Het voordeel hiervan is, dat zo’n coach de SuriNeds prof-voetballers gemakkelijker voor Natio kan krijgen en motiveren. Gewoon de Nederlandse taal en ook de Nederlandse totaal voetbal of andere vorm kan bij brengen.

  Een nadeel van een andere trainer dan een SuriNed, dat de Surined prof-voetballers het totaal voetbal die deze jongens kennen niet goed kan bijbrengen.

  Andere stijlen naast de Nederlandse Totaal Voetbal moet kunnen, ook Surineds voetballen buiten Nederland in andere stijlen dan het totaal voetbal, dus zo heilig is het totaal voetbal ook weer niet. Wel vertrouwd en snel om in mee te gaan voor de SuriNed-prof voetballers.

  Ik mis de spelers en was wel onder hun indruk oa, Diego Marvin Biseswar, Gleofilo Vlijter
  Nigel Hasselbaink, Florian Jozefzoon, Ridgeciano Haps, Sean Klaiber, Ivenzo Comvalius, Sheraldo Becker, Ryan Donk, Damil Dankerlui, Kelvin Leerdam, enz. Kortom al die jongens bij elkaar, ik heb van genoten ondanks dat we niet verder zijn gekomen.

  Lets Make Suriname Great Again, wat het Surinaams, Nederlands-Totaal-voetbal betreft.

  jullie kunnen Suriname voetbal en het totaal Nederlands-voetbal op de wereldkaart zetten en daarmee vooral Suriname en de Surinamers, dat ten goede gaat komen voor de Surinamers en Suriname. Ook de Surinaamse voetballers en talent. Jullie zijn met iets groots bezig voor de Surinamers (inter)nationaal nu en voor de toekomst.


  Maak melding
 3. Vreemde gang van zaken bij de Svb, dit is machtsvertoon en er is sprake van disrespect richting het voetbal en de wensen van de samenleving. De bestuursleden van deze Svb zijn een stelletje vastgeroeste mislukkingen, die niet meer van deze tijd zijn. Geef Gorre of Seedorf of een andere succesvolle oud voetballer van Surinaamse origine de kans om met natio aan de gang te gaan. Ik heb daar veel meer geloof in, dan in dit stelletje geldwolven. Die daar puur en alleen om de fifa gelden blijft zitten. Verstand van voetbal hebben ze niet en ze duperen de fans en voetballers die willen gaan voor succes.


  Maak melding
 4. Deze Mexicaans Lijkt Meer Op Een Glazenwasser Dan Op Een Voetbal Trainer. Let Maar Op Heelveel Van Die Spelers Die In Het Buitenland Voetballen Gaan Afhaken.

  MET Deze Benoeming Diskwalificeert De SVB Alle Topvoetballers Met Een Surinaamse Roots In Nederland (alle Grote namen)


  Maak melding
 5. IVANOFF LIMBURG, een zakkenwasser herken je wat hij schrijft op social media, maar waaraan herken je een glazenwasser, denk je dat Van Gaal, Hiddink, Koeman en Gorré nooit een glas hebben gewassen?


  Maak melding
 6. @Konsensi: ik houd er niet van om mensen mislukkelingen te noemen, maar ik ben wel bereid hierin met je mee te gaan. Wat een stelletje mislukkelingen? en waar proberen ze te geraken met dit beleid? je kunt een nieuwe pleister nemen maar je doet niets om je wond te genezen.


  Maak melding
 7. Nu moeten de spelers nog voor of tegen hun coach gaan voetballen. De coach coacht nl bij de genade van het team en als de klik er niet is verliest zelfs het beste team en geweldige coach.


  Maak melding
 8. Michael 27 september 2021 At 15:23

  Ik mis de inbreng van Poppo Jantje

  —————————————————————————
  @WAT………Ik mis jou RACISTISCHE inbreng!! Is je woordenschat zo klein???


  Maak melding
 9. Wanneer wordt het hele bestuur naar huis gestuurd , ik krijg een rode waas van deze geldwolven .
  Zulle zijn betrapt en het wordt tijd dat jullie geen cent meer verdienen aan deze jongens.
  Weg met het bestuur mensen grijp in, niet morgen maar vandaag.


  Maak melding
 10. Het clowneske bestuur van de SVB doet er voor Suriname en het Surinaamse voetbal ontzetten goed aan om liever gisteren dan vandaag per direct hun biezen te pakken en nooit maar dan ook nooit meer terug te komen. Het zeer arrogante bestuur heeft al met hun oerdomme acties tijdens de Concacaf Cup laten zien dat ze het Surinaamse voetbal liever schade toebrengen dan hun fouten toegeven. Nu gaan ze met hun misselijk makend gedrag door om een onbekende persoon als interim te nemen die het Surinaamse voetbal laat staan taal en cultuur nauwelijks kent en meer schade en verloren tijd gaat toebrengen dan vooruitgang. Dit terwijl in Nederland legio Surinaamse voetbalkenners resideren die trainingspapieren hebben en onderlegd zijn in topvoetbal. Dan ben je niet goed in je Pannekoek!! Bestuur SVB rot op!! Rot zsm op!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES