maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan, vrouw en kind door mannen mishandeld na ruzie om parkeerplaats

Man, vrouw en kind door mannen mishandeld na ruzie om parkeerplaats

-

Does Travel - naar Suriname

Zes mannen hebben een man, zijn vrouw en kind zondagavond aangevallen om een parkeerplaats aan de Grote Combeweg. Het begon met een ruzie over de parkeerplaats, welke is uitgemond in een vechtpartij, waarbij het gezin hardhandig werd aangepakt.

Beide partijen wilden op dezelfde plek parkeren, waarna er ruzie hierover ontstond. De mannen sloegen de drie slachtoffers. Een van hen had een houwer bij zich en kapte de man aan zijn rechterarm, terwijl zijn kompanen de twee overige slachtoffers sloegen. De verdachten maakten ook nog een telefoon van de man buit.

Tijdens de vechtpartij heeft een van de verdachten ook vernielingen aangericht aan de wagen van de slachtoffers. Na hun snode daad reden de agressieve mannen snel weg. De slachtoffers kregen hulp van een politieauto die voorbijreed. Ze werden naar de SEH verwezen voor medische behandeling.

De verdachten worden nog opgespoord. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

25 REACTIES
 1. Iemand, met een houwer in de auto, vertelt, dat die heel erg zwak is,even als zijn secudenten.
  En heel laag geschoold.
  Die is geen voorbeeldfuguur.
  Wel in de familiekring misschien.


  Maak melding
 2. WAT en Poepejantje @@ Jullie zijn net poepvliegjes. Over waar er poep is zijn jullie 2 te vinden. Worden jullie niet moe van het geouwehoer zeg!.Volgens mij geniet de redactie van Waterkant van jullie stomme reacties.. Hebben geen baan, vrouw, kinderen, kleinkinderen enz. Pffffffffffff


  Maak melding
 3. Glenn
  27 september 2021 At 17:05
  WAT en Poepejantje @@ Jullie zijn net poepvliegjes. Over waar er poep is zijn jullie 2 te vinden. Worden jullie niet moe van het geouwehoer zeg!.Volgens mij geniet de redactie van Waterkant van jullie stomme reacties.. Hebben geen baan, vrouw, kinderen, kleinkinderen enz. Pfffffffffff

  Hallo Glenn uit Den Haag,
  Iedereen heeft het recht om zijn of haar mening te geven en als die mening jou niet bevalt dan mag je daar ook kritiek op leveren. Doe het wel op zo een respectvolle manier. Dat je mij steeds met Poepejantje noemt laat zien hoe gefrustreerd je bent.
  En ik heb zeker een baan weliswaar niet een topbaan als de jouwe maar ik kan met mijn salaris in mijn onderhoud voorzien.
  Wat doe jij trouwens dagelijks op deze site? Wat zoek jij op deze site als de redactie zich misdraagt?


  Maak melding
 4. @IVANOFF LIMBURG

  Jouw comment is een bedreiging aan het adres van Popo Jantje.

  Wat een lage en laffe daad van 6 mannen om een man, zijn vrouw en kind te mishandelen. Een kind slaan en mishandelen is het laagste wat een volwassen mens kan doen.


  Maak melding
 5. Laat De Kinderen Tot Mij Komen En Verhinderd Die Niet

  Met Diep Leed Wezen Maakt Ilionor Frédéric Jaantje Bekend Dat Haar Enig Geliefde Zoon Popo Benjamin Jantje, Op Een Zeer Tragische Wijzen Uit Het Leven Is Weg Getrapt Op Een Zeer Jonge Leeftijd Van 27 jaar.

  Ie Lul Lul Langa

  Lieve Popo Jantje Rust Zacht En Waka Boeng
  Namens Je Moeder. ILLIONOR JANTJE

  Uitvaart Word Nader Bekend Gemaakt


  Maak melding
 6. IVANOFF LIMBURG
  27 september 2021 At 17:44

  Dank je wel voor jouw bericht typisch het gedrag van achterlijke mensen met een grote bek. Lafaard op internet een grote bek thuis zich verstoppen achter de rok van moeder Gerda.


  Maak melding
 7. Ach wat anders verwacht je van apen ? Op het internet een grote bek en thuis zich achter zijn vrouws rok verschuilen.
  En van zijn bedreigingen ben ik niet onder de indruk. Deze aapachtigen kunnen niks anders dan bedreigen en voor de rest niks.
  Yapyappie !


  Maak melding
 8. In een andere post ,was er tot nu toe geen toename van geweld.

  Je zou dit een kleine incident kunnen noemen wat niet toebehoort aan de statistieken cijfers volgens de kps .

  Mi mars……..


  Maak melding
 9. WAT en Popojantje zijn twee lafaards.Deze twee of mischien is het dezelfde persoon. zijn constant rasistische uitingen aan het doen. Geen zinnige mening geven, maar beuken op het ras.
  Je verschuilt je achter een fake naam en elke keer via dit medium lelijke uitingen doen.

  Volgens mij hebben de de zwarte mensen erg lief. Its a thin line.
  Als ik jullie was zou ik openlijk in beeld komen eñ me uitspreken.
  Doen jullie niet he. Veels te laag en bang daarvoor.


  Maak melding
 10. met-hel is toch je naam , weet je wie lafaards zijn jij en alle paarse poepzakken , en jij vertellen dat we racisten zijn , wie zit telkens onze president en zijn regering te bevuilen met ranzige woorden , nou met-hel de hel poort van je afgod bouta staat open en jij of je kan de laatste stapjes nemen naar het eeuwige vuur
  covid wil wel helpen

  ha ha ha Popo Jantje en WAT een persoon , neen hoor , je kunt zien dat je laaggeschoold bent anders had je hun reacties kunnen analyseren en er achter gekomen dat het twee verschillende personen zijn , dropje


  Maak melding
 11. @ Popo Jantje,
  Ik merk dat jij nog steeds niet naar de WIJDENBOSCHBRUG bent geweest,ok Ik geef
  jou nog 1x 24 uur om het alternatief GRAMAXONE te gebruiken…Alleen op die
  manier zal jij bevrijd zijn van die apen …PS : Anders zullen die apen zeker een
  ander manier vinden om afscheid van jou te nemen op dit forum….


  Maak melding
 12. Think Twice
  27 september 2021 At 19:46

  Jullie zwartjes zijn van anderen afhankelijk dus ziu het niet beter zijn als jouw soort zich vanaf de Wijdenbosch naar beneden dondert? Een last minder voor de samenleving


  Maak melding
 13. Ene P.H.. lied Zich Ook Zo Racistische Uit Tegen Over De Creolen.. Eindstand Een Dronken Hindoestaanse Man Heeft Hem Ter Pletter Gereden Met Een Vracht Wagen.


  Maak melding
 14. Drie jaar geleden nam ik ook al deel aan dit discussieforum. Vanwege racistische uitlatingen van onder andere Waldo, Baba Sa, Pakiratigri en enkelen besloot ik me af te melden. Na een rustperiode kwam ik weer kijken en de vuilspuiterij is erger geworden. Voor iemand een rouwbericht plaatsen zoals IVANOFF en iemand aanzetten tot het plegen van zelfmoord is het allerlaagste dat er bestaat. Wat is mijn volk ziek.


  Maak melding
 15. Popo Jantje 27 september 2021 At 17:53

  Ach wat anders verwacht je van apen ? Op het internet een grote bek en thuis zich achter zijn vrouws rok verschuilen.
  En van zijn bedreigingen ben ik niet onder de indruk. Deze aapachtigen kunnen niks anders dan bedreigen en voor de rest niks.
  Yapyappie !
  —————————————————————————————–
  @POEPE JANTJE…je zoekt steun haaaaaaaaaaa…..Je vergat erbij te schrijven dat het AAPACHTIGEN ZIJN MET GLAD HAAR NET ALS JOUW SOORT…ACHTERLIJKE KOELI BABOENG..!!!


  Maak melding
 16. @POEPE JANTJE…je zoekt steun haaaaaaaaaaa…..Je vergat erbij te schrijven dat het AAPACHTIGEN ZIJN MET GLAD HAAR NET ALS JOUW SOORT…ACHTERLIJKE KOELI BABOENG..!!!
  =========
  @FRANCO 11

  Waarom willen kroesharigen gladde haren hebben terwijl ze beweren dat apen gladde haren hebben?
  Dom om mensen voor apen uit te maken, dom is het ook om te beweren dat iedereen met glad haar een aap is, omdat apen geen kroeshaar hebben.


  Maak melding
 17. 6manen in 1auto??het lukt me alsof deze manen ergens een roofoverval zouden plegen en dit is belemmerd door deze gezin en uit wraak hebbn ze dit gezin mishandeld.dat j een kind ook slaat dan ben j wel niet by.


  Maak melding
 18. @Wat hou op lees zulke enge reacties je verspreidt alleen ziektes als Covid je bent een zieke racist zieke met Bouta bezig Oranje tuig en onder elkaar alleen maar vechten in suriname jullie apen. Mensen lachen jullie uit lage soort zelfs de blanke k. gehaktballen in nl lachen jullie uit je kan je wel goed verstoppen achter verschillende namen. Triest zielig geval ben jij ellende ling tuig van richel gefustreerd en gestoord.


  Maak melding
 19. Debby
  40 jaar terug Guyana.
  Als je je dat nog kan herinneren, was je toen op z’n minst 15 jr plus 40.
  Ik had je jonger ingeschat. Geeft niet. Iedere leeftijd heeft zijn eigen charme.
  In vind zo reageren beter dan de ordinaire scheldpartijen over en weer. Kunnen wij eigenlijk vreedzaam naast elkaar leven en de donkere mensen die uit Ned reageren?
  Hoe leven jullie met je buren? Hoe staat het met jullie muzikale geluidsoverlast!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES