zondag, mei 26, 2024
HomeNieuws uit Suriname'Bigi Boy' verliest van Amerikaan Curtis Blaydes tijdens UFC 266

‘Bigi Boy’ verliest van Amerikaan Curtis Blaydes tijdens UFC 266

-

Does Travel - naar Suriname

Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik uit Suriname heeft zaterdagavond op punten verloren van de Amerikaan Curtis ‘Razor’ Blaydes. De twee stonden tegenover elkaar tijdens UFC 266 in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

De takedowns van Blaydes hebben het Rozenstruik moeilijk gemaakt. In alle drie ronden wist de Amerikaan zijn Surinaamse tegenstander op de grond te krijgen. Na de takedowns lukte het ‘Big Boy’ niet om weer op zijn beide benen te staan. Dat heeft hem uiteindelijk het gevecht gekost.

Rozenstruik heeft nu drie UFC-gevechten verloren. Het is niet bekend wanneer hij weer zal uitkomen. In juni heeft de Surinamer een nieuw contract getekend met de UFC voor zes gevechten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Wellicht dat hij een wasi bij taante op het onafhankelijkheidsplein neemt en dat ze voor hem een mofo doet om meer kracht en snelheid te krijgen, slanker wordt en tactisch en strategisch slimmer wordt. Dat hij een boei draagt aan zijn bovenarm, bij zijn powa.
  Verder,
  hij een voodoo pop met naalden maakt van zijn tegenstander bij het volgende gevecht.

  Want a vasi fa san dé go na din 3 feti, na sondro bon.

  Next time better luck


  Maak melding
 2. Jacobus, zo bekeken zijn de meeste takken van sport raar: speciaal uit huis gaan om met 11 man achter een bal aan te rennen om te proberen ze tussen tegenover elkaar geplaatste goals te trappen terwijl 11 man van de tegenpartij dat probeert te verhinderen, waarbij ze er met z’n allen ook niet voor schromen je invalide of dood te schoppen. Eigenlijk zijn alle sporten raar, maar er zijn ondanks dat veel mensen die er plezier aan beleven, je bent echter vrij mee te doen met, of te kijken naar, die idioterie of niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES