vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAannemer in borst gestoken na betalingsruzie met handlangers

Aannemer in borst gestoken na betalingsruzie met handlangers

-

Does Travel - naar Suriname

Een man is zaterdag in Wanica door een ander met een mes in zijn linkerborststreek gestoken na een betalingsruzie. Hij is met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. 

Het slachtoffer is bouwvakker tevens aannemer in Suriname. Hij moest twee handlangers uitbetalen en daarover onstond er ruzie. Daarbij haalde hij een mes tevoorschijn om de mannen af te schrikken want zij wilden hem aanvallen.

Beide handlangers gingen weg om terug te komen met een neef. De neef heeft toen de aannemer gestoken in de linkerborststreek. Na de daad zijn de verdachten weggerend.

Het slachtoffer was aanspreekbaar bij aankomst van de politie op de plaats delict. De sterke arm werkt aan de aanhouding van de verdachten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Het komt vaak voor dat aannemers hun mensen niet willen betalen voor hun werk, zelf strijken ze het geld op voor de job, om vervolgens met andere werklui weer verder te gaan. Het zijn gewoon een stelletje oplichters.


  Maak melding
 2. Mica ik bn niet eens mt jw bewering. Vaak vragen arbeiders een abnormale hoge loon vr een dagwerk en komn nooit optijd aan ht werk. Meestal begint een dagtaak bij een particulier vn 8 tot 5u smiddags mr de meeste komn om 9u aandansen en dan nemen ze alle tijd om te verkleden ,daarna zitten eten ,en om de kwartier willen ze een pauze inlassen vn 5min wat meestal een kwartier duurt en om 4u beginnen ze hun biezen te pakken. Maar ze eisen wel ht volle dagloon op en vaak veroorzaakt dit wrevel bij de werkgeven.


  Maak melding
 3. ja debby denk maar eens goed na hoe dat komt , bijv. kijk eens naar je zelf , liever moe dan werken , en alles stelen van anderen en altijd met geweld , allemaal geleerd van hun gewelddadige afgod bouta , coupe plegen , moorden , diefstal , aftuigen , drugs en zuipen


  Maak melding
 4. Heee daar heb je dat WATJE weer! Nieuw? Je denkt met jou IQ dat er maar 12 mensen op de site van waterkant komen lezen? Kan je wel he tegen vrouwen te keer gaan he als het echt watje dat je bent. Wat een stoere gast ben jij zeg😎! Jij bent door bouta van alle kanten genomen en nu ben je boos dat chan je niet meer wi omdat je uitgewoond bent. Blijf maar schreeuwen 1 van ze zal je vast weer accepteren als hun billemaatje..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES