vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit SurinamePresident Santokhi en delegatie terug in Suriname

President Santokhi en delegatie terug in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse presidentiële delegatie die in de periode van 17 tot en met 24 september naar Mexico en de Verenigde Staten van Amerika is geweest, is zaterdag 25 september in de vroege nachtelijke uren aangekomen in Suriname.

President Chandrikapersad Santokhi heeft land en volk in Mexico vertegenwoordigd op de 6e staatshoofden conferentie van de Community of Latin American and Caribbean States (CELAC) en heeft in New York de 76ste Algemene Vergadering van de Verenigde Naties toegesproken.

Het staatshoofd heeft naast deze twee vergaderingen met de wereldleiders, ook bilaterale ontmoetingen gehad met andere staatshoofden. De samenleving zal in een nader te bepalen persconferentie ingelicht worden over de uitkomsten van deze meetings en bilaterale gesprekken.

De regeringsleider heeft zaterdag op het kabinet samen met vicepresident Ronnie Brunswijk, die belast was met de waarneming, het protocol van overdracht ondertekend. Hij bedankte de vicepresident voor de waarneming gedurende zijn afwezigheid.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

28 REACTIES
 1. Mond dicht over Vaderlands. De grootste racist van de Waterkant. Wat denk je? Dat Suriname van je vader is? Jij en foefoeroemangs in Suriname is schande voor land.


  Maak melding
 2. Glenn
  25 september 2021 At 20:56
  Mond dicht over Vaderlands. De grootste racist van de Waterkant. Wat denk je? Dat Suriname van je vader is? Jij en foefoeroemangs in Suriname is schande voor land.

  Nee hoor. Ondanks dat ik in jouw ogen een racist ben, zeg ik jou dat dit land over 20 jaar een Haitiaanse als regeringsleider zal krijgen. Het is jouw soort en meer in het bijzonder jij die mij voor gek uitgemaakt heeft. Dus wil je zo graag tegen racisme strijden kijk eerst in de spiegel wie zelf de racist is. De kans is heel groot dat de racist dicht bij de halsslagader is.


  Maak melding
 3. Welkom president , terug in U land ,er zijn alweer van die ndp-ers die U niet welkom heten , zoals glenn he , en de rest van die paarse ratten zullen zo wel volgen met hun teksten , of ze gaan weer schreeuwen met gore teksten naar U toe , maar U staat er boven , en die kruimels worden weg geblazen door de wind


  Maak melding
 4. robg , wat een mooi vliegtuig he van de American Airlines , ja de president heeft eindelijk door dat de slm een bulshit is , en zal geen geld meer steken in de slm


  Maak melding
 5. Popo, yu e kiri mi nanga yu Haitiaan de over 20 jaar president van Suriname worst.
  Het kan best mogelijk mi boi, maar dan is hij een SURINAMER. Dat hij van Haitiaanse komaf is, zal me wat zijn.
  Ik neem dat jij het zo bedoeld.


  Maak melding
 6. El mentiroso ha vuelto al país. De leugenaar is terug in het land. Ik ben geen orakel of waarzegger die dwars door een glazen bol kijkt. Maar neem van mij aan dat zijne excellentie zijn zoveelste snoepreis wederom gaat bewieroken met een chemische geurstof.

  Hij gaat ons verblijden met dooie mussen.Het standaard verhaal gaan we horen van deze demagoog en populist. ‘ Hoe geweldig en succesvol de contacten zijn geweest, de samenwerkingsafspraken die zijn gesmeed zijn, bla, bla, bla ‘. Wat een vertoning gaan we voorgeschoteld krijgen?


  Maak melding
 7. wat zeiden we de schreeuwers zijn er weer he robje g , hé balgehakt hebt jij je pamper al gewisseld , of zit je nog te slubberen van die paarse schijt
  en jij bent jaloers op dat vliegtuig he , ja robje g jou afgod heeft de slm naar de kloten gebracht en die slm moet totaal verdwijnen en ook jou paarse boevenpartij de ndp


  Maak melding
 8. Poepejantje @@ Mijn moeder is een indiaan. Ik ben meer Surinaams dan jij. Liever een Haitiaan dat een racist. Noem mij een racist…ik heb niks tegen geen enkele ras. Ik kijk naar het individu, maar niet naar kleur of ras. Ik weet dat jij een Hindoestaan bent, maar ik heb niks tegen Hindoestanen, maar wel tegen jou, omdat je een idioot bent. Trouwens.. ik heb ook Half-Hindoestaanse neven en nichten. Donder lekker jemet rotzooi. Laat je nakijken door een psychiater. Je bent geestelijk niet orde.


  Maak melding
 9. Een dikke brasa voor onze president die het land klaarstoomt naar een fase van werkgelegenheid, goede sociale voorzieningen, goede gezondheidszorg rijkdom voor iedereen. Wel ik hoop niet dat deze president tegen wordt gewerkt door mensen die het niet kunnen verkroppen dat hij het land leidt. Die kans zit er dik in.


  Maak melding
 10. Debby je kan op Schiphol gaan werken als geldhond. Zodra het woord geld staat of roven,staat debby klaar. Nog effe Debby en je mag ook in deze regering plaatsnemen met de juiste papieren. Je kan in Suriname een bachelor halen in een jaar en solliciteer als minister van financiën.


  Maak melding
 11. Glenn is je vader een haitiaan?dan snap ik dat je in de war bent met je identiteit. En loop je nou als donker getinte te pronken met indianen bloed. Moet niet gekker worden met jou,ga je nou je getinte afkomst verstoppen???waar is je blackpower en trots???


  Maak melding
 12. Zijne excellentie, u bent als de vader van het land. Maar inderdaad het land is niet van uw vader, het is onmogelijk, want het land is al van de vader van “GLENN”.

  De nakomelingen van diens vader hebben, gekozen voor de negatieve zelfbeeld. En zij proberen u te beïnvloeden door hun slechte negatieve zelfbeeld.

  U, bent zeker niet geliefd bij iedereen en die personen, willen dat u het land verder de grond ingeboort. Zij misgunnen u van alles en nog wat en neks goeds.

  De heer ROBG, werd koeien met goudenhoorns beloofd en raakte met zichzelf in conflict en verloor die strijd.
  En wil hij dolgraag, blij gemaakt worden met een dooie mus, m.a.w., hij wil terug onder de paraplu van bouterse.

  Voor deze mensen is het vreselijk moeilijk en onmogelijk te zien dat te zien dat er dingen goed gaat, zij willen dat alles wat u doet, verkeerd moet gaan.

  Zij hebben de geschiedenis van de wereld gemist. En beste DEBBY, wil haarfijn weten hoe het is met de kist met inhoud.
  Wie kan haar HELPEN????

  President, doe uw werk.
  Op z’n grof gezegd: LAAT DE ANDEREN, MAAR LULLEN.


  Maak melding
 13. Beste meneer Chan, kan je er geen werk van maken om Brunsie uit het kabinet te zetten, hij blijft het land te schande maken, al je werk word te niet gedaan door deze zeer domme man🙄😉
  Dat je als 61 jarige nog in je ondergoed op het voetbalveld gaat rondrennen😏mmmmm, en om vervolgens na afloop met geld te gaan lopen strooien🙄ojeee, dan ben je toch echt helemaal de weg kwijt snik snik😪, als je niet eens doorhebt dat je dan helemaal fout bezig bent. te triest😥


  Maak melding
 14. Hebben we al die tijd naast dit soort racisten gewoond in suriname, niet te geloven mensen .
  Kijk hoe ze zich misdragen achter hun PC .
  Chan belazert de boel dat kan een kip zonder kop zelf zien (toch) behalve de racisten omdat ze etnisch denken
  Deze man zaait verdeeldheid .


  Maak melding
 15. Glenn
  26 september 2021 At 00:13
  Poepejantje @@ Mijn moeder is een indiaan. Ik ben meer Surinaams dan jij. Liever een Haitiaan dat een racist. Noem mij een racist…ik heb niks tegen geen enkele ras. Ik kijk naar het individu, maar niet naar kleur of ras. Ik weet dat jij een Hindoestaan bent, maar ik heb niks tegen Hindoestanen, maar wel tegen jou, omdat je een idioot bent. Trouwens.. ik heb ook Half-Hindoestaanse neven en nichten. Donder lekker jemet rotzooi. Laat je nakijken door een psychiater. Je bent geestelijk niet orde.

  Wat doe jij dan nog in Den Haag? Als jij je meer Surinamer dan ik voel kom naar Suriname en help mee om het land op te bouwen. Van een afstand je kwebbel opentrekken hoe groot het Surinaams gevoel is, maakt geen indruk hoor. De rest van jouw reactie is gewoon bedoeld om te laten zien hoe integer je bent.in werkelijkheid ben jij een schaap in wolfskleren en niet te vertrouwen.


  Maak melding
 16. RobG
  Wij zullen zien wat de jaar rede gaat brengen.
  Reken hem niet af vooraf via uw orakel. Daar is zelden waarheid uit gekomen.

  Er zijn dingen niet gelukt en zijn dingen mis gegaan.
  Echter wat is er tussen augustus 2010 en juli 2020 waar gemaakt van de beloften.
  Niets best RobG
  Het trieste is dat er nu betaalt moet worden voor al die luchtkastelen.
  Er is wat werk van Vene III afgerond en de rest bleken allemaal fabels.
  >> Newmont stond al in de rails.
  >> Alle Dalian projecten liepen al.
  >> Staatsolie was naar de toekomst was in gang gezet,

  De smoes van de dalende grondstoffen prijzen is banaal te noemen, die was kort en te voorzien en te ontgaan als de bakens verzet waren zoals Vene en Telting in 2008 deden bij een veel diepere en bredere dip.

  RobG
  ik vrees dat er bij de jaar rede heel veel zal gaan veranderen.


  Maak melding
 17. Waar is de rode loper en het ontvangstcomité gebleven, was deze reis niet zo belangrijk. Geen Hollandse propaganda!!!!!!! Zo zie je maar, hoe men nog steeds naar Ptata kondre kijkt. Dus dit keer geen poppenkast.


  Maak melding
 18. pony , jullie hadden de rode loper paars geverfd , jullie dachten er komt een paarse geest , maar ja ,je ziet deze president deert het niet en gaat gewoon weer aan het werk , nou dat kon je van jou afgod niet zeggen , werken is een vies woord voor hem , en als hij terug kwam moest iedere paarse rat zijn pamper schoonlikken en die stront is het voer van die paarse ratten he , daarom stinken jullie allemaal zo


  Maak melding
 19. Sip 26 september 2021 At 12:27
  Hebben we al die tijd naast dit soort racisten gewoond in suriname, niet te geloven mensen .
  Kijk hoe ze zich misdragen achter hun PC .
  Chan belazert de boel dat kan een kip zonder kop zelf zien (toch) behalve de racisten omdat ze etnisch denken
  Deze man zaait verdeeldheid .
  ===============================

  Sip, je weet wat ze zeggen over mensen die het hoogste woord hebben over racisme. Die zijn zelf de allergrootste racisten en proberen het te maskeren door hun racistische sentimenten op anderen te projecteren.
  Je kan het niet verwerken nu een Hindoestaan de President is in het land waarvan jullie soort het kapot hebben gemaakt.


  Maak melding
 20. Chan is commissaris geweest van politie en justitie en minister van Justitie en politie en was 1 jaar voorzitter van de CICAD, een autonaam instituut vd OAS dat zich bezig houdt met anti-narcotica beleid dh Westelijk Halfrond en is ook voorzitter van de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP). Na de Algemene verkiezingen voor de DNA in Suriname van 25 mei 2020 is hij de president van de republiek Suriname.

  Wij mogen trots zijn dat juist deze man ( zie zijn achtergrond) na de periode ddb de grootste en gevaarlijkste crimineel nu president van Suriname is en alles op alle zet om van Suriname weer een democratische rechtsstaat te maken en internationaal goed op de wereldkaart te zetten.

  De puinhopen waarin ddb en ddb-kliek, ndp, paarse kakkerlakken Suriname hebben achter gelaten is niet niks. Het land is tot de grond door hen vernietigd, mensenrechten, vrijheid vd burgers had ontnomen, heel grote armoede en heel grote ellende, normen en waarden, respect, neks no fout, grote crininaliteit, enz.

  Chan O Set In.

  Het probleem tussen Hindoestaanse Surinamer en Creolen/ Afrikaanse Surinamer in Suriname komt m.i. er op neer dat de Hindoestanen materialistisch zijn ingesteld, grond, CEO van de, Industriële onderneminghuizen, kapitaal, auto’s winkels, goederen, studeren, domeingronden willen hebben, enz. willen hebben en onafhankelijk willen zijn en de Creool is meer emotioneel, feesten, consumeren, zeer gelovig is in het Christendom, studeren idem, in overheidsdienst willen zijn, enz.

  Nu een Hindoestaanse Suriname een president in de republiek Suriname heeft, is het heel vreemd voor de Creoolse/ Afrikaanse Surinamer en hij bezig is met zijn doelen, voelen de Creoolse/ Afrikaanse Surinamers zich bedreigd. Dit terwijl de accenten van deze twee groepen altijd verschillend zijn geweest. De Hindoestaanse Surinamer komt nu op vele posities op de eerste plaats en daardoor voelen de Creoolse/ Afrikaanse Surinamers zich op de tweede plaats.

  Er is niets aan de hand, de doelen verschillen en daarom moet men niet een punt van maken dat er nu een Hindoestaanse Surinamers aan de touwtjes trekken. Het komt wel goed met Suriname en zal Suriname goed doen dat Suriname beter van wordt.

  Surinamers zijn niet alleen Creolen/ Afstammelingen vd Afrikaanse – Surinamers. De andere etniciteiten in Suriname hebben net zoveel rechten en plichten als de Creool/ Afrikaanse Surinamer. Surinamers zijn, Inheemsen, afstammelingen van kolonisten, afstammelingen van Afrikaanse Surinamers, Afstammelingen van Chinezen, Afstammelingen van Hindoestanen, Afstammelingen van Javanen, Er is ook een hele grote groep gemengde Surinamers, enz., enz.

  Er zal daarom geen ruzie of oorlog ontstaan tussen diverse etniciteiten in Suriname.

  Gelet op de omstandigheden en tijd mogen wij Surinamers blij zijn dat Suriname bij de verkiezingen van 25 mei 2020 de dictator ddb, ndp heeft weg gestemd en dat Z.E. president Chan Santohki nu aan het stuur is van Suriname en bezig is Suriname weer te verheffen tot een democratische rechtsstaat.

  Gemakkelijk zal het niet worden op korte termijn, maar omdat we de goede kant opgaan, is het beter dat alle Surinamers hem en de regeringscoalitie ondersteunen. Er is licht aan het eind vd tunnel. Ik zelf zegt als de algemene doelen goed worden gesteld en er technocraten in het bestuur en beleid zitten, de juiste internationale vrienden/landen betrekkingen mee aangaat Suriname een Dubai, Singapore, Hong Kong kan worden binnen 20 jaar.

  Leve:
  – Chan Santokhi,
  – regeringscoalitie,
  – DNA -leden vd Coalitiepartijen, de Surinamers,
  – de republiek Suriname,
  – Internationale Samenwerking met bevriende landen,
  – grondstoffen en hulpbronnen den hun opbrengsten die Surinamers ten goede moeten komen van 10 jaar na heden,
  – de democratische rechtsstaat,
  – de grondwet van Suriname,
  – Internationale Verdragen
  – Welzijn en Welvaart,

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Suriname op weg naar een beter leven, waarin alle Surinamers een beter leven zullen hebben en als broeders en zusters met elkaar samen leven. Alles eerlijk en samen verdelen onder het Surinaamse Volk, ongeacht, etniciteit, geloof, afkomst, geslacht, enz.

  Let goed op mensen die er anders over denken en dit niet willen. Sla geen acht op deze mensen. Het komt goed met Suriname, gelet op onze grondstoffen, als de algemene doelen duidelijk zijn, goed beleid en bestuur is, die door de juiste mensen wordt uitgevoerd. De grote schulden met renten moeten worden afgelost en daar zullen wij allen de offers voor moeten dragen. Er is licht aan het eind vd tunnel en daar moeten wij ook naar uit kijken.

  Samen Werken Samen Sterker

  Never, Nada, Nooit, Nunca, Nula, Negatief, Notoe ddb, ddb-kliek, ndp, paarse kakkerlakken.

  Eens, maar nooit weer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES