vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOntzield lichaam dood aangetroffen vrouw in beslag genomen

Ontzield lichaam dood aangetroffen vrouw in beslag genomen

-

Does Travel - naar Suriname

Het ontzielde lichaam van de vrouw die vanmorgen dood is aangetroffen in een woning aan de Estafettestraat is in belang van het onderzoek in beslag genomen na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie. Het slachtoffer is vandaag 26 jaar geworden.

Volgens verklaring van de man is de vrouw gevallen en vertoonde zij kort daarna geen teken van leven meer. De polite werd gealarmeerd en deed de plaats aan voor een onderzoek.

Een arts werd ingeschakeld die de dood officieel heeft vastgesteld. Uitwendig vertoont het lijk geen letsel. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Het onderzoek is in volle gang.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
 1. Onzield lichaam dood aangetroffen . Wat wat schrijft men nou weer . Wat werd er dan verwacht het onzielde lichaam levend aantetreffen . Wel jammer zo jong en ook nog op je geboortedag . RIP .


  Maak melding
 2. Versie Starnieuws luidt wel anders. Er is ook een baby in het spel. Hoe je het draait of keert het is en blijft een vreemde tori.
  In ieder geval mevrouw RIP. 26 jaar is wel jong om uit het leven te stappen.

  Lijk vrouw in beslag genomen
  25 Sep, 13:13
  foto

  De politie heeft het ontzielde lichaam van een 25-jarige vrouw die vandaag in haar woning aan de Estafettestraat is overleden, in beslag genomen. Dat heeft plaatsgevonden na afstemming met het Openbaar Ministerie.

  De vrouw was samen met haar baby van twee maanden en man thuis. Zij zou naar verklaring van de man met de baby in haar armen plotseling zijn gevallen. De vrouw kwam te overlijden maar de zuigeling heeft geen letsel. Zij had zelf ook geen letsel aan haar lichaam.

  De politie wil echter met de gerechtelijke lijkschouwing de doodsoorzaak weten. Het verdere onderzoek is nog gaande.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES