maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGewonden bij aanrijding na rijden door rood licht tijdens lockdown

Gewonden bij aanrijding na rijden door rood licht tijdens lockdown

-

Does Travel - naar Suriname

Op de hoek van de Keizer- en Johan Adolf Pengelstraat vond er vrijdagavond rond 22.30 uur een aanrijding tussen twee voertuigen plaats. Twee personen raakten daarbij gewond en zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De aanrijding vond plaats nadat een van de bestuurders door het rode verkeerslicht heeft gereden. Het is nog onduidelijk wie de veroorzaker is.

De politie heeft beide voertuigen in beslag genomen. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Daarom vraag ik me in alle oprechtheid af wie echt honger lijdt. Zogenaamd heeft een bevolkingsgroep niets te eren maar ze heeft minimaal twee auto’s, een brommer op het erf staan. Die willen ze niet opgeven want ze moeten mobiel blijven (om te roven bijv.), of geldt het als een statussymbool. Ha ha gim mi wan brick yere.


  Maak melding
 2. Dat kon het WATtje niet zijn geweest.🙁Die zit namelijk met een paarse en oranje spuit in zn reet in de kelder achter een pc. Zn moeder is trouwens de Mossad mensen opgepast met WATJe zn moeder! Deze zieke Uitgeplooide WAT moet vervangen worden door een stevig stuk katoen!


  Maak melding
 3. THINK TWiCE@ Nee … Laat die 2 leven en lijden. Ze kunnen toch niet de zwarten aan. Het is een ramp voor zulke randdebielen om te leven. Achter alle bomen zien ze een zwarte.


  Maak melding
 4. @Think twice, iemand de dood toewensen zou ik niet zo gauw doen. Je weet wel karma blablabla. Maar wat die Xavier betreft die woont niet in Su, die gast heeft ooit te kunnen gegeven dat hij ondanks z’n 3 baantjes in Amerika toch niet rondkomt.
  Dus een ticket naar Su zal hem een rib uit het lijf kosten.
  Zielig figuur zeker omdat hij Bigi ting speelt. Ik lach om zulke figuren.😁


  Maak melding
 5. hansje ooh , ben je nieuw hier op WTK , jou schrijven lijkt op die van Waldo precies de zelfde stront , en hansje ooh , we hadden al vaker aangegeven dat we niet Oranje , Geel-Zwart , Groen , Rood of paars zijn , maar we bestrijden de paarse ndp en hun aanhang de paarse ratten met een pen , en jij zal ook wel zo’n paarse rat zijn , jij weet niet wie de mossad zijn he , in ieder geval niet onze moeder die is allang geleden overleden , dus wijsneus mossad zal je zeker vinden , anders covid wel


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES