zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieElfjarige jongen speelt met touw en verhangt zich per ongeluk

Elfjarige jongen speelt met touw en verhangt zich per ongeluk

-

Does Travel - naar Suriname

Een elfjarige jongen in Suriname heeft zich dinsdag per ongeluk verhangen in Apoera.

De tiener was thuis bij een familielid, die woont in een zogeheten neuten woning. Beneden hing er een touw dat gebruikt werd bij het vellen van leguanen.

De jongen speelde met het touw en op een bepaald moment zou hij het om zijn hals hebben gebonden. Hij kwam ongelukkigerwijs te vallen waardoor hij zichzelf verhing, met de dood als gevolg.

De politie kreeg de melding van het voorval en deed de plaats aan voor onderzoek. Het ontzielde lichaam vertoonde geen teken van misdrijf. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het lijk afgestaan aan de familie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Triest en intriest om op deze manier je zoon te verliezen. Veel sterkte voor de ouders en de familie. Het leven zit vol gevaren. Laten we ons allemaal prijzen en God dankbaar zijn als we op een veilige manier oud worden. Alle woelige- en gevaarlijke wateren die we in ons leven van baby tot volwassene en ouder iemand op een veilige manier kunnen doorkruisen/nemen.
  RIP.
  Laten we hopen voor deze jonge ziel dat er eeuwig leven bestaat.


  Maak melding
 2. Een spelende kind, heeft het leven gelaten. Rust in vrede manneke.
  Je laat een leegte achter.
  Het is een verlies, welke een verhaal van verdriet en vragen achter laat.
  Familie, gecondoleerd.
  FIDDI, heeft neks mee te maken.
  Wat FIDDI, ook mag zijn.
  Ik weet echt niet wat dat is.


  Maak melding
 3. Familie gecontroleerd met het verlies van jullie zoon.
  Beste mensen, in een klein hoekje schuilt een ongelukje. Dit zal een lesje voor iedereen zijn. Hang geen touw, scherpe en gevaarlijk materialen in het zicht, kinderen hebben geen benul hoe gevaarlijk iets kan zijn.


  Maak melding
 4. Nog minstens 7 miljard te gaan. Soms word ik moe van dit werk. Er is geen plek op de wereld waar ik niet ben geweest, geen leeftijd die ik niet heb gepakt, geen ras, kleur, lengte, breedte, geslacht, psyche, geletterheid die ik al niet heb gehad.
  Het werk wordt nu echt saai. Alles al gezien, alles al gehad. Maar ik krijg maar geen promotie. Dus moet ik door blijven gaan. Er zijn er maar 2 op de wereld die ik niet kan pakken: Hem en Mijzelf.


  Maak melding
 5. Zielig zo jong en zoveel ruimte in suriname toch met touw spelen in Nederland om mij heen veel kinderen worden geboren in stinkende stank ghetto’s om mij heen maar ze zijn heel erg brutaal en blij en heel voorzichtig en zien van alles zelfs gevaar elke dag lees je zoiets in su gebeurt. Triest hoor. Terwijl suriname zee van ruimte heeft om te springen te rennen en te schommelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES