donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieCubaanse schoonmaakster doodgebloed na verwonding door kapotte toiletpot

Cubaanse schoonmaakster doodgebloed na verwonding door kapotte toiletpot

-

Does Travel - naar Suriname

De vrouw die donderdag doodgebloed is, nadat zij een ernstige verwonding aan haar been had opgelopen, is de 56-jarige Cubaanse Travaga Sanches. Ze stond op een toiletpot die brak, waarna ze ernstig gewond raakte aan haar been meldt het Korps Politie Suriname.

Leden van de afdeling Kapitale Delicten kregen op donderdag 23 september van het Command Center de melding dat een mevrouw op een woonadres in het ressort Uitvlugt een ernstige verwonding aan haar been had opgelopen. Daar aangekomen trof de politie het slachtoffer besmeurd met bloed aan.

Het politie onderzoek wees uit dat Travaga, die daar werkte als schoonmaakster, op een toiletpot was gaan staan om het verhoogd gedeelte van de tegels schoon te maken. De toiletpot brak daarbij en de vrouw zakte door de pot en liep een gapende verwonding op aan haar rechterbeen, ter hoogte van haar knieholte.

De bewoners waren op dat moment niet thuis. Ze raakte in paniek en liep rond in het huis. Op een bepaald moment belde zij met een familielid en gaf deze te kennen dat zij dood gaat. Het familielid stapte in een taxi om mevrouw Sanches te assisteren, maar wist niet waar haar juiste werklocatie was.

De eigenaar werd in kennis gesteld, waarna zowel de politie en de familie zich toegang konden verschaffen tot de woning. De ambulance werd ingeschakeld en terwijl het ambulance personeel bezig was het slachtoffer te verplegen, kwam de vrouw ter plekke te overlijden.

Aangezien er geen sprake is van een misdrijf, werd het ontzielde lichaam van Travaga in opdracht van het Surinaamse Openbaar afgestaan aan de nabestaanden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Zo te lezen is de familie nu genoodzaakt weer een nieuwe schoonmaakster in te huren om het bloed te verwijderen. Helaas zal het enkel optisch schoon lijken want met een blauwe lamp blijven lichaamssappen altijd zichtbaar.
  Hopelijk weet iedereen wat ze moeten doen anders blijft deze schoonmaakster voor altijd haar werk doen.
  Ik vraag me af wat voor wcpot dit leed heeft veroorzaakt.


  Maak melding
 2. Intriest. Zo sterven arme mensen. Armoede is een gruwelijk fenomeen die we van deze aarde zouden moeten wegwissen. Armoede heeft vele gezichten en heeft veel negatieve uitwerkingen. Op verschillende niveau’s.
  Arme mensen sterven jonger en op manieren die het mensen met geld NOOIT zal overkomen.
  ARMOEDE IS GRUWELIJK EN EEN LELIJK MONSTER.


  Maak melding
 3. Absoluut triest!
  Haar niet zo slimme actie heeft haar het leven gekost….
  Zo jammer, het was een ijverige vrouw die haar werk aan het doen was voor de kost.
  Mensen denk toch svp een beetje na.

  Een wc pot is niet gemaakt om erop te gaan staan!
  Ook geen kinderen erop laten klimmen..

  Gecondoleerd familie Sanches..


  Maak melding
 4. @ Lawmangdatra:
  Wat een gestoorde gedachte heb jij!

  Sterven zullen alle wezens mn de mens: ook al steel je en ook al heb je wat gerft waar je geen moer voor hebt hoeven te doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES