zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameConcacaf bestraft Inter Moengotapoe en Ronnie Brunswijk

Concacaf bestraft Inter Moengotapoe en Ronnie Brunswijk

-

Does Travel - naar Suriname

De tuchtcommissie van Concacaf heeft de omstandigheden rond de integriteitskwesties die naar voren werden gebracht door een video die op sociale media circuleerde na de wedstrijd Inter Moengo Tapoe tegen CD Olimpia Concacaf League, volledig onderzocht.

Na beoordeling van de acties die in de video zijn aangetoond en de schriftelijke verklaringen van beide clubs in overweging te hebben genomen, heeft de commissie vastgesteld dat er na de wedstrijd ernstige schendingen van de integriteitsregels hebben plaatsgevonden.

Als gevolg van deze regelovertredingen zijn beide clubs met onmiddellijke ingang gediskwalificeerd en verwijderd uit de Concacaf League van dit jaar. Daarnaast heeft de commissie geoordeeld dat de heer Ronnie Brunswijk voor drie jaar is uitgesloten van deelname in welke hoedanigheid dan ook aan Concacaf-competities.

Concacaf blijft deze zaak en andere betrokken personen onderzoeken en behoudt zich het recht voor om verder bewijsmateriaal door te verwijzen naar de Disciplinaire Commissie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

36 REACTIES
 1. De CONCACAF had deze figuur voor 10 jaar moeten uitsluiten van welke deelname dan ook in CONCACAF verband. De CONCACAF is geen SVB waar Brunswijk zijn wil gewoon doordrukt.

  Ik vind de straf veel te mild. De ego van Brunswijk had de CONCACAF moeten verbrijzelen tot een potje babypoeder.


  Maak melding
 2. Volgend Ludwig van Mulier waren de zwarte Amerikanen helemaal idolaat van Brunswijk als speler van 61 jaar. Van Mulier zei dat Brunswijk Suriname in USA op de kaart had gezet.

  Mi edeh nanga Ludwig yere maar ik blijf naar hem luisteren.


  Maak melding
 3. Wijst hoeveel deze dommie niet weet in wet en regel en is wit man wet niet gewend, doet maar wat hij wil en dit figuur wilt ons leiden op het wereld platform.
  Hij heeft weer schande aan ons toe gebracht.
  Belachelijk.


  Maak melding
 4. Ronnie Brunswijk voor drie jaar is uitgesloten van deelname in welke hoedanigheid dan ook aan de Surinaamse regering.
  Dat zet pas zoden aan de dijk!

  Ave Sranan.


  Maak melding
 5. Wat? Zijn ze kek keworden? Ik heb niet met keld kestrooid. Ik heb keld kekeven. Het is mijn keld. Ik mak het uitkeven zoals ik dat wil.

  En meneer Bordo, die op zoek is naar verstand voor zijn Vieze president, heeft dit filmpje gemaakt en op internet geplaatst.
  Meneer Bordo: moet je niet gaan zoeken naar verstand, die jij ook niet hebt. Dit is zeer eufemistisch gezegd: een oerdomme actie van je.


  Maak melding
 6. Suriname is de afgelopen 41 jaar een bananenlandje geweest, met uitzondering vd 2 termijnen a 5 jaar van de regering Venetiaan – Sardjoe. In de periode vh bananenlandje konden ddb en rb doen en laten wat ze wilden in Suriname, maar buiten Suriname gaat in democratische rechtsstaten volgens internationale regels, verdragen, ook voor het voetballen.

  rb, bordo ea snapten regels vd FIFA/ Concacaf en worden nu met de regels geconfronteerd, ook CD Olimpia. Beide teams zijn gediskwalificeerd dit jaar, enz.

  Over 3 jaar mag rb en Intermoegoe Tapoe weer deelnemen aan Concacaf wedstrijden. Hiermee kan hij met zijn leeftijd zeker weer het wereldnieuws halen. Het gedrag van hem en de foto’s of video van bordo hem hem en bordo. Intermoegoe Tapoe geen goed gedaan, om maar te zwijgen over Suriname.

  Suriname, Intermoegoe Tapoe en rb moeten dus nog veel leren hoe zaken lopen in de jaren internationaal. Eerst de regels leren, kennen en daarna pas mee doen. Zal 3 jaar voldoende zijn om het te weten?


  Maak melding
 7. Een zeer pittige straf. Dit zijn nu eenmaal de niet gewilde volgen van een ondoordachte actie van Brunswijk. Brunswijk kan als blijk van waardering de spelers van de tegenpartij een cadeautje hebben gegeven maar in de realiteit kan men dit opvatten als match fixing. Maar ik ga ervan uit dat beide partijen in beroep kunnen gaan tegen deze beslissing.


  Maak melding
 8. Natuurlijk RobG. Er is een democratische beslissing genomen waartegen je kan protesteren. Het geeft evens jouw beperking aan. Tegen 100% bewijs van fout gedrag moet je niet protesteren!! Ze kunnen zelfs een zwaardere straf krijgen omdat ze trotst aantekenen en de nieuwe uitspraak Ronny zal leren dat hij nog veel internationale gedragsregels niet snapt. Om dit te snappen moet je wel hersens hebben en niet een papiertje van een fake universiteit!!!!


  Maak melding
 9. Brunswijk heeft helaas ondanks zijn Goede bedoeling zowel zijn eigen voetbalclub als zowel die van de tegenpartij in een benarde situatie gebracht hij heeft enerzijds samen met Bordo het bewijs geleverd door middel van Video opname te maken en het te tonen het is een heel trieste en plotselinge Einde van deze 2 voetbal ploegen om uitgesloten te worden van verdere deelname.


  Maak melding
 10. Als hij dat geld aan zijn schatje van Asiana had gegeven uit naam van IMT had er geen haan naar gekraait. En mensen let op Bordo want hij heeft zich uitde politiek teruggetrokken voor onbepaalde tijd om het vak van stoelpotenzager onder de knie te krijgen. Dit iseen bewijs dat hij ook zn achternaam heeft verandert intussen in De Naaierd


  Maak melding
 11. In een beschaafd land was deze figuur teruggetreden als vicepresident. Ik ben benieuwd hoe de regering, inclusief Chan, hierop zal reageren. Er is toch een smet op het blazoen van Suriname, veroorzaakt door door zijn voetballende vicepresident. Maar ik weet dat dit door Chan en zijn regering zal worden omzeild. Dit kan niet!!!!!!!


  Maak melding
 12. Ik hoop dat mensen gaan begrijpen dat intellect, integriteit, beschaving en intelligentie niet te koop is. Daarvoor moet aan je zelf werken, je zelf ontplooien door noeste arbeid, je gedragen naar de normen en waarden die algemeen en universeel aanvaard is.
  Hoop dat de corrupte- paarse en liegende Politiebond geleid door criminelen die zich in uniform steken hier lering van trekken. Hoe zegt men dat weer, al geeft je een Marsmannetje een gouden ring het is en blijft een ….?
  Zie maar hoe je geld corruptief kan inzetten terwijl goed geld zoveel leed kan lenigen in het PARADIJS DIE BOUTERSE DE SURINAMERS HEEFT ACHTERGELATEN.


  Maak melding
 13. Deze vadsige bald head is de verpersoonlijking van de doorsnee Surinamer. Laaggeschoold, analfabeet , a-sociaal, respectloos, schaamteloos, geen enkel normen en waardenbesef.

  Dit land en volk zet zichzelf structureel negatief op de wereldkaart.

  Resultaat…maatschappelijk, sociaal, economisch, moreel en sportief een FAILED STATE zonder enig toekomstperspectief.


  Maak melding
 14. @Robg,

  “Maar ik ga ervan uit dat beide partijen in beroep kunnen gaan tegen deze beslissing”

  Welke universiteit heb jij gevolgd Rob????
  Ik ga ervan uit dat jou niveau nog lager is dan die van Brunsi.🤣🤣


  Maak melding
 15. Maar 3 jaar? Dan zie Brunsie weer op zijn 65 komt weer op het veld. Jullie zijn nog niet af van Brunsi. We neemt Brunsie aub in bescherming tegen zichzelf vraag mijn af. Brunsie ga aub voor de veteranen voetballen, want de blokjes van je buik zijn nu ondergesneeuwd door het rijk leven.


  Maak melding
 16. Hij dacht even dat het COCA-CAF was denk ik. Corruptie is niet overal toegestaan. In Su is hij godfather en kan doen wat hij wil maar in het buitenland is hij gewoon een gezochte veroordeelde.


  Maak melding
 17. Geef je een aap een scheermes, dan krijg je dergelijke taferelen…..of het nou macht is, rijkdom, een auto of wat dan ook…..altijd maar weer gedonder…..je haalt nu eenmaal nooit het oerwoud maar ook de domheid, niet uit de oerlelijke zwarte kop! Dergelijke types zullen je steeds weer te schande zetten…..maar volgens het overgrote deel van de zeer laag opgeleide bevolking, is er helemaal niets aan de hand en ligt de schuld bij de Concacaf!!! Voorbeelden van deze laag opgeleiden zijn bijvoorbeeld Esmerald en Mix Chick met hun als maar onsmakelijk riekende vooronders!


  Maak melding
 18. @Henry, ☝🏼ik hoop echt dat Ludwig van M , het op de kaart zetten sarcastisch bedoeld heeft. We zijn in de USA al heel goed in kaart gebracht door onze drugshandel, en Bouta is onze ambassadeur, volksvertegenwoordiger en visitekaartje geweest, ☝🏼dit is dus maar weer eens het bewijs hoe de mentaliteit van deze bevolkingsgroep is, Vooral de handen blijven ophouden, en graaien wat er ter graaien valt..😏😌


  Maak melding
 19. Flyer, ik weet niet of jijzelf een Surinamer bent en of je je eigen Surinaamse familie beschrijft. Ik weet wel dat de meeste Surinamers qua gedrag en mentaliteit in de verste verte niet op Brunswijk lijken.


  Maak melding
 20. Volgens de zwarte rechtse populist en opruier Lucien Mulier heeft dit incident Suriname op de kaart gezet en daarmee moet het zwarte deel van het volk trots op zijn. Zelfs in de US wordt met respect over de VP gesproken, aldus de zwarte racist en opruier Lucien Mulier.


  Maak melding
 21. @Mica

  Het op de kaart zetten van Suriname door Brunswijk was echt niet sarcastisch bedoeld. Ludwig van Mulier was ingenomen met het op veld verschijnen van Brunswijk.

  Ludwig heeft in dat zelfde reportage nog meer gezegd: Ludwig trekt zelf de vaccinatiegraad in de diverse districten in het etnische sfeer. Bijvoorbeeld in Marowijne is de vaccinatiegraad 1% terwijl dat in Nickerie 58% is of zo.
  Indirect beschuldigt hij de minister van Volksgezondheid.

  Ludwig van Mulier vergat te vertellen dat de kroesharigen zich niet willen laten vaccineren..

  Ik was voor 5 weken met vakantie in Suriname. Ik heb met m’n eigen ogen gezien hoe de met name de Creolen, uitzonderingen daargelaten hoor, zich gedragen.

  Je moet zelf naar het interview van Ludwig van Mulier gaan luisteren. Radio Tamara met Ludwig van Mulier 25 september.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES