Andy Safado en Gilly Gonzales uit Su op eerste Caribbean Party na ruim 1,5 jaar

1
Andy Safado en Gilly Gonzales op eerste Caribbean Party na ruim 1,5 jaar

Vanaf vandaag, zaterdag 25 september, kan men in Nederland weer naar een feestje met een coronatoegangsbewijs. Dat wil zeggen dat er na ruim 1,5 jaar weer een Caribbean Party wordt gehouden in Dekker Warmond (vlakbij Leiden). De tijden zijn wel aangepast naar 19.30u – 24.00u.

Uit Suriname zijn DJ’s Andy Safado en Gilly Gonzales aanwezig. Die zorgen voor de lekkerste hits samen met DJ’s Meo Mania en Senzy uit Nederland. Kaarten zijn hier online verkrijgbaar.

Dus stof je dansschoenen af en regel je party crew, want we gaan weer lekker dansen op de leukste hits van toen en nu. Kom genieten van de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits!

Deze editie wordt weer gehouden in de prachtige feestzaal van Dekker in WARMOND (vlakbij Leiden). Dekker Warmond is een ruim opgezette partyaccommodatie, schitterend en centraal gelegen in het groene hart van de Randstad. Gratis parkeren kan voor de deur.

Op het balkon zijn er een aantal VIP lounge tafels, die plaats bieden aan maximaal 5 personen per tafel. Meer weten? Bel gerust 010-2151770.

Surinaams-Javaanse catering aanwezig!


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.