woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan slaat tante bewusteloos omdat ze niet meer voor hem kan koken

Man slaat tante bewusteloos omdat ze niet meer voor hem kan koken

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft vorige week een 46-jarige man aangehouden, die zijn tante meerdere keren zou hebben mishandeld omdat ze niet meer voor hem kon koken. De verdachte Anthony L. alias ‘Wouw’ is op vrijdag 17 september door de politie van het bureau Latour in de kraag gevat, meldt het Korps politie Suriname vandaag.

Volgens verklaring van de tante kookte zij voor haar neefje tegen een vergoeding van SRD 250 per maand. Vanwege de dure tijd gaf zij Anthony te kennen dat ze niet meer voor hem zou kunnen koken. Dit viel niet in goede aarde bij haar neefje, waardoor hij bedreigende uitlatingen naar haar toe deed.

Op 7 september begaf Anthony zich naar haar werklocatie aan de Coesewijnestraat. Hij ging daarbij tekeer met haar en bracht haar enkele klappen toe in haar gezicht. De eigenaar van haar werkplek kwam ertussen om erger te voorkomen.

Toen zij op 11 september van het werk kwam en op weg was naar huis viel haar neefje haar op de Coesewijnebrug aan. Hij gooide daarbij twee stenen op haar. De eerste raakte haar niet, maar de tweede kwam in haar gezicht terecht. Zij liep hierdoor zwaar letsel op en verloor het bewustzijn. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld en is verwezen naar de neurochirurg.

Na de daad verliet Anthony, die heel agressief is en met een ieder tekeer gaat in de buurt, de locatie. De verdachte werd opgespoord en op 17 september op zijn woonadres aangehouden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Anthony door de politie achter slot en grendel geplaatst, aldus de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

22 REACTIES
 1. debby , jij bent de debiel , tante heeft voor hem een hele tijd gekookt en voor maar 250 SRD per maand , dus nog geen 9 SRD per dag , debby alle basis goederen zijn duurder geworden door jou afgod , omdat hij alles heeft gestolen van ons land en door de torenhoge schulden die hij ook heeft gemaakt , moeten de leveranciers ook meer betalen voor de basis producten , dus debby jij zit in het zelfde straatje als die man ook een debiel


  Maak melding
 2. Wat een ondankbare miezige vent is dit en nog zo afgrijzelijk laf!

  @ WAT, Ik denk niet dat iemand hem LEKKER kan boelen in de bak.
  Zo iemand is het niet eens waard om een pik in zijn bek gestoten te krijgen nog in die gore reet van hem.

  Andere makkelijke en simpele oplossing die zeer effectief is:
  Afvoeren naar de Bosjes brug en een duwtje geven!


  Maak melding
 3. Een zeer duidelijke weergave van de situatie in Suriname en met name de problemen die huisvrouwen dagelijks meemaken en ook moeten overwinnen.
  Het zal zelfs de sterkste vrouw in Suriname niet lukken om de inflatiespook voor te blijven. Vroeg of laat wordt zij door de inflatie ingehaald en opgeslokt.
  En hoe maak je een dom persoon als meneer Anthony duidelijk dat die srd 250 per maand geen kindertjes krijgt en dat hij tante meer geld moet geven.
  Dit is toevallig een specifiek geval, maar elke Surinaamse vrouw en man wordt hiermede dagelijks geconfronteerd.


  Maak melding
 4. En jhon hoe komt het dat alles zo duur is,Bovendien wat WAT heeft geschreven moet duidelijk zijn? Inderdaad bouta heeft Suriname met toren hoge schuld achter gelaten? De ndp is de grootste dieven bende van Suriname?


  Maak melding
 5. Deze idioot moet hetzelfde aangedaan worden als bij de tante ..

  Oog om oog tand om tand … hij slaat ,en mag vd politie gerust terug mishandelt worden.

  Men moet gewoon pleiten voor hardere straffen …ook lijfstraffen daar waar nodig!
  Slaan steken kappen mishandelen van een ander moet gelijk zijn aan de crime die verdachte heeft gepleegd bij de ander.

  Alleen met harde maatregelen bereikt men nog wat.


  Maak melding
 6. Erge brutale man die wil eten afdwingen nasie bami kerrie kip enz lijkt op mijn brutale rot buurvrouwen ik hard werken hun alleen maar zitten slapen en schijten en uitkering zoeken en uittrekken, en ruzie zoeken, op mijn hoofd met hun gore vette tong en luie smoel door vette witte hollanders niet door politieke partij . Zulke parsieten horen in de riool toilet pot met hun lekkere trek in lekker eten enz ratten. Echt erg maar gebeurt ook in nl maar in andere vorm.


  Maak melding
 7. Sandra nu bevestig je zelf dat je bij geboorte op je hoofd zonder hersencellen bent gevallen. Ik geloof eerder dat iedereen om je heen werkt en jij op je blaka reet gefrustreerd thuis zit. Je schrijft als een geestelijk gestoord persoon. Debby toevallig jou nicht?hahah. Wat een dom wijf. Ik wacht met smart op jou commentaar. Gr redskin.


  Maak melding
 8. Voor 1980 stond Suriname zo mooi op de kaart familiar, samen zijn, elkaar helpen, gezellig met elkaar omgaan, respectvol naar elkaar, heel veel respect voor ouderen en beschaving. Sinds dat de coupé is geweest heerst een vloek en heeft het respect en de beschaving meegenomen. Maar als mens kan jij jezelf ook respect en beschaving tonen. Behandel jezelf hoe jij behandeld wilt worden. Anthony God heeft je handen en gezondheid gegeven om te werken en voor jezelf te zorgen. Maar de meeste mannen van Surinaams afkomst denken dat ze God zijn, je moet als vrouw zijnde naar hun pijpen dansen. Als je niet kan koken dan ga je kopen maar niet als een lafaard je tante slaan en stenigen, hoop dat alle kosten bij jouw verhaal wordt. Kan je niet betalen worden je onroerend in beslag genomen en geveild of je vingers moeten gekapt worden.


  Maak melding
 9. Niet liegen WAT, jij neemt graag dingen in je reet he.. het feit dat je al het woord ‘lekker’ gebruikt. Jij zet van alles in je reet en vindt dat het lekker is blijkbaar. Zogenaamd boos op die mislukte ndp.. volgens mij ben jij door die hele partij van achteren genomen en vond het niet zo ‘lekker’ zoals zelf omschreven. Jij wil gewoon een trio met bouta en chan goed gepakt worden he.. 2 spuitjes vind jij fijn he coronagek


  Maak melding
 10. @Redskin of wel @Redsnake gestoorde luie rode ratelslang ben je je kent mij luie varken buren niet eens. Je bent ook net hun luie varken ook een van hun en zomaar haal je @debby erbij maar debby is intelligenter dan jij met je rode ratelende rot kop Redsnake . Ik lees graag @debby haar reacties ze is intelligenter dan je zieke hersenen @redsnake. Jij schrijft alleen maar zieke waardeloze onzin vanaf je luie stinkende vette kont ga groenten planten dan onzin schrijven met je demente kop over @debby en mij en zogenaamd zus of weet ik veel wat voor demente zieke onzin je allemaal met je zieke kop en luie ass opschrijft. @Redsnake geen Redskin heet jij klootzak


  Maak melding
 11. Ma hei hebbe haar nie geslaage bewustloos, maar die steen hebbe haar bewustloos gemaak. Dang se hebbe die steen nie arresteert. Wand die eerste steen hat nie sin om haar maake bewustloos, ma die tweede steen wel. Dang selvs onder die steene je hebbe goede steene en slegte steene.


  Maak melding
 12. Roman, een ieder weet dat ik nietakleen kritiek mag hebben, maar ook met oplossing moet komen.
  Onderstaand stuk heb ik geschreven voor de gepensioneerden, maar is universeel toepasbaar in Suriname. Denk alleen niet dat het probleem morgen over is. Soms zijn er jaren nodig afhankelijk van de medewerking of tegenwerking van de stokhoeders.

  john 25 september 2021 At 00:24
  Is dit wel wijs? Vandaag 10 % prijscompensatie, morgen prijzen in de winkel 20% gestegen. Dit is “one step forward, two steps backwards.” Neen. De beste prijscompensatie is maatregelen treffen ter verlaging van de koers. Welke mogelijkheden zijn er.
  Volgens mijn naamgenot John Maynard Keynes (vak Algemene Economie) heb je de volgende mogelijkheden om de prijs te verlagen en de waarde van jouw munt te verhogen .
  1. Inperking geldhoeveelheid in omloop: Dit kan geschieden door termijndeposito’s. Hoe gunstiger de rente hoe groter de wil om termijndeposito’s te nemen.
  2, Omloopsnelheid van het geld verkleinen. Het zou te ver doorvoeren om dit in het kort uit te leggen.
  3. Productie vergroten. Dit spreekt voor zich en een vergrote productie betekent automatisch een exporttoename
  4. Voor Suriname geldt een extra eis: Vermindering ambtenarenbestand want deze figuren remmen de productie af.
  Dit betekent niet dat je de ambtenaren massaal moet ontslaan, maar ze naar de productiesector overhevelen is een uitkomst.
  5. Herinvoering van het gouddekkingsstelsel.
  Waarom deze oplossing?
  Kijk, vroeger hadden we en de rest van de wereld een gouddekkingsstelsel voor hun munt. Een heleboel landen zijn daarvan overgestapt naar een dekking via hun economie. Enkele Surinaamse grappenmakers hebben in de loop der tijden al ons goud verkocht en maakten toen een enorme blunder.
  Suriname heeft geen geweldige economie om als dekking te dienen voor onze munt. En ook rijke landen als Nederland en Amerika hebben nog een enorme goudhoeveelheid achter de hand .
  Dit is een klein hoofdstukje monetaire economie. Ik hoop dat de Surinaamse overheid en overige stakeholders hieruit lering mogen trekken.
  Mijn conclusie is dat loonrondes de situatie in Suriname juist verergeren en niet tot een oplossing zullen leiden.

  Maak melding


  Maak melding
 13. hans oh , wat leuk he dat je ABC kan schrijven , verder kom je ook niet , jou baasje en afgod bouta heeft jou dom gehouden en al jou soortgenoten ook , maar jullie krijgen het nu moeilijk he , jullie afgod deelt geen pakken meer uit , hij vreet ze liever zelf , en door die Oranje -GeelZwart -Groen en Rood moet je meer betalen he voor een droge boterham met niets erop


  Maak melding
 14. Wat een idioot, dat zijn nu de normen en waarden die een regering Bouterse ons kado heeft gedaan. Ouderen, ouders en familie verdienen vandaag de dag geen waarde en respect meer. Het is ieder voor zich.😥😔


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES