woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameDelegatie president Santokhi een dag later in Suriname verwacht

Delegatie president Santokhi een dag later in Suriname verwacht

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse president Chandrikapersad Santokhi en zijn delegatie komen een dag later aan in Suriname. Dat heeft de Communicatiedienst Suriname (CDS) donderdag bekendgemaakt.

De delegatie bevindt zich op dit moment in New York. Vanwege veranderde weersomstandigheden zal de vlucht naar Miami later uitgevoerd worden. Dit zal ertoe leiden dat de delegatie haar geplande aansluiting zal missen.

De delegatie wordt nu 24 uren later, op de Johan Adolf Pengel luchthaven in Suriname verwacht. De gebruikelijke persconferentie bij terugkomst, vindt in de week van maandag 27 september plaats, aldus de CDS.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

22 REACTIES
 1. Ai boi president santhoki heeft het druk druk? Sommige mensen denken dat mr santhoki de hele dag zit?
  Deze man die werk zo hard?
  Ano makelijk dji pr santhoki?
  Bouta kwam af en toe 1 a 2 keer per maand naar het parlement,hij had het alleen over projecten hier projecten daar? Want dat eisen de geldschieters? Niet weten dat hij een grote dieven bende partij is?
  Ndp zijn dieven,santhoki heeft Surinamers visum vrij laten reizen? Dat is inkomsten derven?
  Van andere kant moet geld verdiend worden? Hij doet zijn best?
  Meneer santhoki dankjewel dankjewel voor de wet ivm de visum?
  A hindostani disie a koni no ke?
  A sab tak ding sranang e kong koiri,dat is ook een soort investeringen? Gran tangi!


  Maak melding
 2. In welke taal sprak Bouterse de VN delegatie toe? Was het niet had Nederlands en half Sranan tongo ? Onze president heeft goed gesproken in een taal die iedereen verstaat.
  President komt u in goede gezondheid terug om dit land naar grote hoogten te leiden. Eindelijk een president die weet hoe een land geleid moet worden. Een president die overal welkom is en nergens als crimineel drugsbaron wordt neergezet.


  Maak melding
 3. We kijken uit naar uw verklaring over het bezoek aan de VN en de gesprekken die u met derden gevoerd heeft.

  De Surinaamse vlag staat wel goed in top bij het gebouw vd VN.

  Goed dat er weer een president die niet bevlekt is van de republiek Suriname daar het woord weer mag voeren namens de Surinamers.


  Maak melding
 4. Behalve dat de president het erg druk heeft, houdt hij geweldige toespraken . Zie de toespraken in Mexico en USA en in heel goed Engels en op een beschaafde toon. Niet zoals zijn voorganger half Ned en half Sur en op een toon waarvan met dacht, ja, hij komt uit Sur. Schande voor Sur en het volk.
  In Ned heeft hij historie geschreven door als enige Surinamer de eerste en tweede kamer toe te spreken. Zelfs Wilders zei glimlachend dat hij onder de indruk was van zijn speech. Hij heeft veel hoogwaardigheden ontmoet waaronder de koning en als het goed is komt hij tzt naar Suriname. Een president die vrij kan reizen, de poorten van Sur opent voor iedereen en overal welkom is.
  En als hij terug is, verslag uitbrengen aan alle ministers en het volk


  Maak melding
 5. Wat is hij toch belangrijk, elke scheet word hier bejubeld. Eerst de resultaten zien. De wereld van vandaag is op de hoogte van alles, het internet is een informatiebron die beschikbaar is voor ieder individu. Ook in het buitenland weet men, wat zich achter al die mooie woorden van deze President gebeurd. De chaos en armoede, die na zijn aantreden zijn verergerd. Het nepotisme, wat geen succesformule is op weg naar deskundigheid op vele vlakken, het etnisch aspect in zijn beleid, het gebrek aan transparantie omtrent de staatsuitgaven! Chan zal een ommezwaai moeten maken, indien hij in eigen land onder alle bevolkingsgroepen geliefd wil worden. Voor nu, zeg ik.. dat Pres geniet van zijn status en dat ook uitstraalt! Nu het Volk nog..


  Maak melding
 6. =Omdat deze President laat zien hoe het hoort om met andere landen samen op te trekken en zich netjes te gedragen, proberen velen van de NDP hem kapot te krijgen.

  Gezien het feit dat deze President sterk naar voren komt, denk ik niet dat men hem kapot zal krijgen. Hij heeft het wel zwaar.

  Ik hoop alleen dat alles gerealiseerd wordt voor land en volk.

  Een ieder weet dat bouterse alleen tralala kwam vertellen in de DNA en boefdraad het volk misleidde, omdat hij weer wat $ had gekregen. Waar is al dat geld nu!!!!! Schoften die NDP’ers.


  Maak melding
 7. Ik heb een miljoen keer liever Santokhi dan Bouterse als president, maar nu.al.Santokhi de hemel in te prijzen is een beetje voorbarig. Hij doet zijn best, maar hij maakt ook.heel.stomme, onnodige fouten. Na vijf jaar Santokhi zal ik de balans opmaken.


  Maak melding
 8. Henkes 24 september 2021 At 15:38
  Ik heb een miljoen keer liever Santokhi dan Bouterse als president, maar nu.al.Santokhi de hemel in te prijzen is een beetje voorbarig. Hij doet zijn best, maar hij maakt ook.heel.stomme, onnodige fouten. Na vijf jaar Santokhi zal ik de balans opmaken.
  ===================================

  En zo is dat. Niet zoals sommigen hier met vuil smijten om na anderhalf jaar deze President al te besmeuren. Kijk maar naar die Konsensi, die weet zelf niet wat de begrippen nepotisme, succesformule en etnisch betekent, maar wil nu wel plotseling transparantie hebben van deze regering. Iets wat bij zijn kornuiten van de vorige regering geheel ontbrak.


  Maak melding
 9. Zie CELAC

  De Gemeenschap van Latijns-Amerikaanse en Caraïbische Staten of CELAC is een internationale organisatie die bestaat uit de 33 onafhankelijke staten op het Amerikaanse continent. De overige landen Verenigde Staten en Canada zijn echter geen lid. Ze werd op 23 februari 2010 in Playa del Carmen, Mexico opgericht tijdens een gezamenlijke top van de Riogroep en de Caribische Gemeenschap met als doel een openlijker alternatief te vormen voor de bekritiseerde Organisatie van Amerikaanse Staten.

  In de OAS zijn alle landen van de nieuwe wereld vertegenwoordigd en hierin zingt/ zingen vooral USA/ Canada de hoogste toon.

  Celac mag bepalen wat men wil, tegen USA en Canada/NAVO en het kapitaal kunnen ze niets bepalen. In de AOS worden ze toch weggecijferd door USA en Canada. Op grond hiervan is de CELAC dus poppenkast en was de reis van Chan aan CELAS dus een snoepreisje.


  Maak melding
 10. Het is niet de taak van het volk om deze president op een voetstuk te plaatsen want onder racistische zwarten kan deze president nooit iets goed doen. Hou dus op om daarover te hersenschimmen. Ga liever de racistische zwarten beleren.


  Maak melding
 11. Mix Chick,
  Ik denk dat de president last heeft van de felle zonneschijn en daarom zo met geknepen ogen kijkt. Bij de vorige president zou hij zijn domheid achter een zonnebril verschuilen want niemand zou dan achter zijn domheid komen. Wat moeten we dankbaar zijn met de president die echt zijn best doet om het land vooruit te brengen. Hij zal hierin zeker slagen mits hij zich blijft houden aan zijn beloftes die zeker binnen 5 jaar realiseerbaar zijn. Want daarop zal hij afgerekend worden. Nu al schreeuwt een deel van het volk, ik moet erop wijzen dat het mijn bevolkingsgroep is, dat hij op moet rotten. Waarom moet hij oprotten en welk alternatief is er dan ? Twee boslandcreolen Dodo en Dada zijn hard bezig om het volk rijp te maken voor een machtswisseling ten gunste van Bouterse. Deze twee djuka’s weten zelf niet wat ze zeggen maar het getuigt wel van een enorme domheid om steeds alles op de schouders van deze president te schuiven. Bij deze Dodo en Dada, jullie moeten de komende 4 jaren je mond houden.


  Maak melding
 12. konsensi is zo jaloers , dat president Santokhi wel een goede speech kan houden en nog wel in het Engels , zijn president die bouta stond daar toen met trillende poten iets uit te kramen , geen enkel VN lidstaat luisterde niet naar hem ze waren met hun telefoons bezig


  Maak melding
 13. Popo Jantje 24 september 2021 At 16:39

  Het is niet de taak van het volk om deze president op een voetstuk te plaatsen want onder racistische zwarten kan deze president nooit iets goed doen. Hou dus op om daarover te hersenschimmen. Ga liever de racistische zwarten beleren.
  —————————————————————————
  WAT 24 september 2021 At 16:52

  konsensi is zo jaloers , dat president Santokhi wel een goede speech kan houden en nog wel in het Engels , zijn president die bouta stond daar toen met trillende poten iets uit te kramen , geen enkel VN lidstaat luisterde niet naar hem ze waren met hun telefoons bezig
  ————————————————————————————
  @POEPE JANTJE en @WAT…….Jullie zijn twee Schaamteloze…Domme..RACISTISCHE…EZELS. Alleen maar STOMMITEIT komt er uit jullie stinkende ongewassen bek. Jullie hersenen zitten vol CHEHATTA……CHAPERHAA…..Toetja’s..TJOOR…BARKA BHAI.
  Jullie president heeft zich zelf op een voetstuk geplaatst en niet het volk. En als jullie niet zo STOM waren wist jezelf dat…WIE ZICH ZELF OP EEN VOETSTUK PLAATST ER SNEL VAN AF..DONDERD…Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…

  SOMETHING IS COOKING..!!!!

  THINK !!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES