dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit SurinameConcacaf kondigt disciplinaire maatregelen tegen Inter Moengotapoe aan

Concacaf kondigt disciplinaire maatregelen tegen Inter Moengotapoe aan

-

Does Travel - naar Suriname

De Concacaf heeft na onderzoek, op donderdag 23 september een formeel schrijven gestuurd naar de Surinaamse voetbalclub Inter Moengotapoe. Daarin geeft zij aan dat er disciplinaire maatregelen tegen de club zullen worden genomen. Dit naar aanleiding van het gedrag van clubeigenaar en vp van Suriname Ronnie Brunswijk.

Volgens de Concacaf is er na de wedstrijd tegen CD Olimpia naar schatting meer dan 2.000 US dollar door Brunswijk verdeeld onder de spelers van het team uit Honduras. Deze handeling van Brunswijk, die op video is vastgelegd, gaat tegen de regels van de Concacaf in. Dit zijn zaken die de integriteit van de sport aantasten, aldus de voetbalorganisatie.

Inter Moengotapoe kreeg tot vandaag de tijd, om te reageren op de brief van de Concacaf. Wat de maatregelen inhouden is nog niet bekend.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

28 REACTIES
 1. Ook al was het goed bedoeld hij had het niet moeten doen. Het kan gezien worden als omkoperij. En nog voor de camera ook. De voetballers moeten zich aan de regels houden. Dat geldt ook voor de godfather van Albina.


  Maak melding
 2. En deze laaggeschoolde, hersenloze randdebiel en dorpsidioot is VP van een land. Kom je nergens op hele aardkloot niet tegen, zo’n achterlijk land en volk. Levenslang uitsluiten van alle sportevenementen en een miljoenboete opleggen. Dit soort gezwellen definitief uit de samenleving onttrekken.


  Maak melding
 3. RB kan de eer als vp beter aan zichzelf houden nu de Concacaf aankondigt disciplinaire maatregelen tegen Inter Moengotapoe en hem te nemen.

  Een rode kaart gekregen van
  – Nederland,
  – Frankrijk
  en binnen kort ook van de CONCACAF.

  Zegt meer dan genoeg wat zowel regeringen als de voetbalorganisatie van hem vinden.

  Laat hij bij zich zelf te raden gaan en in zien dat hij een te grote broek heeft aangedaan en hiermee Suriname te kijk zet. Wel licht leuk voor hem dat hij in beeld is, maar voor Suriname levert dit alleen negatieve nieuws op en dat kunnen Suriname en Surinamers niet hebben als je je positief op de wereldkaart wil zetten.

  Met negatieve nieuws schiet Suriname internationaal niets op, het kan alleen maar schadelijk zijn om Suriname zo in de wereld neer te zetten. In ondernemingen, worden mensen op staande voet ontslagen.

  De les die Surinamers die mogen stemmen hieruit kunnen leren, kijkt u heel goed uit wie u bij de volgende verkiezingen wel in de DNA en in de regeringscoalitie wil zien om Suriname naar grotere hoogten te helpen. Want wat RB laat zien valt zwaar tegen, ja toch?


  Maak melding
 4. Ook de onderwijsinstelling waar dit lichtend voorbeeld zijn bachelor diploma gehaald heeft, zou het diploma moeten intrekken, zo’n alumnum is namelijk de slechste reclame die een onderwijsinstelling.kan hebben.


  Maak melding
 5. De zelfde maatregelen die tegen RB en Intermoego Tapoe genomen worden zal ook voor de gasten, de leiding/het team van CD Olimpia ook genomen moeten worden door de CONCACAF..

  De gasten hebben het geld aangenomen.


  Maak melding
 6. =Bordo heeft die foto’s gemaakt en heeft letterlijk gezegd dat het normaal is en mensen niet moeten “”lullen””.

  Nou, als deze mensen in de politiek zitten en een voorbeeld moeten zijn voor hun achterban, ben ik bang dat dit nooit goed zal komen.

  Sommigen weten niet hoe het hoort en zullen zich hieraan nooit houden, daarom zit Suriname op de dag van vandaag in grote problemen als het gaat om het gedrag van sommigen.

  Met geweld zul je nooit iets bereiken op deze wereld.


  Maak melding
 7. @Henkes: Ze moeten meneer Rampersad die zich van allerlei titels voorziet, vervolgen want hij heeft in opdracht van de VHP de docent uitgehangen en heeft deze ezel geëxamineerd en in naam van de zogenaamde universiteit waar hij zelf zijn “titels” gehaald heeft. Ga eens googelen op Akamai Academy waar deze bedriegers en vele anderen in Suriname hun titels vandaan hebben gehaald, dan zal je zien wat een rotzooi er allemaal rond loopt!


  Maak melding
 8. Als bordo de foto’s heeft gemaakt, heeft hij Suriname en de wereld wel in beeld en geluid laten zien wie de echte rb is.

  De toekomst zal uitwijzen of hij Suriname en de wereld hiermee wel de juiste weg gewezen heeft.

  ps

  Aan de andere kant kan rb hem wel ter verantwoording roepen over de gemaakte foto’s in de kleedkamer en deze op (een) website(s) heeft geplaatst. Dat zal een leuk gesprek worden.

  Wat in de wereld van bordo, rb normaal is, wordt in de normale wereld als deviant gedrag of crimineel gedrag gezien.

  Daarom moeten mensen in bepaalde functies, zoals president, vp, DNA-lid, overheidspersoneel, ondernemingen, oa ook over goed bedrag beschikken en dit wordt als een eis voor de functies gesteld. Voor de functie van overheidsfuncties en veel ondernemingen is dit vereist. Van rb was bekend dat hij een crimineel is en zijn gedrag veel te wensen over laat.

  Suriname maakt een moeilijke periode mee ( overgangsperiode) van criminele landje/bacovenlandje naar democratische rechtsstaat, waarin criminelen wel in de bovenwereld werken. Door die mogelijkheid maakt rb goed gebruik met dit als gevolg.

  Ik heb goud, ik heb hout, ik was voorzitter DNA en nu ben ik VP en ook eigenaar van Intermoego Tapoe, Ik strooi geld uit helikopters, bij verkiezingenbijeenkomsten, in de kleedkamer van de webstrijd, Intermoego Tapoe tegen Olipia, niemand kan mij tegen houden in Suriname, maar internationaal wel. Er zijn grenzen. Zo ver en niet verder.


  Maak melding
 9. luci …. , k he , jij bent gewoon een paarse rat die brunswijk wilt kraken , nou paarse rat hij gebruikte nu geen pistool , maar als hij jou ziet doet hij het zelfde als bouta doet , je krijgt een kogel in je rug , dus luci daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag


  Maak melding
 10. Inter Mongo Tapu Kreeg Tot Vandaag De Tijd Om Te Reageren.

  Als Ze Gereageerd Hebben , Ben Ik Benieuwd Naar De Inhoud

  Als Je Iemand Die Buiten Suriname Woont Wil Uit Leggen Hoe Slecht Het Gaat Met Suriname. Zeg Maar Gewoon

  Ronnie Brunswijk Is De Vice-president Van Ons Land.
  Weet Die Persoon Genoeg Hoe Diep Wij Als Natie Zijn In Gezakt.


  Maak melding
 11. @ M.K
  Echt belachelijk gedrag voor een VP. Shame on you!!!!! En shame on you vopr degene die de foto’s en filmpjes heeft gemaakt.

  WAAROM?
  Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobieltje.
  Hierdoor worden er vele smerige zaakjes vastgelegd o.a als bewijs materiaal en ongewenst gedrag van de Vice- (VIEZE)- President.

  Velen zijn blij dat dit filmpje gemaakt is en openbaar is gemaakt.

  Nu weten Surinamers weer waar Staatsgelden naartoe gaat!

  Wat een idioot!


  Maak melding
 12. Deze domme djoekas !!!

  Zelfs de regels opvolgen is teveel!!!

  Dat deze mf niet inzien dat dit omkoperij en oplichterij is komt doordat men het al gewend is alles met geld te verantwoorden,men dacht dat al deze landen dat ook gewend zijn.

  Met deze voorvallen ziet ook het buitenland wat wij zijn…dit is zwaar beledigend !!!!

  Dat zelfs boeler bordo dit goed praat en met niet te verstane krachttermen de media uitscheld is voor mij de druppel!
  We maken met deze jokers ons suriname compleet belachelijk!

  Vechten in de politiek,banken oplichten cokehandel ,bloedgeld uitdelen ,suriname afschilderen als een boevenregering.

  Is dit wat wij Surinamers willen ….ik schaam me rot om deze clowns die niet weten wat ze doen en alle kwaad en stommiteiten goed praten.


  Maak melding
 13. Realist the godfather of albina?
  Het lijkt dat surinamers niet van gratis geld houden? Zo te lezen dan ?
  Maar te wang e jiem moni me tiking,a grontapoe e draai tap monie? Als brunswijk het goed of slecht heeft gedaan weet ik niet?
  Maar misschien is het een domme acties van hem ?
  Niet vergeten hij heeft met dit domme acties Suriname wel bekendgemaakt in de wereld? Verder wacht ik de reactie van brunswijk af?


  Maak melding
 14. Wat ik al zo vaak geschreven heb en ik zeg het nu weer. Zwartjes kunnen niet met geld omgaan. Ze hebben geen lange termijnvisie en alles moet zo snel als mogelijk op. Pronken met je rijkdom terwijl je niet eens tot 50 tellen kan. Zonder de inzet van de president zou deze man er een puinhoop van hebben gemaakt.


  Maak melding
 15. RB heeft als eigenaar van Moengotapu het recht de spelers van zijn club te betalen/ uitbetalen er is geen sprake van corruptie. Natuurlijk zal de SVB, met al de leeghoofden er een puha van maken, en de Concacaf verkeerde informatie geven m.b.t. deze legitieme betaling.
  Hier is weer duidelijk hoe men mensen op slinkse wijze proberen af te straffen, de SVB zit erachter en dit is het gevolg van de strijd tussen RB en de SVB die enkele jaren terug had plaatsgevonden. Chan is negatief in het nieuws, dus word er een scenario gecreëerd om RB zwart te maken om hem ook negatief in beeld te brengen, en dat is het karakter van de VHP, ze hebben/kennen geen ethiek.


  Maak melding
 16. @Kronto,
  Je praat echt als een kronto-ede.

  @Popo Jantje,
  Dus die zwarte Haïtiaan van jouw geeft alles uit? Of belazer je hem en pak je hem alles af?

  Goed dat Brunswijk nu is geconfronteerd met het feit dat in het wilde weg geld uitdelen ook negatieve gevolgen kan hebben.


  Maak melding
 17. Popo Jantje je bent ook een van de smerigste harten hier.Jullie zyn zo Dom en achterlyk .Iemand gebed is beantwoord die dag in the locker room.Honduras zit vol met armoede en ze waren zo bly om te ontvangen.Wat een zegen en jy wyst fingers dat zwarten niet goed zyn.Hey hemel is Niet voor jou en de anderen hier.Stop met vieze meningen,hier in de USA geven ze ook soms.Sranang abie boeng atie sma ,lykt alsof jy een baby zonder voeding zou laten sterven and misschien ook je ouders aftakelen.Hey kaba joe nanga ding sitie foe joe


  Maak melding
 18. rb heeft het niet slecht bedoelt. Hij wist niet wat hij aan het doen was. Het was goed bedoelt, alleen is zijn aanpak niet toegestaan door de CONCACAF.

  Ook bordo snapt het niet hoe de vork in de steel bij de CONCACAF en verdedigt rb door dik en dun. bravo laat je voorlichten/informeren hoe het regelement vd CONCACAF in elkaar zit, waardoor je goed geïnformeerd bent en deze daden niet meer uithaalt in de toekomst.

  Als directeur en vp heb je ook een voorbeeld functie en zal over allerlei zaken hoe moeilijk het ook is, jezelf wel in de hand moeten houden, niet emotioneel te worden en met goed onderbouwde argumenten moeten komen.

  Jouw uitleg was zwak en deugde van geen kanten, ook je voorbeeld rol niet. Ver onder de maat.

  Neem een deskundige/perschef, persoonlijke coach/trainer in dienst die je kan helpen hoe jij je moet presenteren voor camera en een goed onderbouwde verhaal kan vertellen aan het publiek. Nogmaals, wat je nu gebracht hebt is ver onder de maat.


  Maak melding
 19. heeft bedoeld, was goed bedoeld

  bordo zoek deskundige die je kunnen helpen in je werk en hoe jij je moet presenteren, een je een goed verhaal vertellen aan het publiek.


  Maak melding
 20. Popo jantje of poepe jantje …

  Het feit alleen dat je een bep bevolkingsgroep zwartjes noemt zegt al veel over jezelf …of je nou blank of colour bent ,je bent mf uitschot !

  Men zegt dat surinamers niet discrimineren…als ik artikelen hier lees bewijst dat het tegendeel.
  Mensen als jij zijn zielig ..een ander bevolkingsgroep niet als gelijke zien maakt jouw tot poepe jantje vh jaar.
  Ik denk dat je vaker gepest bent of pakkie hebt gehad van een zekere bevolkingsgroep…vandaar je zielige opmerkingen.

  Door je minachting voor een ander maakt dat je tot een looser….in feite reageer ik niet op (mensen ) als jij,maar als je commentaar geeft moet je dat ook kunnen verwachten.

  Please als je wat schryft ….denk dan even goed na,je komt erg emotioneel over en dat begryp ik en ik begryp ook uit je artikel dat je teleurgesteld bent.

  Let aub op je domme racistische uitspraken …poepe jantje ik wens je het allerbeste toe.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES