zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidAmbassadeur India in Suriname positief getest op COVID-19

Ambassadeur India in Suriname positief getest op COVID-19

-

Does Travel - naar Suriname

De ambassadeur van India in Suriname, Shankar Balachandran, is positief getest op COVID-19. Hij is door het Bureau Openbare Gezondheidszorg in thuisisolatie geplaatst.

Mensen die in nauw contact zijn geweest met de ambassadeur, zijn in thuisquarantaine geplaatst. Het is niet bekend hoe of waar hij besmet is geraakt.

Afgelopen 24 uur zijn er 3 coronadoden en 371 nieuwe besmettingen geregistreerd. De nieuwe gevallen zijn aan het licht gekomen na 828 keer testen (45%).

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Dit was niet te verwachten maar geeft aan het belang van vaccinatie. Ik wens deze ambassadeur heel veel sterkte toe en een goede gezondheid en dat deze ambassadeur heel snel geneest.
  Sterkte ambassadeur. Krakti !


  Maak melding
 2. Als hij al volledig gevaccineerd is met een vaccin tegen het COVID-19 virus zal hij weer snel herstellen. Dit omdat ook tegen andere varianten vh virus bieden de vaccins garantie dat je niet er aan dood zal gaan.

  Zo niet dan is het de vraag, waarom hij niet gevaccineerd was tegen het COVID- virus? Dan heeft hij wel wat uit te leggen.

  Ik wens hem beterschap toe.

  Surinamers volgt u deze Indiase ambassadeur in Suriname t.a.v besmet te zijn en kijkt u wat u hieruit kunt leren en goed of slecht is voor u. Vooral zij die niet volledig gevaccineerd zijn. Zie wat ik hierover in deze posting geschreven heb.


  Maak melding
 3. @Passant: Dit omdat ook tegen andere varianten vh virus bieden de vaccins garantie dat je niet er aan dood zal gaan.
  ——————————————————————-

  Deze vaccins bieden geen enkele garantie, wel de garantie op minder ernstige tot zeer ernstige bijwerkingen. Lees hun bijsluiters maar.


  Maak melding
 4. Ja en deze derde wereldleiders die blijven het virus verspreiden, ze moeten gewoon in hun thuisland blijven, en ervoor zorgen dat ze ook aan het vaccinatie programma deel kunnen nemen, door een beroep op de Westerse wereld te doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES