Onderinspecteur onwel tijdens dienst en overlijdt

11
Onderinspecteur onwel tijdens dienst en overlijdt

Onderinspecteur Dharmpersad Nathoe (44) is woensdag in Suriname overleden als gevolg van een hartinfarct. Hij voelde zich niet goed, toen hij in de morgen op het politiestation De Nieuwe Grond kwam voor het verrichten van zijn dagelijkse werkzaamheden.

Hij liet dat weten en werd onmiddellijk met de dienstauto vervoerd naar het Regionaal Ziekenhuis Wanica. Bij aankomst bleek echter dat hij was overleden.

De onderinspecteur was chef van dienst van station De Nieuwe Grond. Hij was 9 september jongstleden 44 jaar geworden.


11 REACTIES

 1. Familie, vrienden, collega’s en dierbaren. Gecondoleerd en veel sterkte bij dit verlies.
  Beste heer, rust in vrede.

  Jammer, dat er niemand bij was die meteen de reanimatie startte.


  Maak melding

 2. Rust zacht meneer Dharampersad en heel veel sterkte aan de familie. Aan de heren Revelinho Eijck en Atompai zou ik zeggen weer een plekje vrij om een criminele rekruut als politieman aan te trekken en de regering te blijven chanteren .


  Maak melding

 3. Wat een lage reactie. Iemand is overleden en je doet alsof anderen blij zijn.
  Meneer Rust zacht. Sterkte aan je familie.
  De agenten van Su moeten meer sporten. Hun kleding zit vaak te strak en hangbuik. Deze man is jaren terug door strenge test gegaan om in dienst te komen, dus had geen hartkwaal.


  Maak melding

 4. @Debby leer eens goed lezen en volg niet alleen Wtk maar ook al de andere nieuwszenders en al het gebeuren bij de politie dan zal je misschien begrijpen wat ik bedoel met mijn schrijven. Ik heb nergens aangegeven dat de overledene een crimineel zou zijn.


  Maak melding

 5. Wat een gekwebbel weer van Debby. Aksof sporten niet tot een hartaanval kan leiden. Wie een beetje het nieuws volgt weet dat sporten zeker tot een heartattack leiden kan. Hoeveel topsporters zijn niet in hun slaap aan een hartstilstand overleden? Tijdens het Europees voetval zakte de speler van Danmark in elkaar. Topsporter brada ! Dus ga hier niet de dokter uithangen met onjuiste adviezen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.