Militair zonder rijbewijs rijdt EBS stroompaal kapot

9

De bestuurster van deze auto kwam woensdag aan het begin van de avond met de schrik vrij, nadat ze met haar auto tegen een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) knalde.

Het eenzijdig ongeval vond rond 18.15u plaats aan De Nieuwe Grondweg, niet ver van de Tout Lui Faut Kanaalweg. De vrouw die militair is, reed in de richting van laatstgenoemde weg, toen het ter hoogte van pandnummer 267 mis ging.

Bij het beschrijven van een bocht heeft de bestuurster vermoedelijk de controle over het stuur verloren, waardoor ze van de weg raakte en tegen de stroompaal knalde. Deze brak in tweeën en moet gerepareerd worden door de EBS.

Ook het voertuig van de vrouw liep flinke schade op, zoals te zien is op de foto. Ter plaatse constateerde de politie dat de vrouw niet in het bezit zou zijn van een rijbewijs. Ze heeft daarvoor een boete van de Surinaamse politie gekregen.


9 REACTIES

 1. Wat hebben die mensen met elektrische masten ,1 wijkt uit voor een hond en komt tegen de mast.1 wijkt uit voor een gat in het wegdek en bam de paal alweer.3 palen minimaal per dag


  Maak melding

 2. De diaspora zou een deel hun geld beter kunnen steken in het optuigen van een Alimuniumbedrijf en het massaal vervaardigen van electriciteitspalen om die verrotte houten te vervangen. Ze zouden ook de oudijzer handelaren kunnen afstruinen opzoek naar oude palen voor een appel en een ei . Er liggen genoeg palen te wachten op recycling in nederland. Het hout dat nu voor palen gebruikt wordt kan dan gebruikt worden om bouvallige huizen te renoveren.


  Maak melding

 3. IK snap het niet in suri:een politie zonder rijbewijs een soldaat zonder rijbewijs waar is de regering mee bezig: De regel is eerst rijbewijs hallen dan soliciteren.


  Maak melding

 4. ariman , het is niet de schuld van deze regering maar van de mensen zelf toch en als iemand vrouw of man is en rijdt zonder een rijbewijs zwaar beboeten en zeggen je krijgt nooit een echt rijbewijs , ga maar te voet , of bus of taxi


  Maak melding

 5. Alleen boete vanwege “zonder rijbewijs”. Dus gaat daarna gewoon weer achter het stuur. Daarom rijden er ook zoveel zonder, en zoveel aanrijdingen en doden. Zou je eens in Nederland moeten proberen. Doooh !!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.