woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameGajadien: "Niets aan de hand met 'overnight benoeming' Ramlall"

Gajadien: “Niets aan de hand met ‘overnight benoeming’ Ramlall”

-

Does Travel - naar Suriname

VHP-fractieleider Asiskumar Gajadien is niet te spreken over de ophef over de ‘overnight benoeming’ van Shivanand Ramlall, directeur Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) in Suriname tot commissaris van politie.

Gajadien zegt aan ABC Radio dat er wettelijke regelingen zijn waarvan de president gebruik kan maken om iemand tot commissaris te benoemen. Naar zeggen van hem heeft de president daarvaan gebruik gemaakt bij de benoeming van Ramlall.

De parlementariër haast zich om te zeggen dat het vorig bewind de regelingen ook toegepast heeft om commissarisen te benoemen. Hij vindt dat nu de president hetzelfde doet er een probleem van gemaakt wordt. Naar zijn zeggen is er niets aan de hand.

Gajadien zegt dat als de president uitlegt waarom hij daar naar toe gehandeld heeft, dat geen probleem moet zijn.

De leden van de Surinaamse Politiebond hebben dinsdag het bestuur het mandaat gegeven om erop toe te zien dat de benoeming van Ramlall tot commissaris van politie uiterlijk 24 september 2021 om 10.00 uur moet worden teruggedraaid

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. WAT 22 september 2021 At 00:25

  nou paarse ars likkers de kont van jullie afgod liet een wind en toen was er toch ook niets aan de hand he , alleen is de stank voor dank he fr….
  ————————————————————————————-
  @WAT ..en @POEPE JANTJE…..geef ze de ruimte tot het verstrijken van het ultimatum op 24 sept 2021 om 10.00 uur. I know something is COOKING mano…..Geef een EZEL de macht en je krijgt alleen maar STRONT. De wens van de president…vervroegde verkiezingen staan voor de deur. Een volk kun jij niet muilkorfen …..en een hongerig volk zal ongetwijfeld de straat op gaan om te zoeken naar voeding en gerechtigheid. Dus….lets wait and see what is cooking ……………………..Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


  Maak melding
 2. Onze VP vond ook dat er niets aan de hand was toen hij zichzelf opstelde voor de voetbal wedstrijd tegen Honduras, maar het eindresultaat was dat inter Moengotapoe met 6 – 0 naar huis gestuurd werd. Als Gajadien en zijn makkers denken dat ze zichzelf de bal kunnen toespelen, moeten ze straks, bij de volgende verkiezingen ook met verbaasd zijn als ze met een ‘bauni’ naar huis worden gestuurd..


  Maak melding
 3. Ik snap niet dat je, wat je hebt afgekeurd in de vorige regering, nu gewoon klaarspeelt. Waarvoor ben je dan daar? Ik dacht dat je dingen anders, beter zou doen?
  ===
  De parlementariër haast zich om te zeggen dat het vorig bewind de regelingen ook toegepast heeft om commissarisen te benoemen. Hij vindt dat nu de president hetzelfde doet er een probleem van gemaakt wordt. Naar zijn zeggen is er niets aan de hand.
  ======
  He? Alles wat de vorige regering gedaan had was toch per definitie fout? Wanneer lieg je? Toen of nu? Besef wel dat je mensen zich laat afvragen of de vorige regering wel zo slecht geweest kan zijn wanneer jullie op dezelfde voet doorgaan.


  Maak melding
 4. Famiri, als deze Ramlall: deskundig eerlijk en betrouwbaar, constructief is!!!!!!!!!!!!!!!!, dan neks no fout. Maar als hij een zakkenvuller is mag hij van mij part zijn biezen pakken.

  Adjosi


  Maak melding
 5. Alles is in place, we doen net als de vorige regering en winnen de volgende verkiezing met 28 zetels en net zoals de vorige regering, jagen wij ABOB en anderen weg.
  Bobo NPS gaat zeker met ons meedoen.


  Maak melding
 6. Ik heb niets tegen de benoeming van RAMLAL. Ik vind het wel raar als men oppert dat het mag omdat de vorige regering dat ook deed. De vorige heeft meet dan een half miljard verduisterd. Deze mag wel 2 verduisteren omdat devorige sat ook deed. Als sat de reden is, getuigt het van bekrompenheid en geen intelligentie, zoals Redkin oppert.
  De president mag de man benoemen en zijn uitleg is leidend en wij mogen het eens zijn of niet. Het is een feit.


  Maak melding
 7. Er is niets mis met deze benoeming.
  Wanneer gaan suri’s ooit verder kijken dan hun neus lang is, en zaken nuchter bekijken.

  Deze man zat in het reorganisatie team van het DNV, resultaat kennen jullie, iets met ‘doewet’. Dit onderdeel wordt nu verder geprofessionaliseerd.
  Deze man zat in een team “screening nieuwe rekruten”, met als doel het popo team te ordenen.

  Waarom is hij jaren geleden vertrokken? Is het vanwege de toenmalige pres?
  De bewieroking cq verdeel & heers tactiek is zo doorzichtig. Wake up!

  Waarom wordt er geen seconde aandacht besteedt aan al die ndp gereshuffelden die nu werken voor deze regering.
  Van ‘kort lontje, Wijnerman, Oosterling, tot weet ik veel wie, doen gewoon hun werk. Onbelangrijk hé, niet destabiliserend genoeg.

  De dreiging van suri’s met hun verkiezings-stem is lachwekkend. De afgelopen jaren hebben ze met hun stemgedrag bewezen hoe slim ze zijn.


  Maak melding
 8. Redskin, ik neem dagelijks een wasi en meer. Ik wil je ook een wasi geven en een luku consult, je hoeft niets te betalen.
  Als jij stelt dat de ene het mag doen omdat de ander het ook deed of doet, is het kortzichtig in mijn optiek.
  Ik mag ten opzichte van een ongeschoolde ook gaan roven, stelen en drugs verhandelen. Simpel om het feit, dat hij het doet.
  Chan mag wie hij hebben wilt zetten, waar hij dat nodig acht. Punt uit. Hij zal een andere eden opgeven dan wat jij opgaf.
  Dus kom mij lekker die wasi geven en wie weet, krijgen we een sauna seupa winti.


  Maak melding
 9. Gajadien, gaat Santokhi ook nog een keertje een “tralala” doen omdat Bouterse dat vaak deed. Lijk mij niet.
  Gajadien, deze benoeming heeft niets te maken met het prerogatief van een president in functie. Dit is oneigenlijk (misbruik) gebruik maken van dit recht.
  Je moet niet vergeten in welke tijd wij leven. Bouterse is geen president meer. We
  leven nu onder het bewind van President Santokhi die onder andere gekozen is op grond van de toezegging dat dit benoemingsbeleid niet meer zou voorkomen, absoluut niet onder zijn bewind.
  En zie hij doet het ook, hij logenstraft zijn eigen woorden.
  Deze kritiek heeft niets te maken als je nu pro- of anti- Santokhi bent hij moet zich gewoon aan zijn woord houden.

  Hij had deze benoeming toch op een betere manier kunnen begeleiden, maar waarschijnlijk ontbeert hij het fijne politieke werk, (finesses) hij heeft het niet in de vingers. Kan je ook zien bij eerdere politieke crashes. Dan kom ik weer uit bij zijn adviseurs (hij heeft er misschien teveel), zijn ze slecht of luistert hij niet naar hun adviezen (of deze president is te overtuigend van zichzelf).

  Red, volgens jou mag er nu niet bekritiseerd worden vanwege het wanbeleid van de vorige regering, ga toch fietsen man en neem de zakkenwassers maar lekker mee op je bagage. Je praat recht wat a priori (van tevoren) krom is.


  Maak melding
 10. Helemaal eens met je Pony. De rode huid is kortzichtig. Deze benoeming is totaal scheef en stinkt van alle kanten.
  Men vergeet de partij van de president het aantal zetels heeft gehaald dankzij de verscheidene bevolkingsgroepen. Nu word maar 1 groep constant naar voren geschoven door deze partij. Het maakt ook niet meer uit of het legale, ilegale benoemingen zijn. Nog erbij kijken dat men geen kritiek duld. Anders wordt er bedreigd. Dit is niet wat het volk van Suriname wilt.
  Letwel. Racisme wordt gevoed door deze handelingen van de hoogste man in het land.
  Het is niet goed!
  Wanneer de volken die zich benadeeld voelen schelden wordt het ze kwalijk genomen. Praat men plots over een bromtjie djarie. Grappig.
  We zijn niet in de slaven tijd. Zelfs de slaven kwamen in opstand.
  Regering stop met het negatieve, betrek alle surinamers ongeacht. Kijk naar de deskundigheid en volg de procedures die gelden voor een ieder.


  Maak melding
 11. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand
  wie heeft zitten graaien in de spaarcentjes
  van het volk en het land….

  Spiegeltje spiegeltje aan de wand,
  wie heeft voor chaos en ellende
  gezorgd in het land…

  ….en zo kunnen we eindeloos doorgaan….


  Maak melding
 12. Atompai en de korpschef zijn boutamannen en de criminaliteit in Su gaat gewoon door.
  Daarom zijn ze tegen de benoeming van Ramlall,De lange arm van DBD.
  Je moet tenminste iemand zijn werk laten doen met een proeftijd lijkt mij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES