Dronken man slaat vrouw in elkaar na ruzie over zuipgedrag

15
Politieauto in Suriname
Archieffoto

Een dronken man is na een ruzie met zijn vrouw over zijn zuipgedrag zo boos geworden dat hij haar wreeddadig heeft mishandeld. Hij sloeg haar zelf met zijn vuisten in het gezicht waarbij een voortand is gebroken.

De ruzie begon toen de man dronken thuis aankwam. De vrouw maakte hem duidelijk dat zij dit gedrag niet langer zal accepteren. Haar partner werd toen boos en begon haar te slaan.

Hoewel het slachtoffer haar man steeds zei om op te houden, bleef hij haar mishandelen. De vrouw alarmeerde de politie die de man heeft aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname heeft ingesloten.

Er kwam bloed uit de mond van de vrouw. Zij moest medisch worden behandeld.


15 REACTIES

 1. Wat een ellende in het land. Ondanks het feit dat Santokhi het land naar een economische ramp heeft gemanoeuvreerd hoort een man nog altijd met zijn handen af te blijven van een vrouw.


  Maak melding

 2. De zuiplap moet na het verlies van zijn politieke partij nu zelf zijn drank betalen en zijn vrouw wil niet meer voor hem werken. Terecht toch dat hij boos wordt. De man heeft kroeshaar dus hij heeft gelijk.


  Maak melding

 3. Robg
  is weer bezig. Heb je ook een vrouw wordt er gevraagd. Wie zorgt er voor jou kinderen. Een andere man! Heb je je toespraak al gehouden? Geert Wilders heeft ook een droom. Een minder minder droom. Begrijp je mij? Heb je het Ned nieuws al gelezen over de marechaussee op Schiphol. Als ik je was zou ik gaan denken om een Albino te worden.
  Ik had dit bericht eerder gedetailleerder geschreven, maar is helaas verwijderd. Nu in een andere vorm.


  Maak melding

 4. Sranang, hij heeft een die niet praat, altijd klaar staat voor hem vol lucht. De vrouw van deze man is opblaasbaar en dat is de reden dat hij alleen maar onzin uitkraamt.
  Geen vuiltje aan de lucht dat hij in haar blaast.


  Maak melding

 5. Het vernietigend beleid van de regering Santokhi werpt haar vruchten af. Het aantal alcoholisten, drugsgebruikers, prostituees neemt schrikbarend toe. Het aantal zelfdodingen wordt niet meer goed geregistreerd. Deze regering is een ramp voor Suriname.


  Maak melding

 6. RobG22 september 2021 At 15:48

  Het vernietigend beleid van de regering Santokhi werpt haar vruchten af. Het aantal alcoholisten, drugsgebruikers, prostituees neemt schrikbarend toe. Het aantal zelfdodingen wordt niet meer goed geregistreerd. Deze regering is een ramp voor Suriname.

  Zeg Robg

  Heb je nou echt een vrouw of niet ?
  Want de wanbeleid van deze regering waar je het over hebt zal je niet helpen hoor met je weet wel…..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.