vrijdag, juni 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie73 boetes voor niet kunnen tonen dispensatiebewijs tijdens lockdown

73 boetes voor niet kunnen tonen dispensatiebewijs tijdens lockdown

-

Does Travel - naar Suriname

In het weekend van vrijdag 17 september tot en met de vroege ochtend van maandag 20 september, heeft de stootgroep van het Korps Politie Suriname in totaal drieënzeventig personen op verschillende locaties staande gehouden die geen dispensatiebewijs konden tonen. Deze personen kregen een bestuurlijke boete opgelegd, waarna zij hun weg verder konden vervolgen.

Vijftien bestuurders die geen rijbewijs konden tonen en of niet in het bezit zijn van een rijbewijs, kregen naast de bestuurlijke boete ook een snelrecht proces-verbaal opgelegd, waarna de voertuigen werden gesleept naar de berging van het sleepbedrijf.

Er werden ook elf processen-verbaal uitgeschreven op naam van personen die andere verkeersovertredingen hebben begaan.

Verder werd er bij de bruggen in totaal zesenveertig voertuigen gecontroleerd, waarvan twaalf voertuigen werden doorzocht. Aan de Frederikshoopweg werd een houseparty stopgezet. Bij Intercity trof de politie een enorme drukte aan. Daarbij zijn de personen ook beboet en vervolgens van de plaats verwijderd meldt de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. altijd die zelfde gasten , een boete kunnen ze betalen , omdat ze altijd weer geld van een ander jatten , dus je raakt deze gasten niet , alleen opsluiten zou misschien helpen ??


    Maak melding
  2. Goedzo optreden is de beste methode om het Surinaams volk discipline bij te brengen. Ga zo door dan zak je zien dat wij langzaam maar zeker tot een volwaardig en gediciplineerd volk komen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES