maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSpoed ALV politiebond over benoeming DNV directeur tot commissaris

Spoed ALV politiebond over benoeming DNV directeur tot commissaris

-

Does Travel - naar Suriname

Het bestuur van de Surinaamse Politiebond (SPB) heeft al haar leden en structuren opgeroepen, voor een spoed algemene ledenvergadering (alv) vanmiddag om 12.00u.

Op de agenda staat de bespreking van de benoeming van DNV directeur Shivanand Ramlall tot commissaris van politie in Suriname. Hij werd op de regeringsvergadering van 25 augustus bij missive benoemd in deze functie.

Volgens de SPB is deze benoeming onrechtmatig. De bond heeft daarom al haar leden oproepen om aanwezig te zijn in de grote hal van de Politie Academie aan de Commewijnestraat 15 te Paramaribo.

Eerder ging ook korpschef Roberto Prade in verweer tegen de ‘sluipende benoeming’ van Ramlall:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

41 REACTIES
 1. Sing Sing 19 september 2021 At 20:11
  Die Ramlall zou om zijn werklust, intelligentie, integriteit, ambitie en inzicht benoemd zijn geworden. Geloof mij dat ze niet om 1 nacht ijs zijn gegaan. En dat deze Commissaris de goedkeuring kan dragen van externe politieorganisaties.
  Integriteit, intelligentie en werken voor de goede zaak is dun bezaaid in het korps. Allemaal volgevreten, slapend hun geld verdienen. Velen zijn te lui om hun eigen geld te gaan verdienen.
  Cocaïne, corruptie, de verwevenheid van de onder- en de bovenwereld en ondermijning hebben veel kapot gemaakt in Suriname. Out of the box denken moet men. Anders zit men steeds die corrupte meuk te accommoderen.


  Maak melding
 2. Altijd verder kijken!

  Dit is overduidelijk een paars geïndoctrineerde drugsclan die liever geen pottenkijkers heeft. Komt er iemand van buiten dan hebben ze een probleem.

  Wat doe je met een corrupt en ongeschoold zooitje, achtergelaten door belfort en co
  Het hoofd van de douane is ook bedreigd na de laatste drugsvondsten.
  Het is nog onduidelijk wie geroofd heeft op de haven. De wapens zijn vooralsnog onvindbaar. Plus een ex-bondsvoorzitter die op de achtergrond nog steeds aan de touwtjes trekt en profiteert van het rassensentiment. Plus topfiguren die de drugsrecherche belemmeren in hun werk.
  Bron: suri media, zelf zoeken.

  Wat deze ndp-adepten bij alle staatsorganen doen is wetten en regelgeving uit het westen tevoorschijn toveren om hun gelijk te halen.

  Toveren ja, want de afgelopen 40 jr heeft geen enkele suri gedurfd om ook maar één enkele vraag te stellen. Nu spelen ze het braafste jongetje van de klas, net echt.

  Het binnenland lijkt wel Schiphol in de nachtelijke uurtjes, niemand die piept.

  Vieze rommel.


  Maak melding
 3. Wie neemt deze politiebond serieus? Ze kunnen boefdraad niet vinden, elke dag zijn er gruwelijke berovingen, aanrijdingen, ze kunnen de gestolen wapens van bouta niet vinden. No spang in een week zijn alle salarissen weer gestort en we zijn een maandje verder.


  Maak melding
 4. Er is met betrekking tot dit hete hangijzer in de samenleving nog veel meer aan de hand. In deze kwestie draait alles om friends & family. Nepotisme is een groot probleem. Het roept bij veel mensen het gevoel dat ‘procedurele rechtvaardigheid’ in hun organisaties niet meer van belang is. Dit kan en moet men nooit accepteren. Nepotisme is een hardnekkig gezwel. De minister van justitie werd niet eens gekend in de besluitvorming.Chandrika moet zijn besluit terugdraaien.


  Maak melding
 5. Ze moesten maar een paarse rotzooi, een onbekwame, corrupte nul benoemen dan zou alles pais en vree zijn. Wie zegt mij dat deze man 10 jaar heeft stil gezeten. In die 10 jaar waar al die paarse rotzooi hun buiken vol vraten, hun corrupte praktijken praktiseren, stil hebben zitten, denkend dat de gebraden duiven hun monden zouden vliegen, heeft deze Ramlall zich door opleiding en ontwikkeling toekomst bestendig gemaakt. Zich ontwikkeld tot wat hij nu is. kwaliteit komt altijd boven drijven. MAAR JA IN HET PARADIJS VAN BOUTERSE MOET JE ALS JE CARRIÈRE WIL MAKEN, PAARS EN CORRUPT ZIJN. Zie het gewezen hoofd van de CTU. Zit lekker in Amerika.


  Maak melding
 6. Konsensi 21 september 2021 At 15:46
  Het was te voorspellen dat er iemand die lijkt op de President op die stoel zou komen te zitten. Want dat zijn de enige capabele en betrouwbare mensen. Ook het feit dat er een commissaris benoemd moest worden is het niet vreemd dat het deze zelfde ex- inspecteur is, waarop de keus is gevallen. Iemand die in feite achteraan de rij staat om die functies in te vullen. Chan en zijn kornuiten zijn schaamteloos… corrupt en hardvochtig. Ze kunnen ook geen onderbouwing geven waarop deze benoemingen zijn gebaseerd. Dit is achter kamertjes politiek. Maties onder mekaar.. !! Kortom Blaka mang ka ien a film

  Onzin. Je gaat weer op de gevoelige en sentimentele toer op. Typisch het gedrag van jouw soort zwartjes. Man, het is toch voor jouw soort nog steeds niet duidelijk dat een zwartje nooit een land kan leiden ? Kijk maar wat nu in Rwanda gebeurd waar een ‘held’ door de zwarte leiders onder valse voorwendselen is gearresteerd en levenslang vastgezet. Waarom? Omdat een zwartje nooit met gezag en met geld om kan gaan. O ja, dat er op 800.000 mensen genocide is gepleegd, daar hoor je niet over.


  Maak melding
 7. De creoolse racisten gaan weer helemaal los na een benoeming alleen omdat de man een Hindoestaan is. Dat de man eerlijk, integer en geen crimineel verleden heeft doet niet ter zake.
  Deze handvol ongeschoolde surinamers zijn zwaar in de minderheid en zullen altijd kritiek hebben op welke ontwikkeling dan ook. En ja, ze hebben liever geen pottenkijkers in het corrupt korps waar prade de leiding heeft, die een verlengstuk is van didibrie en net zo een grote NUL is als Amoksi. Het korps zit vol ndp-gespuis die met vriendjespolitiek naar binnen zijn is geloodst. Daarom viert criminaliteit hoogtij in Suriname, want er wordt helemaal niets gedaan. Zij die eerlijk en integer zijn, worden tegengewerkt. Binnen het korps en Ministerie Justpol komt daarom niks op gang. Het is de hoogste tijd dat de bezem door deze organisatie gaat om de simpele reden dat zolang het onveilig blijft in de maatschappij en samenleving, alle investeerders weg zullen blijven.


  Maak melding
 8. En…..wat vind de partij robg?
  Onder welke verdeel en heers-tactiek valt dit;
  – Nepotisme
  – Racisme
  – Braindrain

  Deze meneer heeft een duidelijke opdracht, implementeren advies rapport. Wat zou daar nou instaan…..


  Maak melding
 9. Popo Jantje 21 september 2021 At 12:59

  Kom jij hem dan eruit flikkeren met je grote kwebbel vanuit Nederland.weer zo een zwartje met alleen maar praatjes en geen greintje fatsoen.
  ———————————————————————————–
  @POEPE JANTJE…Jou president heeft telkens van die GEWELDIGE verhalen, maar zal straks alles terug moeten draaien. De NATIONALE ASSEMBLEE is nog steeds het HOOGSTE COLLEGE van STAAT in het LAND die CORRECTIE kan aanbrengen op MIS STAPPEN van jou president.
  Volg jij de ontwikkelingen in het Land niet of heb je oogkleppen op en oordoppen in, zoals altijd net als je HOLMAAT @WAT….Haaaaaaaaaaaaaaa…..
  Mis benoeming Ramlall…Mis koop grond Naikerie..GEWELDIG…SABI toch. alla sani moes draai go baka…soso SCHANDE….Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  Now joe still…….Haaaaaaaaaaaaa


  Maak melding
 10. Ram 21 september 2021 At 17:07

  Prade dagen zijn geteld. En wie niet wil werken moet naar huis.
  ——————————————————————————-
  Welkom in CHAN city……DEMOCRATIE is nog steeds het GROOTSTE WOORD. EZEL.
  SURINAME is een RECHTSTAAT en geen MACHTSTAAT van CHAN…knoop dat in je oren en laat dat zien in jou denken achterlijke RAM…persad…
  Niet PRADE, maar jou dagen zijn geteld BOERKI….Het VOLK heeft zich vergist, maar alles kan en zal teruggedraaid worden. Jou president voelt al nattigheid zoals hij dat heeft verwoord in mijn LAND NEDERLAND….vervroegde verkiezingen…Hij zal de GROOTSTE VERLIEZER zijn want het VOLK van SURINAME LUST de man niet MEER.

  AKABA.


  Maak melding
 11. De rode draad in de toespraak van Prade is het rassensentiment die de ondertoon voert.

  “Het ligt sowieso aan de voorzitter van de bond en aan mij, korpsleiding om te kijken hoe we gemoederen kunnen kalmeren en er voor te zorgen dat wij geen situaties krijgen binnen de organisatie die niet gewenst zijn. Je hoort alle geluiden van allerlei etnische zaken en is het laatste wat we moeten hebben. En als korpschef moet ik dit soort zaken scherp in de gaten houden man. Hoe kan je een organisatie hebben als de politie waarbij mensen elkaar niet meer kunnen vertrouwen en waarbij mensen op basis van ras elkaar naar het leven staan.”

  Het blijkt nergens uit de Korpschef zijn betoog dat er andere zaken spelen anders dan het rassen issue. Dus als het een blakaman was die tot commissaris benoemd was, dan was het geen probleem geweest. Dus hoezo “procedurele rechtvaardigheid en nepotisme”?, integendeel zou men denken….


  Maak melding
 12. Popo Jantje 21 september 2021 At 16:50

  Konsensi 21 september 2021 At 15:46
  Het was te voorspellen dat er iemand die lijkt op de President op die stoel zou komen te zitten.
  ————
  Je gaat weer op de gevoelige en sentimentele toer op. Typisch het gedrag van jouw soort zwartjes. Man, het is toch voor jouw soort nog steeds niet duidelijk dat een zwartje nooit een land kan leiden ? Kijk maar wat nu in Rwanda gebeurd waar een ‘held’ door de zwarte leiders onder valse voorwendselen is gearresteerd en levenslang vastgezet. Waarom? Omdat een zwartje nooit met gezag en met geld om kan gaan. O ja, dat er op 800.000 mensen genocide is gepleegd, daar hoor je niet over.
  ———————————————————-
  Wij volgen het nieuws op de voet en zullen jou confronteren met de uitslag ervan.Haaaaa……………..soso TELEURSTELLING e wakti JOE nanga @WAT…Haaaaa…


  Maak melding
 13. Jullie zwartjes hebben een groot probleem en ook dat is het nadeel van jouw soort. Jullie hebben geen kapitaal. Ik ken heel veel zwartjes die geld kenen bij Hindoestanen maar andersom ken ik niet een geval. Dat een Hindoestan geld leent van een zwarte.


  Maak melding
 14. Dat ka benoemings beleid moet op houden van santokhi hij maakt een potje dervan hij deugt niet als president family en vriends acomorderen aanstaande donderdag is er dna vergadering dan ben ik benieuwd wat er gaat gebeuren en veral die groten lappen grond van miljoenen euro die gekocht is door de regering


  Maak melding
 15. Uit mijn favoriete krant, stukje;

  Citaat
  Atompai is naar de mening van Keerpunt, duidelijk met een politiek steekspel bezig en probeert met backing van de leden en inspelende op sentimenten en de reeds lang bestaande ontevredenheid binnen het KPS, bepaalde enge belangen van zeer vermoedelijk externe krachten buiten het korps te behartigen en beschermen.

  Wat steeds weer opvalt, is dat bondsbestuursleden zich meer wanen dan ze in werkelijkheid zijn en de ondersteuning van de leden trachten te gebruiken en ook misbruiken om bepaalde doelen die niets met het vakbondswerk te maken hebben, te realiseren.

  Voor niet ingewijden blijft het vaag wat Atompai en zijn SPB-bestuur allemaal in petto hebben, maar degenen die goed geïnformeerd zijn en worden, weten precies wat zich achter de schermen voltrekt en wiens belangen moeten worden gediend en daarbij wordt het KPS als werkarm van justitie misbruikt. Heeft ook deels te maken met de infiltratie van tal van informele figuren binnen het KPS. De huidige voorzitter van het KPS moet zijn hypocrisie laten varen, want we willen daarom ook even verwijzen naar bepaalde benoemingen en bevorderingen van politieofficieren gedurende de regeringen Bouterse.
  Einde citaat

  Bron: de West 180921 ( Politiek spel)


  Maak melding
 16. Esmerald 21 september 2021 At 13:20

  Altijd verder kijken!

  Dit is overduidelijk een paars geïndoctrineerde drugsclan die liever geen pottenkijkers heeft. Komt er iemand van buiten dan hebben ze een probleem.
  ————————————————————————-
  Hoe DOM kan je zijn ????????


  Maak melding
 17. Wij volgen het nieuws op de voet en zullen jou confronteren met de uitslag ervan.Haaaaa……………..soso TELEURSTELLING e wakti JOE nanga @WAT…Haaaaa

  Heb jij ook de beelden gezien hoe in de USA rangers op migranten uit Haiti jagen. Ik vind het erg maar wat ik het ergste vind is dat jouw soort de kwebbel nu niet durven te pieren. Want ja het is de usa en dan moeten we voorzichtig mee zijn bang dat we zijn.


  Maak melding
 18. In de aflopen 10 jaar zijn er zoveel drugs, moord, roof en corruptie gepleegd en wat hebben de politie leiding gedaan. Chan haal alle rotten appels uit de politie top. Zolang deze mensen aan de top blijven gaat Suriname nooit herstellen, het zijn stelletje criminelen met een politie uniform, ze behoren tot de elite van NDP.


  Maak melding
 19. Het niveau op deze forum is bedroevend laag bemerk ik..Elk willekeuriv item wordt steevast geredigeerd naar Etniciteit of fPolitieke antecedenten…met de daarbij behorende belediging.Betuigd het van lef of lafheid om je te verschuilen achter een forum en mensen uit te maken voor zwartjes… volgens mij is een groot deel van de Hindoestanen ook gezegend met de zichtbaarheid van melanine.
  Of je nu in Su bent of daarbuiten we zijn toch allemaal Surinamers al dan niet met een diversiteit in opleiding.


  Maak melding
 20. Het wordt tijd dat we ex-hoofd CTU uit Amerika gaan repatriëren. Om de gemoederen tot bedaren te brengen.
  Het is integriteit, kwaliteit, ambitie, werklust, een man met kwaliteiten en niet de criminele zaak gaat bedienen. Je kan ook alleen mensen benoemen die je vertrouwt.
  Kijk maar de niksnutten die nu de scepter zwaait bij Justitie. Continu hebben deze figuren de onderwereld richting de bovenwereld gefaciliteerd. De ondermijning wordt consistent en structureel door deze paarse Bende gefaciliteerd. En daarvoor moeten we een spaak in de wiel steken.Als wij kiezen voor een Suriname waar de beschaving, normen en waarden, werklust, integriteit en onbaatzuchtigheid weer voor het zeggen hebben, dan kiezen wij Surinamers met volle borst voor deze Ramlall.


  Maak melding
 21. Sing Sing 21 september 2021 At 18:06

  Het wordt tijd dat we ex-hoofd CTU uit Amerika gaan repatriëren. Om de gemoederen tot bedaren te brengen.
  Het is integriteit, kwaliteit, ambitie, werklust, een man met kwaliteiten en niet de criminele zaak gaat bedienen. Je kan ook alleen mensen benoemen die je vertrouwt.
  Kijk maar de niksnutten die nu de scepter zwaait bij Justitie. Continu hebben deze figuren de onderwereld richting de bovenwereld gefaciliteerd. De ondermijning wordt consistent en structureel door deze paarse Bende gefaciliteerd. En daarvoor moeten we een spaak in de wiel steken.Als wij kiezen voor een Suriname waar de beschaving, normen en waarden, werklust, integriteit en onbaatzuchtigheid weer voor het zeggen hebben, dan kiezen wij Surinamers met volle borst voor deze Ramlall.
  ___________________________________________________________________
  Tijdens de Regering Bouterse heb ik mij altijd veilig gevoeld. Tot de kleine uren op straat om te genieten van het moois van het Land. Maar nu moet je opletten wat je zegt en tegen wie je dat zegt, want DAL mang lai. inlichtingen van chan, maar als jij als lijder niets te vrezen hebt dan hoef je ook niet zo gefocust te zijn op wat men zegt en wat men doet. Kort om als jij geen boter op je KOP hebt hoef je nergens bang voor te zijn en zijn zoveel volg auto’s en security nergens voor nodig. Demissionair President RUTTE is altijd op de fiets naar het werk gegaan en dat heeft ons werknemers ook gestimuleert om met de fiets de werkplek te betreden. Hier in NEDERLAND kennen wij het Fietsplan. De BAAS betaald een deel en het andere deel is aftrekbaar van de belasting.


  Maak melding
 22. Nepotisme gaat maar door. Die jongeman hft je voor blok gezet mr het gaat doof. Waar is Jesserun met dr stem slim. Kijk hoeveel moorden en berovingen.
  Die toeristen van Chan gaan mn mars komen naar Su


  Maak melding
 23. Het is droevig gesteld met de aanhang van Chan op dit forum. Bij herhaling worden er misstappen gemaakt, sinds het aantreden van deze regering. Het begon met het verkrachten van wetten door President, alleen maar om zijn echtgenote in de raad van commissarissen van Staatsolie te benoemen. Het aankopen van grond, dat aan de staat toebehoort en ook voor een veel hoger bedrag dan getaxeerd. En nu de benoeming van een gesjeesde agent van politie, die bij zijn herintreding tot commissaris wordt benoemd. De dagen van deze regering zijn zo langzamerhand geteld. Chan wordt na deze periode nooit meer gekozen tot president. Er komt een samenwerking van NPS, Abop en NDP )dan is Bouterse er toch niet meer). Chan zal flink worden afgestraft en zal VHP het moeten do n m et 8 zetels n DNA. Chan is veel erger dan Bouterse. De leiding van de Politie moet deze benoeming afwijzen en eisen dat het wordt terug gedraaid. Ik weet dat de etters van Chan hierop zullen reageren, maar zonder twijfel is hiermee de ondergang van de regering ingezet.


  Maak melding
 24. Het lijkt er eerder op dat Prade, Atompai, van Eijk e.a. het benauwd krijgen omdat er wellicht weer een beerput wordt opengetrokken.
  Het wordt tijd dat er ook bij JusPol orde op zaken worden gebracht.
  Laten we gewoon netjes dat onderzoek afwachten.

  Het is wel duidelijk dat Prade en Co machtsmisbruik maken om de paarse bende te beschermen.

  Een oprechte politie agent die naar eer en geweten handelt zal niet meegaan met deze raddraaiers.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding
 25. Chan is veel erger dan Bouterse, aldus het paupergedrocht Pieter.
  Het moet behoorlijk in je hoofd stormen om tot deze domme opmerking te komen. Deze Pieter is gewoon te dom om te poeoen.


  Maak melding
 26. FRANCO 11
  21 september 2021 At 18:21
  Sing Sing 21 september 2021 At 18:06

  Het wordt tijd dat we ex-hoofd CTU uit Amerika gaan repatriëren. Om de gemoederen tot bedaren te brengen.
  Het is integriteit, kwaliteit, ambitie, werklust, een man met kwaliteiten en niet de criminele zaak gaat bedienen. Je kan ook alleen mensen benoemen die je vertrouwt.
  Kijk maar de niksnutten die nu de scepter zwaait bij Justitie. Continu hebben deze figuren de onderwereld richting de bovenwereld gefaciliteerd. De ondermijning wordt consistent en structureel door deze paarse Bende gefaciliteerd. En daarvoor moeten we een spaak in de wiel steken.Als wij kiezen voor een Suriname waar de beschaving, normen en waarden, werklust, integriteit en onbaatzuchtigheid weer voor het zeggen hebben, dan kiezen wij Surinamers met volle borst voor deze Ramlall.
  ___________________________________________________________________
  Tijdens de Regering Bouterse heb ik mij altijd veilig gevoeld. Tot de kleine uren op straat om te genieten van het moois van het Land. Maar nu moet je opletten wat je zegt en tegen wie je dat zegt, want DAL mang lai. inlichtingen van chan, maar als jij als lijder niets te vrezen hebt dan hoef je ook niet zo gefocust te zijn op wat men zegt en wat men doet. Kort om als jij geen boter op je KOP hebt hoef je nergens bang voor te zijn en zijn zoveel volg auto’s en security nergens voor nodig. Demissionair President RUTTE is altijd op de fiets naar het werk gegaan en dat heeft ons werknemers ook gestimuleert om met de fiets de werkplek te betreden. Hier in NEDERLAND kennen wij het Fietsplan. De BAAS betaald een deel en het andere deel is aftrekbaar van de belasting.

  Het is toch voornamelijk het gespuis dat op jouw soort lijkt dat voor de onveilige situatie zorgt. Dat is eigenlijk overal het probleem met die zwartjes. Stelen, roven, geweld, verkrachtingen enz.
  Ik weet het de waarheid doet pijn. Blijf jij lekker in Holland want daar zal je je veilig over straat voelen want de Mokros knallen het gespuis wel richting the hell. One way ticket.


  Maak melding
 27. mensen wat die franco en debby en een ene piet-er en patak en konsensi en robg en blaka boy en ene henry schrijven , zegt ons helemaal niets , vooral om dat deze lui geen Surinamers zijn , maar aan gesloten zijn bij de paarse sekte met een afgod bouta , hun land is niemands land


  Maak melding
 28. Het terugdraaien van de benoeming vind ik terecht, maar dan moeten ze ook de huidige politietop doorlichten om te kijken of zij benoemd zijn op basis van de geldige procedures , richtlijnen en voorschriften. Want het Bouta regime vertrouw ik voor geen cent.


  Maak melding
 29. @WAT

  JE schrijft dat wat RobG, Debbie, Franco en ene Henry schrijven niets zegt:

  Voor de verkiezingen was ik een trotse aanhanger van Chan Santhoki laat me dat voorop stellen. Ik ben de grootste tegenstander van de KUMAKOISI LOVERS.

  IK BEN NIET BLIND WAT SANTHOKI EN BRUNSWIJK DOEN.

  ZE POSITIONEREN ALLEEN HUN EIGEN MENSEN. DIT HAD CHAN ONS NIET BELOOFD.

  IEMAND DIE REEDS LANGER DAN 10 JAAR UIT DE POLITIE DIENST IS KAN JE MET ENIG FATSOEN NIET TOT COMMISSARIS VAN POLITIE BOMBARDEREN.

  IK BEN TEGEN HET BENOEMINGSBELEID VAN CHAN. CHAN HEEFT MIJ ECHT TELEURGESTELD.

  IK WAS OOK FEL TEGEN DE CREOOLSE RACISTEN BIJ DE ANTON DE KOM LEZING.

  CHAN HAD ONS EEN BROMTJIE DJARIE BELOOFD. IK ZIE HET ALLEEN IN DE SAMENSTELLING VAN DNA TERUG. DIT IS IN MIJN OGEN TE WEINIG.

  ALS DEZE REGERING VALT DAN ZIE IK SURINAME EEN TWEEDE HAÏTI WORDEN. HET VOLK ZAL CHAN BELONEN ALS HIJ DEZE ETNISCHE BENOEMINGEN TERUGDRAAIT.


  Maak melding
 30. @WAT

  Ik zeg ook het hetzelfde hoor. Dat als deze regering valt Suriname een 2e Haïti wordt. Daarom moet de president er alles aan doen dat deze regering NIET VALT.

  Chan moet derhalve stoppen met zijn VRIEND EN VRIENDINNEN BELEID.

  IK HOOP DAT JE MIJ NU SNAPT


  Maak melding
 31. Pieter 21 september 2021 At 19:09
  Chan is veel erger dan Bouterse.
  =============================

  Zet die paarse bril van je een keer af. Het volk weet wel beter. $ 4 miljard waaronder niet te vergeten de spaarcentjes van het volk…


  Maak melding
 32. Sabaku, blijf jij met jouw oranje bril. Het zal niet lang meer duren en deze regering en president gaan voorgoed naar huis. Een gevecht met gewapenden machten, we weten waar dat toe kan leiden


  Maak melding
 33. Pieter 23 september 2021 At 19:19
  Sabaku, blijf jij met jouw oranje bril. Het zal niet lang meer duren en deze regering en president gaan voorgoed naar huis. Een gevecht met gewapenden machten, we weten waar dat toe kan leiden
  ===============================

  Blijf lekker dromen en als je wakker wordt en nog droomt, zal je wellicht tot de onrdekking komen dat dromen bedrog zijn.
  Je blijft zwak in je reacties, met een hoop nonsens probeer je om de essentie heen te draaien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES