woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOmstanders voorkomen dat moeder met kinderen van Bosjebrug springt

Omstanders voorkomen dat moeder met kinderen van Bosjebrug springt

-

Does Travel - naar Suriname

Een vrouw in Suriname die besmet is met COVID-19 zag het maandag niet meer zitten. Zij ging samen met haar twee kinderen (2 en 4) in een taxi naar de Wijdenboschbrug om te springen. Erger is voorkomen omdat omstanders haar hulp hebben geboden.

De moeder wist geen raad meer hoe zij besmet is met COVID-19 en hoe verder met de kinderen. Er zijn omstanders die haar wat geld hebben gegeven. Ook is tot haar gesproken.

De politie heeft diverse instanties gebeld voor transport van de vrouw, maar niemand is ter plaatse verschenen. Zij ging uiteindelijk van de brug weg in een taxi.

De vrouw hoopt op hulp vanuit de regering. De moeder is alleenstaand en woont alleen met haar kinderen. 

Praten over zelfmoord? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114 (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u).

opening
Fernandes Express
Passion in concert

24 REACTIES
 1. Ik geloof dat Covid niet de reden is. Er zullen wel andere redenen zijn waarom zij dit gedaan heeft.
  De diagnose kanker wil ook niet zeggen dat je dood gaat. Heel triest dit.


  Maak melding
 2. @ FRANCO 11

  Zomaar je lul over boelers. En natuurlijk ga ik de kinderen helpen want zij mogen niet de dupe zijn van de zieke moeder.
  Was zij wel gevaccineerd ?


  Maak melding
 3. Glenn
  21 september 2021 At 19:28
  Poepejantje en Redshin zouden zeker doorlopen of rijden als de afkomst hun niet bevallen.

  Zomaar je lult chucuk oresbre. Weet je niet dat ik de voorspelling deed dat dit land binnen 20 jaar een president van Haïtiaanse afkomst krijgt. Het waren de zwartjes die mij vierkant voor gek hebben verklaard. Toen deed jij je kwebbel niet open he zwarte bebrilde brulaap. Wat mankeert jou?


  Maak melding
 4. Kinderen krijgen is geen probleem van de overheid.
  Kinderen krijgen is een oplossing voor de overheid. Hoe wil je anders het land opbouwen? Je kunt nu moeilijk of slaven en gastarbeiders gaan zoeken, toch! Het paspoort is toch oom eigendom van de overheid en jij mag het gebruiken


  Maak melding
 5. Ik weet het effe niet meer. Een mens in nood met 2 kleine kinderen. De nood is hoog in Suriname. Deze mevrouw en haar kinderen verdienen ons aller hulp. En nog zulke kleine kinderen die niet gevraagd hebben om in deze situatie te verkeren.
  Hoop dat regering Chan gauw de fondsen kan loskrijgen om het land te ontwikkelen zodat een hoop mensen de armoede kunnen ontvluchten.
  Ja, mevrouw is besmet met COVID. Er is zoveel vaccins voorradig in Suriname (dankzij de moederland, NEDERLAND) dat iedereen zich kan laten vaccineren. Heeft ze teveel geluisterd naar de geluiden van de charlatans in Suriname, die antivaccers. Dat zijn de ware criminelen.
  En mensen die zich niet willen vaccineren, worden vandaag of morgen ziek en willen maximaal gebruik maken van de overbelaste zorg in Suriname. Dan eisen ze nog toegankelijke zorg. In wat voor wereld leven wij.
  Heel veel anderen die in het begin van de pandemie zich wel hadden willen vaccineren, hebben het niet gered. Omdat Suriname nog geen vaccins had. Jonge mensen, jonge moeders die in verwachting waren hebben het niet gered. De vaccins kwamen te laat. In wat voor ondankbare wereld leven wij. Vaccins ruim voorradig en dan weigeren. Van mij verdienen deze figuren geen enkele empathie en sympathie.


  Maak melding
 6. Allemaal aandacht trekkerij!!! Als ze zou springen dan wie zou dr tegen houden. Tjoerie… jullie domme figuren trappen daarin. Ze zou nooit springen.. hoop bombarie om nonsens.


  Maak melding
 7. Popo Jantje 21 september 2021 At 19:02

  @ FRANCO 11

  Zomaar je lul over boelers. En natuurlijk ga ik de kinderen helpen want zij mogen niet de dupe zijn van de zieke moeder.
  Was zij wel gevaccineerd ?
  —————————————————–
  @POEPE JANTJE….Sorry hoor wist niet dat je boos werd,maar hoe moet ik weten of zij is gevaccineerd..Je Legedow mi mang…mi no sabi..


  Maak melding
 8. Dit is een hoop bombarie. Iemand die gaat springen gaat niet roepen: hori mi, hori me go djompo. Ten eerste: er zijn genoeg vaccins in SU. Waarom is mevrouw niet gevaccineerd? Ten 2e: die paarse rat DiDiBri heeft het zover gekregen dat mensen ten gronde zijn gegaan. Geen moreel besef, maar afhankelijk zijn van de regering door de pakkettendienst van die moordenaar. Ten 3e: wat heeft president Santokhi hiermee te maken? Hij moet een land besturen en zorgen dat het goedkomt door de rotzooi die DDB heeft achtergelaten. Alles gestolen: geld, goud, wapens en noem maar op. Dus niet kletsen over Chan!


  Maak melding
 9. Debby
  Je reageert alleen omdat je wil reageren. Maakt voor jou niets uit wat je zegt. De regering gaat reizen in landsbelang. Als maar Chan en geen eten. Ben jij een tweeling met Robg.
  Ik vraag me af of je blond bent. Hoeveel zit er weer in een dozijn! 13 of 14.
  Als je het leven zwaar vindt, wil ik wel een taxi voor je betalen naar die beruchte brug.


  Maak melding
 10. Ze heeft wel geld om de taxi te betalen en ook nog te besmetten. Eeuwig moet de regering helpen. Moet de regeting lees belastingbetaler ook koko lampoe voor je houden wanneer je zonder kondoom neukt?


  Maak melding
 11. Covid is niet de reden van dit toneelspelletje.

  En hoe weet men nog ter plekke te bedenken of te geloven dat mevrouwtje Covid heeft.
  EN de kinderen hebben geen Covid?
  JA JA DAAG!!

  Werken of iets te planten ter zelf voorziening, ho maar!

  Kinderen maken leuk, maar waar is de vader?
  Gek he dat de vaders in zoveel van dit soort gevalletjes niet in beeld zijn.

  Henkes je hebt gelijk hoor!


  Maak melding
 12. Ik ben liever een mooi zwarte brulaap dan op jou te lijken poepejantje.. Wie brult dagelijks hier op de forum??? Ben je soms blank. Die blanken lachen zulke bruine brulapen als jij gewoon uit. Poepejantje…. je bent niet blank, dus stopt om mensen zwartjes te noemen. Domkop.


  Maak melding
 13. Wat een belachelijke reactie van velen.
  Ik zeg als je dood wilt ga alleen laat de kinderen ze hebben niet gevraagd geboren te worden.
  NDP heeft haar niet gezegd ga kinderen maken.
  En als ze wel degelijk covid heeft is het een keus die ze zelf maakt om gevaccineerd te worden.
  Die mevrouw zocht aandacht voor haar problemen wat die daadwerkelijk mochten zijn.
  De staat is hiervoor ook niet aansprakelijk.
  Mensen vergeten dat je als inmiddels zelf je keuze maakt


  Maak melding
 14. Morgen als de centjes weer op zijn komt mevrouwtje wellicht met een ander trucje voor jullie op de proppen.

  Anderen werken hard voor hun centjes en anderen lopen de kantjes vanaf met hele bedachte trucjes.


  Maak melding
 15. Popo stelt terecht de vraag of deze vrouw wel gevaccineerd is. Alleen staand met 2 kinderen. De kinderen hebben niet rvoor gezorgd, dat je besmet bent of wel.
  Naar bosje brug gaan en een einde willen maken aan je leven, prachtig.
  De twee kinderen in deze shit betrekken is niet de oplossing.
  Neen na bouta oehoe Bing wani alkes vrij en gratis, danwel voor een bananenschil.
  Ik weet niet hoe jong je bent, wel met een taxi naar de brug gaan.
  De nood is hoog en voor velen schrijnend.
  Dit is het gevolg van dag tot dag leven en morgen zien we wel.
  Zelf voor mensen die een modaal inkomen hebben is het slechte tijden.
  Bezint eer je begint. Werk vinden na een gedegen opleiding is al een probleem en voor iemand met kinderen en ook geen werk een strop.
  Onze denkwijze moeten we veranderen en zeker vooruit denken en doen.
  Ik was net 20 en had een baan, nam met mn schatje een hypotheek omdat we een nest wilden.
  We zijn jaren verder en hebben 1 kind, 1 huis hier en 1 in Nederland. Ik reis nu jaarlijks heen en weer en dat is prettig en makkelijk. Ben net gestopt met werken.
  Alleen de zon en regen komt vanzelf.
  De rest moeten wij, wat ervoor doen.
  Het is niet aan een ieder gegeven om wat te hebben en een goed leven.
  Er zijn ook mensen die met de pet ernaar gooien en geen lering trekken uit problemen die anderen dagelijks ondervinden.
  Verder zal ik maar niet uitwijden om het feit dat ik niet veel weet van een ander.


  Maak melding
 16. oerdom verhaal , deze mensen worden aangespoord door de paarsen om rotzooi en onzin te vertellen , deze vrouw is geen vrouw maar een crimineel , als ze echt van plan was samen met die twee kinderen te springen was het toch moord geweest wat de twee kinderen betreft , echt en die paarse ratten tuimelen er weer in , en dan weer de schuld leggen bij deze regering


  Maak melding
 17. WAT 21 september 2021 At 22:02

  oerdom verhaal , deze mensen worden aangespoord door de paarsen om rotzooi en onzin te vertellen , deze vrouw is geen vrouw maar een crimineel , als ze echt van plan was samen met die twee kinderen te springen was het toch moord geweest wat de twee kinderen betreft , echt en die paarse ratten tuimelen er weer in , en dan weer de schuld leggen bij deze regering
  ——————————————————————————
  @WAT….Kortzichtigheid is jou vignet!! Als jij YOU TUBE hebt kijk naar het commentaar van een HINDOSTAAN als je zelf ;

  Newara Nanhkoesingh
  1.42K subscribers
  Elke zondag een nieuwe uitzending met duidelijk zijn commentaar.
  Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……………………………..


  Maak melding
 18. fr…. , , meer puntjes ben jij niet waard , en dommie , vignet is wat anders dat jij denkt , bijv. een auto stikker , hier in Suriname voor de autoverzekering , en wij zijn geen Hindoestaan , maar mensen die paars bestrijden zonder afgod of een geloof , alleen maar om moordenaars met een simpele pen te bestrijden en dat zal hen pijn doen , haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vignet hhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , domme
  ken jij soms die moeder en haar kinderen , ben jij die vader


  Maak melding
 19. What about de taxichauffeur. Hij is dan ook besmet. Die vrouw wist dat ze covid heeft en heeft een taxi genomen. Dus bewust verspreiding van het virus.


  Maak melding
 20. Redneck@@ Wat kan je in het luchtledig lullen zeg!! Jij vertelt alleen lulverhaaljes. Je ben geen indiaan.. Hoeveel keer moet het tegen jou zeggen. Hoor mijn moeder tot jouw soort. Hell not. Wegwezen met je broodje aap verhalen. De mensen hebben gelijk om de school van jou in de fik te steken. Wie wil nauw een school van een racist??? Ze hadden je blijkbaar door. Jij had blijkbaar een school geopend om haat te verspreiden. De Afrikanen zijn niet dom kerel. Helaas jammer voor 200.000. Trouwens.. Je weet niet mijn levenstijl. Alle racisten lullen hetzelfde. Je kent veel zwarten die ons gedrag afkeuren. Wat is jouw gedrag hier bij forum? Ik ken ook Javanen, Hindoestanen, creolen, Indianen enz die ook asociale gedrag vertonen. Stop een keer met je dom geouwehoer. Als je inderdaad een indiaan bent dan moet jij je diep schamen en niet het gedrag van sommige mensen hier nabootsen door te zeggen dat je veel zwarten als vrienden hebt. Dat zeggen de meeste racisten. Dat heb je toch niet.


  Maak melding
 21. Redskin zijn verhaal verandert steeds; eerst mislukte zijn school in Suriname omdat de zwarte corrupted ambtenaren te veel geld onder de tafel wilden hebben. Toen ging naar Ghana, waar 90% van bevolking zwart is en natuurlijk mislukte zin school in Ghana omdat die luie bevolking daar geen poot uitstak om hem te helpen, nu is zijn school in Ghana plotseling mislukt omdat de school in de fik vloog. In India is zijn school een succes omdat de bevolking daar de handen wel uit de mouwen stak en hem hielp bij het opzetten van die school. En nu komt deze ezel toch terug naar Suriname om weer een school op te zetten, waar het volgens hem weer gaat mislukken omdat er nog steeds corrupted, luie zwarten in Suriname rondlopen. Over een ezel gesproken die stommer is dan de gemiddelde ezel omdat die zich meestal niet twee keer aan dezelfde Steen stoot, maar Buriki Redskin stoot zich driemaa aan dezelfde zwarte Steen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES