dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRBTP arresteert drietal voor barbaarse beroving vrouw Grote Combeweg

RBTP arresteert drietal voor barbaarse beroving vrouw Grote Combeweg

-

Does Travel - naar Suriname

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft Suvarello A. (21), Arrianto P. (20) en Ritchie W. (25) zondag aangehouden voor het plegen van een beroving aan de Grote Combeweg in Suriname.

De jongemannen zijn binnen enkele uren gearresteerd, na het gewelddadig beroven van een vrouw van SRD 1300, een telefoon, een identiteitskaart en een rijbewijs. Ze vielen de vrouw van achteren aan en gaven haar vuistslagen in het gelaat.

Suvarello A. was in een auto aan de Dr. Eugene Albert Gesselstraat (Hoogestraat). RBTP bracht hem in beeld en stelde een achtervolging in. De jongeman voerde zijn snelheid op en kwam aan de Kleine Saramacccastraat in botsing met een andere wagen.

Na de aanrijding rende Suvarello A. weg. De politiemannen losten waarschuwingsschoten om hem te kunnen aanhouden. Arrianto P. is in een pand aan de Herman Steinbergstraat aangehouden en Ritchie W. aan de Crommelinstraat.

Alle drie verdachten bekennen de beroving te hebben gepleegd. Het onderzoek is in volle gang.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

58 REACTIES
 1. Percival als het zo doorgaat,dan komen geen investeerders naar Suriname ding mang e frede?buitenlandse media lezen dit ook? Ik heb tig talen keer geschreven die amoksi moet aftreden? Hij heeft geen ervaring met criminaliteit te bestrijden,ik snap niet mijn volk kan geen land opbouwen? Lost daarvan stelen van andere die wel werken? Politie no mik soema kong law soet ding mars? Foefoermang ruim ding op ?kost teveel geld 1 kogel brengt verlichting en kost niet veel? Rob gay debby Limburg pe oe de ?kong skrief dja we wakti


  Maak melding
 2. Elke Vorm Van Criminaliteit Keur Ik Af.
  Men Vindt Dat Deze Gasten Erger Dan Parasieten Zijn. OK.. Is Een Mening

  Ik Zou Graag Willen Weten Wat De Parlementariërs Zijn Die Op Dit Moment
  Van Het Arme Volk Lopen Te Stelen.

  Ga Maar Star Nieuws Lezen.. Die Zijn Geen Parasieten Ze Zijn Engelen


  Maak melding
 3. Ik Zou Graag Willen Weten Wat De Parlementariërs Zijn Die Op Dit Moment
  Van Het Arme Volk Lopen Te Stelen.
  =====================================
  @Limburgia
  =====================================
  Waarom die van dit moment alleen? Alubaba spande toch de kroon? om maar een voorbeeld uit het recente verleden te geven.
  En vergeet de directie van Asiana niet die steelt van de bejaarden die aan hun zorg zijn toevertrouwd.


  Maak melding
 4. Sammy the Queen
  Lijdt jij soms aan dementeren zo?
  Toen 10 jaar paars ndp bouta boeven bende de staatkas plunderen en plunderaars? Ye komt met dit vraagt dit is jouw antwoord op jouw vraag?
  Netjes uitgedrukt 4 miljard ja??


  Maak melding
 5. Waarom roven zoveel mensen?? Armoede. Die blakka mans hun foto zetten ze. Die hindustaan die 50 bossen bananen gestolen heeft zetten ze niet.
  Tjietra dr foti ook niet. Die vervloekte regering vhp die dat grondhuur perceel die op de veiling is en gekocht is voor mijoenen daar hoor ik jullie bek niet over. Wel enkele ndpers hebben gestolen van de staat, maar we hebben gezien hoe schoon ht land was, vorderingen met gebouwen en bruggen. Noem maar op. . Wat deze VHP doet gaan ze merken. Vervloekte rovers


  Maak melding
 6. Het zijn duidelijk en letterlijk te zien Afro Surinamers. En ik zeur niet over ras, maar je moet blind zijn om dit niet te zien. Een makkelijke manier om aan geld te komen. Nadenken over de gevolgen voor hunzelf en het slachtoffer kunnen ze namelijk niet. Er zijn geen pakketjes meer, maar werken voor geld kennen ze ook niet. Dit is mijn mening, ook al wat een ander over denkt. I don’t Care!! Door zulke hufters durven vele diaspora niet naar su te komen. Komt er ook geen valuta binnen waardoor de financiële situatie onder te lijden heeft. Pak dit soort criminelen hard aan, gooi ze in de cel om weg te rotten, dood schieten hoeft niet en heeft geen nut! Stel ze als voorbeeld. Wat heeft Santokhi hiermee te maken. Jullie maken er een politieke issue van. Verbeter de wereld begin bij jezelf!!


  Maak melding
 7. Veel lage opmerkingen hier. Elke vorm van criminaliteit word aangegrepen om de afro Surinamer met de grond gelijk te maken. Het is te gek voor woorden. Deze jongens zijn slechts de kleine jongens die gaan voor het kruimelwerk. Echter de grote criminelen die op dit moment alle macht in het land hebben, worden niet zo belicht. Die 4000 kg in Rotterdam zal eerder bij die elite gladharigen vandaan komen. Persoonlijk keur ik de aktie van deze kruimel rovers hartgrondig af en mogen ze inderdaad voor lange tijd achter slot en grendel. Maar de hebzucht naar macht en het grote geld, het onderdrukken en manipuleren is echter niet iets wat bij de afro Surinamer vandaan komt. Iem sabi


  Maak melding
 8. Mijn buurvrouw foe sranang pe me tang na hindostani,?de familie uit Nederland durven niet naar Suriname te komen,ding go vier ding vakantie ien Griekenland? Suriname heeft geld hard nodig,maar als zulke vervloekte duivel op de wordt gezet,dan wat heeft het voor nut om visum vrij te reizen? Iedereen leest waterkant Iedereen leest star nieuws en de ware tijd? Mie sranang no sab opvoed ding chieng? Later worden zij allen foefoermang? Dat is triest Triest en schaamteloos?


  Maak melding
 9. Kosensi. Je hebt mijn woorden gebruikt. De echte rovers ziet men als helden. Het uitmelken van de bevolking. Grondroof en daarna werder verkopen voor euros en dollars.
  Deze jongens zijn kleine dieven. Dit is ook erg. Maar de big boys, die worden helemaal niet besproken.
  Wie maken Ned onveilig???? Ga goed na


  Maak melding
 10. @ Redskin,

  Je begrijpt wel dat we het hebben over het heden, en dat sinds deze regering aanzit, enorme hoeveelheden cocaine vanuit Suriname nu nog vaker worden aangetroffen. Je bouterse trauma en racistische inborst speelt je parten. Ik heb geen bewijzen, maar de feiten spreken voor zich.


  Maak melding
 11. Door zulke roofzuchtige rovers kan je niets tegen beginnen. Ze vallen je van achteren aan en beginnen meteen erop los te slaan net als een wilde beest. Daarna heb je de plaag van een corona in Suriname. Nee hoor ,ik blijf rustig in Nederland. Suriname is nu erger dan de tijd van de NMR (Nationale Militairen Raad)


  Maak melding
 12. @roman,
  Ik deel jouw zorgen volkomen en ik begrijp dat je het erg vindt. Maar je hoeft je niet voor hen te verontschuldigen want je veroordeelt het wangedrag. Anderen schuiven de schuld in de schoenen van de regering of zeggen dat dit onder alle bevolkingsgroepen voorkomt. Die groep zijn de kakkerlakken van de samenleving. Dat is dezelfde groep wiens voorouders mee hebben gedaan aan de slavenhandel en daar goed geld aan verdienden.
  We kunnen twee dingen doen. Of deze situatie gedogen omdat de hoop op de regering is gevestigd of laten we een militiegroep oprichten die het kwaadaardig gezwel uit de samenleving wegsnijdt.Voorwaarde is wel dat de militie groep uit alle lagen van de bevolking moet bestaan. We moeten onze vrouwen, kinderen en ouders in bescherming nemen. O ja nog een voorwaarde we knallen pas als onze levens in gevaar zijn.


  Maak melding
 13. meltel
  20 september 2021 At 12:49
  Kosensi. Je hebt mijn woorden gebruikt. De echte rovers ziet men als helden. Het uitmelken van de bevolking. Grondroof en daarna werder verkopen voor euros en dollars.
  Deze jongens zijn kleine dieven. Dit is ook erg. Maar de big boys, die worden helemaal niet besproken.
  Wie maken Ned onveilig???? Ga goed na

  Dan heb ik een vraag aan jou. Waarom zijn uitsluitend de Aziaten het slachtoffer en nooit iemand van hetzelfde soort. Je bent een van de kakkerlakken die het gedrag goedkeurt.


  Maak melding
 14. Konsensi
  20 september 2021 At 13:02
  @ Redskin,

  Je begrijpt wel dat we het hebben over het heden, en dat sinds deze regering aanzit, enorme hoeveelheden cocaine vanuit Suriname nu nog vaker worden aangetroffen. Je bouterse trauma en racistische inborst speelt je parten. Ik heb geen bewijzen, maar de feiten spreken voor zich.

  Hoor hoor hoor wie de kwebbel vol heeft over racisme! Deze man moet zijn kwebbel over racisme dichthouden. Ik hoorde hem niet toen een groep zwarten in Amsterdam als bavianen stonden te schreeuwen en racistische opmerkingen maakte. Ik zou zeggen steek de hand in eigen boezem racistische baviaan.


  Maak melding
 15. Een rechtgeschapen persoon keurt elke vorm van criminaliteit af en laat niemand onbesproken, ongeacht wie ze zijn.
  Dus kunnen we maar lekker naa elkaar wijzen en het veranderen zullen we niet.
  Het enige wat wij kunnen, is het ze moeilijk maken en meer niet.
  Ik heb het dan over de burger.


  Maak melding
 16. RobG 20 september 2021 At 08:41
  Leden van de Ghetto boys van Santokhi. Stem op mij ” Wo sit ing “.
  Wanneer gaat Santokhi de leiding van de Ghetto boys reshuffelen?
  ============================================

  Niet erg overtuigend, je merkt duidelijk dat je weer met een bek vol tanden zit. Het is maar niet te hopen voor je dat het inmiddels een kunstgebit is geworden. Normaal zit je heel racistisch te roeptoeteren naar de Hindoestaan en als het je even niet mee zit zijn het “Leden van de Ghetto boys van Santhokhi”.

  Als je nog een klein beetje serieus genomen wilt worden, stel ik voor dat je met een iets intelligentere opmerkingen komt aankakken hier op WTK.


  Maak melding
 17. @Konsensi, ik geef je volkomen gelijk. De grote figuren die tientallen, honderden tot duizenden kilo’s exporteren worden bewust met rust gelaten. Een gewone burger die een pakket naar Nederland stuurt met wat groenten en daartussen een paar grammen sneeuw is zwaar de klos. In de havens van Suriname is de controle verzwaard maar toch lukt het figuren met connecties om grote aantallen sneeuw te exporteren.

  In het vliegtuig waarmee de first lady vanuit Suriname in Nederland is aangekomen heeft men op Schiphol ruim 200 kg cocaïne ontdekt. Men heeft de first lady ook gespot in de P.C. Hoofdstraat in Amsterdam. Ingewijden zeggen dat zij inkopen heeft gedaan voor meer dan €100.000,- Er is nog veel meer aan de hand. Het gerucht doet ook de ronde dat de hele regeringsdelegatie uit Suriname bij terugkeer naar Suriname honderden miljoenen Euro’s zwart geld naar Suriname heeft kunnen meenemen. Dit zwartgeld kon men voorheen door controle in Nederland niet naar Suriname smokkelen. Met behulp van Chan en zijn delegatie is het wel gelukt.


  Maak melding
 18. Popo jantje, je hoeft niet te wachten op je multi culti groep. Je had al gisteren mieten beginnen met je bescherming man.
  Ga de straat op met je kanon en weeg alles weg wat je ziet lopen en als ze niet meer durven de straat op te gaan, sloop je de krotjes,
  Zal een mooie grote schoonmaak zijn.
  Laat aub mijn krotje staan. Ik ben geen bedreiging voor niemand.


  Maak melding
 19. Mensen Die Stelen Gaan Ervan Uit Dat Een Ider Loopt Te Stelen..

  Geen Enkel Vorm Van Diefstal Keur Ik Goed., . Parlementariërs Stelen Omdat Ze Van Uit Gaan Dat Alle Andere Ook Stelen.

  Santokie Had Beter Schap Beloofd,. Dat Alles Had Zodaning Indruk Op De Kiezers Gemaakt Dat Ze Zijn Gaan Geloven Santokie Is De Redder Des Vader Land

  Wat Blijk Nu. Het Stelen Gaat Gewoond Door
  En Op De Zelfde Tempo Als Die Van Regering Bouterse.


  Maak melding
 20. Wat is er toch mis met mijn zwarte broeders?
  Ik ben zelf ook een van hen, maar ik schaam me diep over deze gasten.
  Waarom ga je niet werken, en je gezin onderhouden???
  Kinderen maken is geen kunst maar je moet wel je verantwoording dragen.
  Bij heel veel zwarte gezinnen, zie de vrouw als hoofd van het gezin, ze heeft kinderen van verschillende mannen, het is een feit. En mijn zwarte broeders waarom krikken jullie en daarna zijn jullie verdwenenen ? Wel de lusten maar niet de lasten.
  Ga godverdomme werken mang klojo’s.


  Maak melding
 21. Ari
  20 september 2021 At 14:11
  Popo jantje, je hoeft niet te wachten op je multi culti groep. Je had al gisteren mieten beginnen met je bescherming man.
  Ga de straat op met je kanon en weeg alles weg wat je ziet lopen en als ze niet meer durven de straat op te gaan, sloop je de krotjes,
  Zal een mooie grote schoonmaak zijn.
  Laat aub mijn krotje staan. Ik ben geen bedreiging voor niemand.

  Gelukkig valt in mijn buurt weinig te stelen, te roven en te mishandelen. Daarvoor zorgt de buurt wel.


  Maak melding
 22. RobG 20 september 2021 At 14:08
  @Konsensi, ik geef je volkomen gelijk. De grote figuren die tientallen, honderden tot duizenden kilo’s exporteren worden bewust met rust gelaten. Een gewone burger die een pakket naar Nederland stuurt met wat groenten en daartussen een paar grammen sneeuw is zwaar de klos. In de havens van Suriname is de controle verzwaard maar toch lukt het figuren met connecties om grote aantallen sneeuw te exporteren.

  In het vliegtuig waarmee de first lady vanuit Suriname in Nederland is aangekomen heeft men op Schiphol ruim 200 kg cocaïne ontdekt. Men heeft de first lady ook gespot in de P.C. Hoofdstraat in Amsterdam. Ingewijden zeggen dat zij inkopen heeft gedaan voor meer dan €100.000,- Er is nog veel meer aan de hand. Het gerucht doet ook de ronde dat de hele regeringsdelegatie uit Suriname bij terugkeer naar Suriname honderden miljoenen Euro’s zwart geld naar Suriname heeft kunnen meenemen. Dit zwartgeld kon men voorheen door controle in Nederland niet naar Suriname smokkelen. Met behulp van Chan en zijn delegatie is het wel gelukt.
  ============================

  Je blijft een rioolrat die met riooljournalistiek hier de boel op een verkeerd been wilt plaatsen. Dat jij en konsensi de top van de criminaliteit vergelijken met de kruimeldieven, zoals jullie die noemen en deze laatste proberen goed te praten, zegt meer iets over jullie eigen inborst.
  Ten eerste is het van oudsher bekend dat de grote bazen die jij bedoeld totaal niet op de voorgrond treden, juist zodat ze ook niet gepakt worden en dat het altijd de kleine jongens zijn die als eerste gepakt worden.
  Dat neemt niet weg dat jij ongenuanceerd anderen mag beschuldigen van praktijken aangaande drugszendingen of zelfs de nodige suggesties hierover probeert te wekken. Het is sinds jaar en dag bekend dat jij met heel veel ingewijden en van horen zeggen werkt.
  Je snapt wel dat je hierdoor weinig betrouwbaar overkomt. Immers je kan hier niets van bewijzen en zit je gewoon alles uit die vieze vuile paarse riool duim van je te zuigen.
  Het is omdat de President van Suriname en zijn mensen van het kabinet dit soort riool journalistieke aantijgingen niet lezen, anders had je inmiddels een vette aangifte aan je onderbroek hangen.
  Je zou je moeten schamen als Surinamer die zich voordoet gestudeerd te hebben om hier keer op keer met dit soort ondermaatse laaghangende vuil smijterij mee te doen.


  Maak melding
 23. Popo jantje, prima man. De sociale controle in je buurt is optimaal dan.
  In mijn buurt in noord, hebben wij camera,s hangen en mijn buurman is net een radar met de buurtwacht en hun appgroep.
  De man die zo verschrikkelijk werd gemarteld, had men in de buurt bij gevangen. Door de camera’s kon men zien, dat hij een kinderfiets had gestolen. De mannen werden ingesloten omdat een stomme echtgenote het hele gebeuren op YouTube had gezet.
  Ze broeden enkele maanden en de dief is uitgeweken naar geyersvlijt.
  Ma goed. Ik liep je slechts te jennen. QQQQ.


  Maak melding
 24. REDSKIN last me je 1 ding zeggen, je bent geen partij vr me. Achter een mobiel of laptop kan je schuilen. Vr mij zou je je bek niet kunnen openen.
  Jij bent van ht land van verkrachters.
  Het laagste dat een man of groep mannen kan doen is een vrouw of kind verkrachten. Ik zal nooit in jouw land van herkomst gaan. Diaspora van VHP zit in India. Je kan de goede beschaafde hibdustanennop je vingers tellen en daar hoor jij niet bij. Sodermieter dus op meg he VHP bende die met jas en das roven. Ramdhin vernietigd Su omdat hij weet dat zn gezin in USA woont. Chan vernietigd Su want melissa zit in zn gezicht. Ga werken. Rover in jas


  Maak melding
 25. Ari
  20 september 2021 At 15:16

  Geen probleem maar dat martelen van de verdachte keur ik af. Oppakken en aan de zonen van Hermandad overleveren is mijn strategie. Vaak wordt zo gereageerd omdat men emoties heeft. Daarom wil ik in de militie geen jonge mannen maar mannen vanaf 35+ , mannen die zich kunnen beheersen als echte commandos


  Maak melding
 26. Voorlopig geen vakantie in Suriname. De criminaliteit hebben ze nog niet onder controle en de economie ligt op zijn gat. De politiek en het beleid van de Regering is instabiel. Tot de volgende keer weer.


  Maak melding
 27. Zie je wel Franco wat een lafhartig kaffer je bent? Zogenaamd woonde je in Suriname en daagde je mij uit. Door het opgeven van een valse woonadres laat je ook zien dat je van het laagste allooi bent.
  Is weer eens bevestigd dat de zwartjes alleen een grote bek hebben en liever weglopen. Blijf maar weg kakkerlak.


  Maak melding
 28. @ Debby
  Speciaal voor jou een artikel uit de Daily Noes uit Zuid Afrika. Jullie zwartjes hebben de kwebbel vol over India en Hindoestanen maar waarom wijs je niet naar jouw soort ?

  Je 7-jarige dochtertje speelt tijdens een etentje in een familierestaurant in de voor kinderen bestemde speelhoek. Als je haar daar op een gegeven moment niet meer ziet, ga je zoeken en hoor je geschreeuw uit het damestoilet. Toegesnelde restaurantgasten breken de deur open. Je treft je kind daar naakt aan, samen met een man van twintig met zijn broek op z’n knieën, die verwoed probeert haar bebloede kleren door de wc te spoelen.

  Precies dat gebeurde ruim een week geleden in een restaurant van de populaire keten Dros in de welgestelde wijk Silverton in de Zuid-Afrikaanse stad Pretoria. De betrapping op heterdaad werd gefilmd met een mobiele telefoon; de video, overigens grotendeels vaag gemaakt, schokte Zuid-Afrika. Gisteren moest de verdachte voorkomen. Een massaal protest tegen de man voor de rechtbank in Pretoria was het gevolg.

  Zuid-Afrika kent volgens Interpol het grootste verkrachtingsprobleem ter wereld. In 41 procent van alle gevallen gaat het om minderjarige slachtoffers. “De tragische realiteit is dat volgens politiestatistieken elke dag 64 kinderen in Zuid-Afrika slachtoffer worden van seksueel geweld”, rekent William Bird voor. Hij is directeur van Media Monitoring Africa, dat onder meer de bericht­geving over kinderverkrachtingen in de media volgt.


  Maak melding
 29. Mijn reactie over massale roof door Afrikanen in Suriname is als zeer racistisch door Waterkant gevonden blijkbaar en verwijderd. Ondanks dat het een feit is. Helaas zal dit de komende decennia ook een trend blijven vrees ik.

  Ergste is dat er soortgenoten van rovers zijn die dit goedpraten, waarschijnlijk ook volwassenen, die kinderen opvoeden. Ik hoop niet dat alle soortgenoten van rovers die mening hebben anders ziet het er niet zo best uit met de toekomst van het land.

  Voor mij in ieder geval ook geen vakantie of remigratie. 1 keer beroofd met verwondingen is 1 keer teveel. Geef mij maar heerlijke vakanties in het Oosten mits het weer code groen of geel wordt. Ik geef me euro’s liever uit aan goedkopere, veilige landen met dankbare mensen waar je 24 uur kan gaan en staan waar je wil.


  Maak melding
 30. slachtoffer van roofoverval
  20 september 2021 At 16:31

  Ik kan dit onderschrijven en weet geen land op te noemen waar dit tuig zich ophoudt en het een veilig land is.
  Nu hoor ik dat er 13.000 Haïtianen via de Rio Grande in USA gestrand zijn en daar asiel willen aanvragen. Waarom zijn ze op de vlucht ? Juist ja voor het geweld in eigen land. Het geweld dat door EIGEN MENSEN en eigen soort op eigen soort wordt gepleegd.


  Maak melding
 31. Debby 20 september 2021 At 15:33
  REDSKIN last me je 1 ding zeggen, je bent geen partij vr me. Achter een mobiel of laptop kan je schuilen. Vr mij zou je je bek niet kunnen openen.
  Jij bent van ht land van verkrachters.
  Het laagste dat een man of groep mannen kan doen is een vrouw of kind verkrachten. Ik zal nooit in jouw land van herkomst gaan. Diaspora van VHP zit in India. Je kan de goede beschaafde hibdustanennop je vingers tellen en daar hoor jij niet bij. Sodermieter dus op meg he VHP bende die met jas en das roven. Ramdhin vernietigd Su omdat hij weet dat zn gezin in USA woont. Chan vernietigd Su want melissa zit in zn gezicht. Ga werken. Rover in jas
  ========================================

  @ Redskin geen aandacht geven aan Debby. Die zit nog met onverwerkte emoties en een minderwaardigheidscomplex. Haar trauma zit heel erg diep geworteld.


  Maak melding
 32. Debby de helft van jou soort in Suriname weet niet eens wie zijn vader is.ik ben een Arawaka indiaan. Ik wilde een school bouwen in Suriname, toen vroeg een ambulance van jou soort 50.000 euro onder tafel voor grond en recht. Ik ben naar Nigeria vertrokken en daar een school gebouwd. Na zes maandag heeft jou soort het in brand genoeg tijdens verkiezing rellen.200.0000 weg. Toen naar India daar heb ik nu een school met 540 Kids, allemaal 20 euro per maand en hun oude ook ter compensatie,40 leraren salaris 300 euro per maand. In Afrika keken ze toen men ging bouwen in India kwam een heel dorp helpen. En hoeveel verkrachtingen hebben jou broers bij boko haram gepleegd, jou soort verkracht baby’s omdat ze denken dat het help tegen aids of Corona. Dus kom mij niks vertellen over de wereld. Je bent zo ver achter tegenover deze indiaan. Jou Nivo is nog Loes en mama. En jou soort boeven hebben niet eens kleding de hindoestaan heeft nog een pak en een das. Geef een Afrikaan een pinda en een Indiër een pinda. Ken je die nog?????


  Maak melding
 33. Popo Jantje, je kan je plannen voorstellen aan de minister van defensie. Je mag niet zomaar een militie opstarten en mensen rekruteren. Lijkt me een privé leger dat je wilt beginnen. Een buurtwacht is andere koek.
  Heb je de toezegging van de bevelhebber al op zak?

  Succes met je voornemen.


  Maak melding
 34. Ehhhm, ik heb nog nooit een Bakroe gezien waarvan Surinamers beweren dat die er wel degelijk zijn en snachts op pad gaan.
  Hierdoor jagen deze mensen angsten op je lijf.

  Maar heb ik het goed?
  Zijn dit soms Bakroes?
  Ik zou wel graag een bevstiging willen hebben van de Bakroe gelovers want dan weet ik hoe deze er ook uitzien.

  En dat zo is, vind ik het wel knap van RBTP dat ze een foto hebben kunnen maken van de bakroes….
  Dank jullie wel heren!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES