maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenEconomieFernandes Express breidt assortiment en wagenpark uit

Fernandes Express breidt assortiment en wagenpark uit

-

Does Travel - naar Suriname

Fernandes Express, dat al een jaar opereert in Suriname en onderdeel is van de Fernandes Group, heeft zijn wagenpark fors moeten uitbreiden om aan de vraag te voldoen. Ook zijn de districten Saramacca, Para, Wanica, Coronie en Nickerie toegevoegd aan het leveringsgebied.

Via Fernandes Express bestellen steeds meer mensen uit Nederland hun boodschappen voor familie in Suriname. Als u voor 15.00u Nederlandse tijd besteld, worden de boodschappen al de volgende dag geleverd in Paramaribo, Saramacca, Wanica en Para. De leverdagen zijn maandag t/m vrijdag. Coronie en Nickerie worden 1x per week beleverd.

Daarnaast zijn er ook veel donateurs uit Nederland die in bulk bij Fernandes Express bestellen voor behoeftige kindertehuizen, bejaardentehuizen, etc  Deze donateurs kunnen zich door de ontvangende instantie’s laten aanmelden bij Fernandes Express, zodat ze een vaste donateurskorting kunnen krijgen.

Fernandes Express blijft zijn assortiment steeds uitbreiden, naar aanleiding van de vele aanvragen van haar afnemers uit Suriname en Nederland. Dit assortiment is inmiddels uitgebreid tot wel meer dan 2.000 producten, waaronder kip, vers broodbeleg, gebak en non-food.

Binnenkort word ook witgoed en electronica toegevoegd aan het assortiment. Dit is een samenwerking tussen Fernandes Express en HSDS Suriname, zodat de aftersale service gegarandeerd is.

Meer weten? Voor vragen maar ook voor speciale wensen kunt u appen naar (00)5978644534/(00)5978427941.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES