2 coronadoden en 225 nieuwe gevallen na 411 keer testen

7
coronavirus-covid-19-test-in-suriname
Testen op coronavirus in Suriname

In Suriname zijn zondag 19 september weer 225 nieuwe corona gevallen geregistreerd, na in totaal 411 keer testen. Dat wil zegen dat bijna 55% van de geteste personen positief zijn getest op het coronavirus.

Dat blijkt zondagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Die 55% geeft aan dat de coronasituatie in Suriname nog steeds ernstig is. Volgens deskundigen is een percentage van 10 procent namelijk hanteerbaar en daar zit het land ruim boven.

Uit de cijfers blijkt verder dat er 2 personen overleden zijn aan de gevolgen van besmetting met het virus. In totaal zijn in Suriname tot nu 805 mensen gestorven aan de gevolgen van COVID-19.

Zondag zijn ook 100.000 Antigeen-sneltesten ingevlogen met de SLM. Deze levering is onderdeel van een donatieprogramma van Nederland aan Suriname ter ondersteuning van bestrijding van de pandemie.

De cijfers van zondag 19 september 2021:


7 REACTIES

 1. Thuisisolatie zijn er bijna 5000 mensen 10 dagen moet je erin, dus dat is ongeveer 500 besmettingen per dag. Er zijn dagelijks meer dan 250 besmettingen de laatste 1 1/2 mnd, mr de genezen personen is vandaag 180 maar was nooit boven 100.
  Hoe dom denken deze mensen dat we zijn??als er vandaag 350 patiënten bijkomen moeten er over 10 dagen op zn minst 320 genezen verklaard zijn .
  Oneerlijkheid en domheid van deze regering.


  Maak melding

 2. In een recent verleden onder een andere nick verwenste een reageerder alle niet paarsgezinden. Ze moesten allemaal het virus krijgen. Diegene had nergens een probleem mee of van ze ad haar 1e klas vlees etc.
  Maar Corona heeft geen partijvoorkeuren merken we .

  Deze weekend uitslag geeft een vertekend beeld imo!


  Maak melding

 3. waarom willen de Surinamers niet prikken. Nederland stuurt genoeg middelen voor ze.
  jammer hoor zo gaat de economie nooit vooruit. Hoe dom kunnen ze zijn. En maar klagen dat ze geen eten hebben en nog van al dat soort dingen.


  Maak melding

 4. Wie niet wil prikken geen medische behandeling en gaat dood.
  Zand erover. Dan blijft er ook meer geld over in staatskas voor de rest van de bevolking.


  Maak melding

 5. Debby 20 september 2021 At 08:08
  Thuisisolatie zijn er bijna 5000 mensen 10 dagen moet je erin, dus dat is ongeveer 500 besmettingen per dag. Er zijn dagelijks meer dan 250 besmettingen de laatste 1 1/2 mnd, mr de genezen personen is vandaag 180 maar was nooit boven 100.
  Hoe dom denken deze mensen dat we zijn??als er vandaag 350 patiënten bijkomen moeten er over 10 dagen op zn minst 320 genezen verklaard zijn .
  Oneerlijkheid en domheid van deze regering.
  ===============================

  Geen speld tussen te krijgen, onze rekenwonder noemt deze regering oneerlijk en dom.
  Het kan verkeren….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.