100.000 sneltesten uit Nederland aangekomen in Suriname

8
100.000 sneltesten uit Nederland aangekomen in Suriname

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft zondag 19 september 100.000 sneltesten ingevlogen voor het Ministerie van Volksgezondheid.

Deze sneltesten zijn een donatie van Nederland welke onderdeel is van de schenkingsovereenkomst tussen Suriname en Nederland. De minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin heeft tijdens zijn werkbezoek in Nederland samen met de Minister van Volksgezondheid en Welzijn van Nederland, Hugo de Jonge deze schenkingsovereenkomst getekend.

Volgens Ramadhin zijn deze sneltesten op het juiste moment aangekomen in Suriname en kunnen wij nu binnen 20 minuten na het afnemen van de swabtest weten als mensen positief of negatief zijn.

De testen hebben een hoge gevoeligheid voor covid-19 en zullen landelijk worden ingezet in de strijd tegen COVID-19. Hierdoor kan men sneller in isolatie om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan.

Het Ministerie van Volksgezondheid in Suriname spreekt haar dank uit aan de Nederlandse overheid voor deze belangrijke ondersteuning.


8 REACTIES

 1. Van de zomer kon elk huishouden 2 gratis sneltesten aanvragen. Ik heb het niet gedaan omdat ik denk dat we al gauw blij zijn met een voorgehouden worst.
  Zelfs een gevaccineerde kan nog het virus bij zich dragen alleen wordt die minder erg ziek. Zo een sneltest is net zo te misbruiken als een spiekbriefje. Het is een momentopname.


  Maak melding

 2. Sammy the Queen
  20 september 2021 At 08:58
  Van de zomer kon elk huishouden 2 gratis sneltesten aanvragen. Ik heb het niet gedaan omdat ik denk dat we al gauw blij zijn met een voorgehouden worst.

  In Suriname ? Was mij eerlijk gezegd niet bekend.


  Maak melding

 3. Wat de regering doet, is volgens u bedelen.
  U bent niet instaat om een ander woord voor te verzinnen.
  Het zei zo.
  Het wordt gedaan voor u en mij.

  Deze regering is ook bereidt voor uw en mijn toekomst te smeken.


  Maak melding

 4. @leek
  Ik weet niet of het bericht voor mij bestemd is. In mijn eerste posting gebruik ik het woord bedel in sarcastische zin. Als deze regering volgens de fascisten van de ndp ergens om hulp vraagt, is het in hún ogen bedelen. Maar deze regering bedelt wel voor onze welzijn en welvaart. Dat is de inhoud van mijn bericht.
  Dus laat deze regering vooral doorgaan met “ bedelen”


  Maak melding

 5. Sneltesten voor Suriname , dat werkt niet meteen , je moet vertraagde testen hebben want iedereen is toch zo traag hier in Suriname

  hok zal ook wel zijn commentaar hebben he landverrader


  Maak melding

 6. Sinterklaas hollander Leuk en aardig voor suriname de hollander sneltesten uitdelen en maar altijd Sinterklaas spelen mag wel maar, deze maffe hollander in het buitenland altijd samaritaan spelen maar de Woning Huizenprobleem laat de hollanders zeer koud 300.000 mensen zoeken woning netals ik, maar de grote vette bek hollander lacht breed en gelukkig idioot in plaats van 20 woontorens te bouwen van 30 etages te bouwen voor inwoners in nl. Nee, hoor liever buitenland afghanistan steunen en Poetin pesten en weet ik wat welke landen allemaal helpen maar in nl van alles een grote probleem maken terwijl er geen probleem is maar deze lui maken er grote probleem. Waarom? dit altijd als duivels probleen maken. Waarom? Nederland helpt de wereld maar eigen land helpen nee hoor.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.