maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid100.000 Antigeen- sneltesten onderweg naar Suriname

100.000 Antigeen- sneltesten onderweg naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Vandaag, zondag 19 september 2021, worden 100.000 Antigeen-sneltesten ingevlogen met de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) naar Paramaribo.

Deze levering is onderdeel van een donatieprogramma van Nederland aan Suriname ter ondersteuning van bestrijding van de COVID-19 pandemie.

Het donatieprogramma is een direct uitvloeisel van het succesvolle werkbezoek van president Santokhi aan Nederland.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

34 REACTIES
 1. Meneer de president,
  Wat zouden wij toch zonder u moeten beginnen? Tien jaar lang heeft dit land onder het schrikbewind van de fascisten van de NDP en PALU geleefd. De samenleving was volledig ontwricht, er was veel armoede, heel heel veel luiheid want een deel van het volk werd met voedselpakketten voorgetrokken. Door de houding van de fascist kwam Suriname in een isolement terecht en werd door het buitenland als paria gezien. Er was sprake van een failed state.Geen land wilde zaken met Suriname doen met uitzondering van China en een paar arme failliete Afrikaanse landen. Maar moet de hoop van het volk op arme Afrikaanse landen gevestigd zijn?
  Dankzij u meneer de president en het volk dat op u stemde, gaan de deuren in het buitenland open. Landen die welvarend zijn, dus geen Afrikaanse landen, bieden Suriname hulp aan. Nederland heeft weer zijn goede wil getoond zoals altijd. Dank u dank u!
  Ik wil nooit meer een creool als president !


  Maak melding
 2. Die vitamines en mineralen blijven maar uit. Ze geven het ook niet aan hun eigen mensen, want dan vallen hun ziekenhuizen en zorgverzekeraars om. Stel je eens voor dat mensen een sterke weerstand zouden hebben en gezond zouden zijn! Wat een ramp voor de pillenmakers en anderen! Honderdduizenden werklozen tot gevolg.


  Maak melding
 3. @Ronald
  Met vitaminen en mineralen kan je covid 19 niet voorkomen.Maar een goede weerstand is altijd beter dan een slechte weestand.Vitamines en mineralen zijn rijkelijk te verkrijgen bij de drogist,Albert Heyn,Etos,Treklpleister,Kruidvat,etc etc etc.


  Maak melding
 4. @Ronald
  Waarom heb je het niet over de oso dresi die Surinamers altijd promoten.Waarom gebruiken ze die niet masaal? En als het echt zou helpen waarom al die doden onder de niet gevaccineerden? In het dorpje Cassipora zijn praktisch alle inheemsen gevaccineerd en daar maken ze in de regel ook gebruik van hun oso dresi.


  Maak melding
 5. Pope Jantje,

  Wat heeft venetiaan aan corruptie gedaan tijdens zijn regeer periode?

  Je zit de hindustaan als president op te hemelen. Nog net niet als Jezus.

  Hoe zit het met nepotisme. Deze week is het weer raak. Er wordt een hindustaan als commissaris benoemt zonder de nodige ervaring. Terwijl er meer als twintig anderen op een hogere benoeming zitten te wachten. De politie is boos. De vakbonden zijn boos. En een groot deel van de bevolking is boos.

  Wanneer wordt de wet aangepast zodat melissa benoemd kan worden bij staatsolie?

  Wat hij bij bouta heel erg vond bij bouta doet hij nu tien keer erger.

  Pipo Jantje.
  Je loopt te hard van stapel mi boi.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 6. Djamoe
  19 september 2021 At 17:45

  Ik zal pas een oordeel geven als deze president zijn ambtsperiode heeft uitgezeten. Zijn regering zit pas 1,5 jaar en daarom mag er nog geen conclusies aan verbonden worden. Ga jij maar lekker rusten en laat het regeerwerk over aan deze regering.


  Maak melding
 7. het bezoek van Chan aan Ned werpt toch zijn vruchten af. was het wel of geen snoepreis!
  DEBBY
  Toch wel goed nieuws! Komt de bevolking van Sur ten goede. Je zwijgt als het graf.
  Ik denk dat DB jaloers zal zijn dat hij zo iets niet gepresteerd heeft.


  Maak melding
 8. Die Ramlall zou om zijn werklust, intelligentie, integriteit, ambitie en inzicht benoemd zijn geworden. Geloof mij dat ze niet om 1 nacht ijs zijn gegaan. En dat deze Commissaris de goedkeuring kan dragen van externe politieorganisaties.
  Integriteit, intelligentie en werken voor de goede zaak is dun bezaaid in het korps. Allemaal volgevreten, slapend hun geld verdienen. Velen zijn te lui om hun eigen geld te gaan verdienen.
  Cocaïne, corruptie, de verwevenheid van de onder- en de bovenwereld en ondermijning hebben veel kapot gemaakt in Suriname. Out of the box denken moet men. Anders zit men steeds die corrupte meuk te accommoderen.


  Maak melding
 9. Er is een gek hier op Waterkant, die over twintig jaar geen enkele Surinamer president van Suriname wil zien worden, maar een Haitiaan en deze idioot vond dat ik, vanwege mijn krabbenmentaliteit niet wilde dat een hardwerkende Haitiaan president van Suriname werd, toen ik hem zei dat ik het niet zag gebeuren dat een Haitiaan president van Suriname zal worden de komende duizend jaar. En nu zegt Idiote Jantje dat hij nooit meer één Creool als president van Suriname wil zien. Waarschijnlijk denkt Lawman Jantje dat Haitianen nakomelingen zijn van Napoleon en Brigitte Bardot.


  Maak melding
 10. Klopt niet wat jij beweert Henkes maar je weet zekf dat jij een ordinair racistische inborst hebt.wat ik niet snap is dat jij keer op keer aangeeft niet meer op mijn postings zult reageren. Toch blijf jij op deze idioot reageren. Je bent er een met een gespleten persoonlijkheid.
  Ik heb ook duidelijk aangegeven waarom ik geen creool als president wil. Alles wat de huidige president met hard zwoegen opgebouwd heeft, zal binnen no time ongedaan gemaakt worden.
  Ik heb trouwens niet aangegeven dat mijn voorkeur naar een Hindoestaanse president uitgaat. Van mijn part mag de komende 20 jaar dut land door een indiaan geleid worden. Deze bevolkingsgroep is de enige vertegenwoordiger van dit land. Liever een inheemse als president dan een creool. Duidelijk populist Henkes?


  Maak melding
 11. WAT 19 september 2021 At 20:42

  Dank U wel Nederland , velen zullen er gebruik van maken , maar die paarse ratten en j.hok ze zullen het weer afkraken , stelletje landverraders.
  ——————————————————————————————–
  Ferayed Hok Retweeted
  College Tour
  @collegetour_nl
  ·
  Sep 14
  Het benoemen van vrienden en familieleden komt de president van Suriname op veel kritiek te staan: “Dat vertrouwen gaat op die manier toch langzaam verloren”, zegt student @ferayedhok
  in #collegetour.
  Jou president zat met mond vol tanden Stommeling…Heb je het nog niet door..en hem maar telkens verdedigen……Hij naait het Volk en jou erbij…EZEL.


  Maak melding
 12. Waarom heeft u niet naar uw eigen woorden geluisterd, dat is de vraag van @ferayedhok
  aan de zittende president van Suriname, die kritiek krijgt op het plaatsen van familie en vrienden op belangrijke machtsplekken. #collegetour

  Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……….Hij was even de weg kwijt die Chan…


  Maak melding
 13. Yor 19 september 2021 At 19:42

  het bezoek van Chan aan Ned werpt toch zijn vruchten af. was het wel of geen snoepreis!
  DEBBY
  Toch wel goed nieuws! Komt de bevolking van Sur ten goede. Je zwijgt als het graf.
  Ik denk dat DB jaloers zal zijn dat hij zo iets niet gepresteerd heeft.
  ——————————————————————————
  @Yor…er is er voor gebedeld …want iemand heeft hier voor betaald..Gewoon Schande man..
  Wanneer worden jullie volwassen altijd maar gratis en voor niets ..


  Maak melding
 14. Henkes 19 september 2021 At 20:44

  Er is een gek hier op Waterkant, die over twintig jaar geen enkele Surinamer president van Suriname wil zien worden, maar een Haitiaan en deze idioot vond dat ik, vanwege mijn krabbenmentaliteit niet wilde dat een hardwerkende Haitiaan president van Suriname werd, toen ik hem zei dat ik het niet zag gebeuren dat een Haitiaan president van Suriname zal worden de komende duizend jaar. En nu zegt Idiote Jantje dat hij nooit meer één Creool als president van Suriname wil zien. Waarschijnlijk denkt Lawman Jantje dat Haitianen nakomelingen zijn van Napoleon en Brigitte Bardot.

  ——————————————————————————————-
  Iedereen kan president worden …kijk maar naar chan…. Obama….Alles kan… Ezel.


  Maak melding
 15. Er zijn een paar idioten op dit Forum die DOMHEID hebben uitgevonden…DOM EN RACISTISCH en totaal niet door hebben dat zij staande worden genaaid..Elke dag weer…so so Pina. ….
  Wordt wakker EZELS…………………………….Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


  Maak melding
 16. Davis
  19 september 2021 At 08:32
  De zoon van Jim Hok heeft op zich neutrale vragen gesteld waar niks mis mee is.
  Wel opmerkelijk dat zoonlief wel gebruik maakt van de studiefaciliteiten van Nederland terwijl papa niks van Nederland moet hebben. Immers alle projecten en initiatieven van Hollanders richting Suriname worden door papa bestempeld als hernieuwde kolonialisme. Zoonlief zou daarom aan papa kunnen vragen: papa waarom in Nederland gaan studeren, terwijl ik dezelfde studie in Suriname kan volgen of uitgaande van de ideologie van de partij van papa in Cuba.
  Zoonlief kan ook aan papa vragen waarom 15 prominenten in december 1982 moesten worden geëxecuteerd.
  Zoals bekend heeft Derby vlak voor zijn dood enkele onthullingen gedaan waarbij hij zei dat twee politici van de partij van papa, de PALU, Errol Alibux en Iwan Krolis in fort Zeelandia aanwezig waren tijdens de executies op 8 december 1982. Errol Alibux werd gelijk daarna premier van Suriname.
  Tenslotte zegt papa dat zoonlief journalist is. Weet zoonlief dat de Hindostaanse journalisten in Nederland die met hun werk bezig waren voor het Tropen instituut bijna in elkaar zijn geslagen door de aanhangers van de partij die papa steunt?

  De zeer integere president had als weerwoord naar het verleden van de vader van deze 35 jarige student tampoko jaantje moeten verwijzen. Dan had deze eeuwige student met het schaamrood op de kaken de zaal verlaten.


  Maak melding
 17. Popo Jantje 19 september 2021 At 21:42

  Sinds Astrid Roemer en sinds de racistische denigrerende uitlatingen van zwarte racisten is het geen schande om de waarheid over zwartjes te zeggen.

  ————————————————————————————
  Het is ook geen schande om over de KOELI’s te praten…dus bij deze het zijn de GROOTSTE ONDERDANIGE ..SLIJMERIGE..RACISTISCHE…ORANGE RATTEN..van SU.


  Maak melding
 18. Ik heb ongeveer 100 stuks van die dingen. Laten halen en een paar verdeeld.
  Gewoon geklets om het te kopen. Ik heb vr mezelf 1 keer gebruikt.
  De rest ga ik ook afgeven. Als ik 5 stuks houd is het genoeg. Zolang ik niet naar bog hoef. Bende daar. Ik hoor hoe onbeschoft die artsen zijn tegen covid patiënten.
  Gezondheidszorg is rotzooi geworden. Is er al insuline???
  Paracoff is er ook niet.
  Ga maar nl hun kont likken vr wat testers. Oen lobie begi


  Maak melding
 19. Franco: Iedereen kan president worden,, kijk maar naar Chan en Obama. Ezel.
  Zo ken ik nog een paar; iedereen kan wetenschapper worden, kijk maar naar Albert Einstein en Steven Hawkins.
  En misschien kan iedere koe van zondag president worden, maar om president van Suriname te kunnen worden moet je de Surinaamse nationaliteit hebben.


  Maak melding
 20. Franco
  Je reageert als door een wesp gestoken. Heel veel frustraties. Bij mijn weten heb je nog nooit in een keer zoveel gereageerd. Jaloezie, omdat je het niet kan hebben.
  Gun de bevolking en in het bijzonder jou soort wat.
  Ik begrijp je frustratie wel. Sinds de afschaffing van de slavernij bedelt Sur. Als de leiders van Sur sinds de afschaffing van de slavernij de staatskas systematisch leeg geplunderd hebben is het geen schande dat deze regering hulp zoekt voor de Sur bevolking ongeacht ras. Kijk maar naar wat jou laatste leider heeft gedaan.
  Je woont in Ned en ik denk dat je daar niets geleerd hebt. Je ontwikkeling staat stil.
  Je zegt nu voor de zoveelste keer tegen iemand dat hij/zij domheid heeft uitgevonden.
  Wat bedoel je met die onzin. Als iemand domheid heeft uitgevonden vind ik hem/haar toch heel erg slim. Die heeft wat uitgevonden. Wat heb jij uitgevonden! Ik laat het verder hierbij. Ik ga je niet beledigen man. Blijf jij maar beledigen. Gebruik je hersenen een beetje.
  De laatste tijd is het bij jou alleen haaaaaaaaaa. Daar sta je met een mond vol tanden.


  Maak melding
 21. @popo&York.. ik ben er uit.. we hebben hier met oa 2 narcisten te maken.( er zijn er nog een paar) Hahaha, ik heb de reacties hier en daar nog eens goed gelezen. I Rest my case. Met narcisten kun je geen gezonde discussie voeren.


  Maak melding
 22. Goedenacht Alma,
  Als jij van mening bent dat ik een narcist ben dan is dat jouw recht om te denken. Je bent walgelijk racistisch bezig geweest en als velen hun walging daarover geuit hebben, dan wordt dit door jouw soort gebagatelliseerd. Dus heb ik liever een narcist dan een racist die discriminerende uitlatingen ontkent en wegkijkt. Maar ja als jullie zwartjes zo om elkaar zouden geven dan hadden jouw voorouders niet meegedaan aan de slavenhandel .


  Maak melding
 23. Henkes
  19 september 2021 At 22:47
  Franco: Iedereen kan president worden,, kijk maar naar Chan en Obama. Ezel.
  Zo ken ik nog een paar; iedereen kan wetenschapper worden, kijk maar naar Albert Einstein en Steven Hawkins.
  En misschien kan iedere koe van zondag president worden, maar om president van Suriname te kunnen worden moet je de Surinaamse nationaliteit hebben.

  Over 20 jaar wordt de Haïtiaan Jean Baptista ( noteer de naam please) president van dit land. Slim en gezegend met een behoorlijke uitstraling. Maar ja volgens jou kan een Haïtiaan nooit president van dit land worden. Racistisch gedrag is jou niet vreemd.


  Maak melding
 24. FRANCO 11
  19 september 2021 At 22:19
  Popo Jantje 19 september 2021 At 21:42

  Sinds Astrid Roemer en sinds de racistische denigrerende uitlatingen van zwarte racisten is het geen schande om de waarheid over zwartjes te zeggen.

  ————————————————————————————
  Het is ook geen schande om over de KOELI’s te praten…dus bij deze het zijn de GROOTSTE ONDERDANIGE ..SLIJMERIGE..RACISTISCHE…ORANGE RATTEN..van SU.

  Je doet maar boi. Je hebt alleen op internet een grote mond met je dreigementen en so called body guards en rifle. Ik had jou met alle plezier met body guards en al in de trens geschopt met je rifle.
  Laffe hond.


  Maak melding
 25. @poponarcistjantje..oeps..gevoelige snaar geraakt. Lees alleen al jou racistisch reactie op mij constatering. Tip: door blijven ademen,medicatie op tijd innemen en doe een online cursus..oa hoe om te gaan met kritiek,hoe te reageren op een topic. Vaak reageer je alleen maar uit haat naar de “zwartjes” toe. Zo jammer dit! Doe je best om dit gedrag bespreekbaar te maken met je begeleider/ omgeving. Ps oja, dit is verder géén discussie…Jou niveau is niet mijn niveau…


  Maak melding
 26. @popojopinarcisracistjantje..Racistisch Narcist..dus jij denkt dat je kunt kiezen.hahaha dat je liever een narcist dan een racist bent. Hahahahahaha, je bent beide.hahaha clown. Het verkopen van de tot slaaf gemaakten. Oorlogsbuit werd verkocht ja ..maar men wist niet wat voor gruweldaden gebeurde aan de andere kant van de oceaan. Het geeft weer aan dat je een beperking hebt. Je vergeet dus weer het respect te tonen voor inderdaad onze voorouders. Ik heb jou genoeg aandacht gegeven..teveel zelf. En, ik moet beter weten, 1 van de kenmerken van een narcist, is aandacht vragen ..zowel negatief of positief


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES