President Santokhi gearriveerd in Mexico

14
President Santokhi gearriveerd in Mexico

President Chandrikapersad Santokhi is na een tussenstop in Miami, op 17 september aangekomen in Mexico. Hij is door een afvaardiging van de regering van Mexico ontvangen met militair eerbetoon. De president van Suriname start de dag met een staatshoofden diner waarbij hij informeel ook bilaterale gesprekken zal voeren met collega staatshoofden.

Het staatshoofd zal op zaterdag 18 september de 6e Summit van de Celac (Community of Latin-American and Caribbean States) bijwonen in Mexico. Dat is een staatshoofden conferentie van het Caribisch gebied en Latijns-Amerika. Het staatshoofd geeft aan dat er heel wat uitdagingen zijn in de regio.

“Regionale integratie is van eminent belang. Er zijn nog heel wat barrières in de regionale samenwerking en Covid-19 is de afgelopen periode daar de voornaamste van geweest. Het heeft voor heel wat achteruitgang gezorgd, en we moeten nu de samenwerking weer op gang brengen”, zei de president op 17 september 2021 voor zijn vertrek uit Suriname.

Na Mexico reist de president vervolgens naar de Verenigde Staten van Amerika (VSA) om daar aanwezig te zijn op de 76ste Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (VN). De Caribische leiders zullen via een virtuele meeting delibereren met president Joe Biden van de Constitutionele Republiek, de VSA. Met Amerika zal er gesproken worden over actuele zaken van wereldformaat.


14 REACTIES

 1. Zijne excellentie, succesvolle dagen toegewenst.
  Voor u zijn de grenzen open, weet vooral dat u voor ons allemaal werkt.
  Er is geen opstakels, welke u niet kan overwinnen.


  Maak melding

 2. Josip

  Jouw soort en dino en zijn vader, paarse kakkerlakken, laaggeletterden horen allemaal levenslang opgesloten te worden.

  Zien jullie niet wat jouw afgod ddb van hey land sinds 25 feb 1980 van heeft gemaakt.

  Chan is bezig Suriname weer te plaatsen in het rij van democratische rechtsstaten. Als je niet weet wat het begrip inhoud zoek en op.

  Leve:

  – Z. E. president Chan Santokhi,
  – de democratische rechtsstaat,
  – de grondwet van Suriname en Internationale Verdragen
  – Surinamers

  Hoera, Hoera, Hoera!


  Maak melding

 3. Redskin

  Hopelijk dat jij het wel snapt en kan vertalen naar de Nederlandse taal.

  Zorg ervoor dat jouw soort hun Inheemse talen wel verstaan en begrijpen. Jouw taaltje dreigt ook verloren te gaan, ja toch? Wat doe jij daaraan? Nederland bevalt je prima he?
  Wees blij dat Columbus Amerika in bezit nam voor de koning van Spanje anders zou je rondlopen in de Surinaamse wilde kust in je lichaam ingewreven met rode smeersel op je huid. Vergeet niet van wie je/jullie soort de naam roodhuid/en, waarmee je hier pronkt hebt gekregen, wellicht ook je inheemse familienaam en voornaam vd burgerlijke stand of zijn het westerse namen? Niets blijft jullie bespaart, alles wordt je/jullie ontnomen en liggen in jullie hangmatten naar te kijken, nadat jij je kasiri gedronken hebt. Je snapt niet wat je/jullie overkomt, ja toch?

  Doe wat om je cultuur, zeden en gewoonten te behouden. Zie wat in kamp Holland bij Zanderij gebeurt en laat je horen.

  In een pangie lopen in de jungle is wat anders dan in westerse kleding in de kou rond te lopen en met een pijl en boog verwoede pogingen doen om een djakie, pireng, vis te vangen in een rivier, sloot of een giftige slang te vangen met je blote handen of met een steen te doden, ja toch? Kan je dat nog?

  Je moet goed kijken naar die zwakzinnige postings van jouw die je plaats op deze online website. Doe daar wat aan, reageer de inhoud van de berichten.


  Maak melding

 4. deze president goed bezig in het belang van Sur volk. De poorten naar ieder land zijn voor hem geopend. Hij kan vrij reizen zonder bang hoeven te zijn van Interpol.

  Franco 11
  Ik zie alleen maar Haaaaaaaaa van je.
  Ik weet dat je witte tanden hebt, maat ik hoef ze niet te zien.

  Debby
  Krijg je geen hartaanval dat de president weer bezig is met een snoepreisje, terwijl het volk geen eten heeft? Ik ben het volkomen eens met je. Stel als jouw president weer aan de macht komt, wie moet naar het buitenland gaan om betrekkingen aan te halen met Sur. We vallen dan terug in een heel groot gat.
  Je hebt trouwens de groeten van de First Lady. Ik heb niet gelezen dat ze mee is. Misschien hebben ze dat voor jou verborgen gehouden.
  Het is weekend.geniet ervan.geniet van lekker eten en drinken en beveilig je huis goed.


  Maak melding

 5. Passant @@@ Redshin is geen indiaan. Snappen jullie dat nog niet? Hij doet zicht voor als een indiaan. Scheld de Indianen nier uit. Deze hebben niks met Redshin te maken.


  Maak melding

 6. Passant, niet zo laatdunkend, zo, we weten nu bijna alles van Redskin, of komt het uit jou bekende duimpje. Vertel over jouw eigen superieur gewaande cultuur, alles wat je over Redskin geschreven hebt maar dan over jezelf. Benne benieuwd als er enig verschil tussen zit.

  Glenn, jou verzoek is ijdele hoop bij zulke types, het zit in het aardje van het beestje.


  Maak melding

 7. Allemaal goed chan ,zet ht land su weer op de wereldkaart . Mrrr ik bn zeer bezorgd als je op stap gaat nr verschillende lande om bilaterale betrekkingen aan te gaan want dan laat je ht land in handen vn n brulaap die geen kennis draagt vn ht bestuurlijke in ht algemeen en dan kn ht overal misgaan.


  Maak melding

 8. passant ben je een chinees of een afgekeurde paarse rat , niet jou president , maar onze president Santokhi is in Mexico en daarna gaat hij naar de VS , dit moet om ons land weer op de rails te krijgen , omdat jou president ons Suriname naar de afgrond heeft gebracht


  Maak melding

 9. Ja hoor fijn dat dhr santohki Suriname op de wereld kaart wil laten gelden dat is goed
  Zal hij ook voor zorgen dat het leven betaalbaar wordt? Voor de mensen in Suriname
  Reizen is leuk maar als je een bevolking laat verhongeren en dat niet eens eten betaalbaar is
  Is me wel wat
  Hij speelt voor good guy en je land ligt in shit


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.