zondag, mei 26, 2024
HomeNieuws uit SurinameNDP-Saramacca verdeelt 2.000 schoolpakketten

NDP-Saramacca verdeelt 2.000 schoolpakketten

-

Does Travel - naar Suriname

De komende dagen gaat de Nationale Democratische Partij (NDP) afdeling Saramacca 2.000 schoolpakketten verdelen in alle zes ressorten van het district inclusief de dorpen.

De schoolpakketten zijn donderdag in ontvangst genomen en gesorteerd om verdeeld te worden aan minder draagkrachtigen. Het gaat om de studenten van GLO, VOJ en VOS niveau.

NDP-parlementariër Jayant Lalbiharie zegt dat het sociaal contract met de gemeenschap doorgaat.

Het doel van dit project is om de studenten aan te moedigen voor het nieuw schooljaar in Suriname. Daarnaast zal volgens Lalbiharie het project positief bijdragen bij de ouders en of verzorgers.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

33 REACTIES
 1. De Puinhopen Van 40 Jaar NDP

  Land Genoten

  Al Komen De Grieken Met Geschenken Naar Jou Toe Geloof Ze Niet .
  De Grieken Zien Jou Als Een Middel Om Hun Doelen Te Bereiken.

  Het Verwoesten Van Land En Volk


  Maak melding
 2. Dankjewel NDP, de toekomst dat is de jeugd van nu en die heefd alle ondersteuning nodig.
  onderwys ,dit is onze toekomst visie, voor een onafhankelyk Suriname.
  de Politieke party die alle bevolkingsgroepen ,culturen religies by elkaar brengt .


  Maak melding
 3. De bevolking heeft nou wel door dat deze regering door leugens aan de macht zyn gekomen.
  Dat men foutjes heefd gemaakt wordt niet ontkent,maar men heefd van een mug een olifant gemaakt, nu zit deze regering toch het zelfde tedoen,overal geld lenen.
  alles is verslechterd ,de koers en pryzen verdubbel,werkgelegenheidt blyf weg ,net zo die debieuze diaspora,die maar niet zichbaar wordt ,een stichting die de status van de centrale bank ondermynd, ach hou toch op, twee regerings partyen die in plaats van regeren bezig zyn met verkiezings voorbereidingen, men is toch niet blind en doof ,regeren is vooruitzien
  (anticiperen) deze regering is bezig met de geschiedenis te herschryven.


  Maak melding
 4. @Rbrown,

  De lezers hebben ook door dat jij alles ophemelt wat paars is. Je hebt het over “foutjes” Het moet fouten zijn, graaien zijn, stelen zijn, oplichtingen zijn, Zelf verrijking zijn, met opzet alle bewijzen vernietigen zijn, Door oplichtingen en fraude de verkiezingen van 2015 gewonnen zijn enz enz .
  En geen foutjes.


  Maak melding
 5. Aha, de nationale destructie partij olv de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname dacht een voorschot uit te geven van die, in beslaggenomen, drugs in ptata.
  Shame on you, volksverlakkers. Eerst de boel vernietigd en leeggeroofd en nu als helpi papa komen spelen? Als jullie met een schone lei willen beginnen, zorg eerst ervoor, dat opa D de rechtsstaat respecteert en zijn straf gaat uitzitten, vertelt waar de gestolen wapens zijn, waar boefdraad is en wat er met het geld van het volk is gebeurd. O ja, en meewerken aan al de corruptie onderzoeken.
  Parmessar, jehovah neven zijn de grootste slag kwijt in ptata, hè yokohama beschermer?


  Maak melding
 6. Sinds 25 feb 1980 tot 25 mei 2020. met uitzondering van 25 mei 2010 – 25 mei 2020 heeft de ndp dood en verderf ( zie 8 dec 1982, Moiwana 86 doden, lege staatskas, enz) alleen maar grote armoede en grote ellende in Suriname gebracht.

  4 miljard US-$ is in de zakken van ddb en gezin, friends, ndp-kliek terecht gekomen, de grondwet van Suriname en Internationale Verdragen vertrapt
  , Surinamers bang gemaakt en bedreigd geworden, werden opgepakt, opgesloten, verdwenen, enz.

  Nooit meer ddb, ndp-kliek, ndp- kakkerlakken. Ze moeten worden uitgemoord.

  Surinamers de armoede waarin u leeft komt door ddb, ndp-kliek, hoge bonoe wintie priester misikabaka, bouva, jenny simons, graanoogst, boegdraad ( waar is hij?), waar zijn die boeven directeuren vd CBVS, Postspaarbank? ), zie de scalians op het Stuwmeer, rivieren, domein gronden waarop ndp- goudmijnen, domeingronden van houtkap, enz.

  Bewoners van Saramacca neemt de de tassen, want het is vd gestolen kapitaal van u gekocht en laat de ndp-kliek opdonderen.

  ddb, ndp- kliek heeft u arm gemaakt en ze zijn niets anders dan wolven in schaapskleding. Kijkt u uit voor hun tructjes om mooi weer voor u te spelen. Voor u denkt zit u in ddb, ndp-kliek boze wolven hun maag. De grote boze wolven in schaapskleding net als het verhaal van Roodkapje en de boze wolf die voor haar oma verkleed was in bed.

  Oma waarom heeft u een grote bek en toen werd Roodkapje opgevreten. Dat doen de ddb, ndp-kliek nu ook met u in Saramacca op dit moment.

  U bent gewaarschuwd voor de boze ndp-wolven in schaapskleding.


  Maak melding
 7. Steun aan minder daadkrachtigen is zekers goed. In geval van de ndp is het hypocriet, omdat door hen het volk de steun vandaag de dag nodig hebben. Dus ze hoeven echt niet mooi weer komen spelen met hun pakketten, uiteindelijk is het toch gekocht uit de gestolen gelden van het volk, als het volk dat maar begrijpt.


  Maak melding
 8. Debby paarse rat q a t wil je uitleggen?wS je erbij met tellen en inpakken van de laptops? Hebben jou kinderen al een schoolpakket van het gestolen geld van het volk. Zie hoe dom jij bent,totaal dit soort dingen niet in zien. Debby heb jij een uitkering en moet je van de voedselbank leven Zo kom je wel over. Iemand die vaak gepest is of gewoon dom jaloers is.


  Maak melding
 9. Als je 4 miljard heb geleend.gestolen, dan moet inderdaad ergens nog een reserve aanwezig zijn. In ieder geval wel een goede actie, alleen is het pronken met andermans veren.

  Belastingbetaler is erg blij om pakketten te ontvangen van eigen gestolen geld.


  Maak melding
 10. NDP…………chapeau! Schaamte komt over de mensen als zij zich realiseren dat zij voor VHP en NPS hebben gestemd. Santokhi is een ramp voor Suriname. Alles gaat fout in het land. De ellende is groot. De scholieren en hun ouders hebben deze school pakketen hard nodig. Dit soort goederen zijn voor vele ouders onbetaalbaar geworden. Weg met deze regering.


  Maak melding
 11. Nee onzin dat de NDP de schoolattributen uitdeelt. Het zijn de rijke Hindoestaanse ondernemers binnen deze fascistische beweging die het doen. Net als met de voedselpakketten. Iedereen steekt de fascist Bouterse een veer in de kont. In werkelijkheid was het Chotelal die de voedselpakketten weggaf. Wanneer heeft een Blacka ooit iets voor een ander gedaan?


  Maak melding
 12. Beste famiri, zie hier een deel van het gestolen geld wordt gebruikt op de ndp verkiezings- campagnes te financieren. Het Surinaamse volk wordt wederom voor de gek gehouden.


  Maak melding
 13. Zodra een politieke partij pakketten gaat uitdelen begint opnieuw het gezeik. De een vindt het een fantastisch gebaar de ander weer een propaganda stunt of nog erger.
  Het is elke weer de pot verwijt de ketel gedrag hier op WKT. Un né weri.
  Reageer op, waarom pakketten nodig zijn en waarom niet. Wie het uitdeelt maakt toch geen jota uit, denk je dat de mensen die het ontvangen iets uit uitmaakt van wie zij het krijgen.

  Popo, je leeft in je eigen wereld, je kan niet omgaan met het gedrag van de anderen. Wanneer ga je samen een biertje drinken met “jouw” zwartjes en “jouw” Hindoestanen, dan leer je ze kennen. Na een paar biertjes worden ze dronken en vertellen ze elkaar de waarheid onder het luisterend oor van Popo. Als je dronken bent vertel je toch bijna altijd de waarheid. Als ze weer nuchter zijn zullen ze elkaar beter begrijpen ook onder jouw luisterend oor Popo. Is dit niet mooier dan jou eeuwig polariserende comments. Je zult je ook beter gaan voelen, héhé zo kan het dus ook.


  Maak melding
 14. Daarom is suriname in goede staat en zonder hulp van nederland tien jaar verder, nu zyn de redi mousoe,s aan de macht, alle salarissen worden al ander half jaar door NL betaald,
  santoki heefd ons land weer aan de kolonisten kinderen terug gegeven de zelfde kolonisten kinderen die geen excuse willen maken voor het leed van onze voor ouders ,Foei .
  Daarom werdt in nederland tegen hem geprotesteer, die mensen hebben daar nog steeds met onderdruking temaken, en dan komt een president uit suriname even mooi weer spelen
  je bent toch geen clown, hy zou beter moeten weten, stelletje hipocrieten.


  Maak melding
 15. Eee, red brownie, ptata betaalt mij niet. Dus wat lul je man? Je bent even erg als die grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D , jouw grote held. Zegt al genoeg over je bent en ik hoef je niet te kennen, paarse djamoe ede. Met je: alle salarissen worden al anderhalf jaar door NL betaald. Paarse retoriek. Kom met bewijzen, jo sebrefata.


  Maak melding
 16. De ndp deelt wat kruimels uit en het klootjesvolk hier op wtk gaat helemaal uit haar dak.
  Ze hebben genoeg gestolen van het volk, dus dat ze een keer wat teruggeven is niet meer dan billijk en idd een sigaar uit eigen doos.

  Rbrown: ‘Daarom is suriname in goede staat en zonder hulp van nederland tien jaar verder’.
  …in de afgrond zal je bedoelen, van welke planeet kom je, weet je wel wat een ccc status betekend??? Ik heb nog een tip voor je, als moeite hebt met schrijven, gebruik de spellingschecker. Die is gratis en voor niks, jullie ndp-er houden toch van gratis en voor niks????


  Maak melding
 17. Pony
  18 september 2021 At 14:08
  Zodra een politieke partij pakketten gaat uitdelen begint opnieuw het gezeik. De een vindt het een fantastisch gebaar de ander weer een propaganda stunt of nog erger.
  Het is elke weer de pot verwijt de ketel gedrag hier op WKT. Un né weri.
  Reageer op, waarom pakketten nodig zijn en waarom niet. Wie het uitdeelt maakt toch geen jota uit, denk je dat de mensen die het ontvangen iets uit uitmaakt van wie zij het krijgen.

  Popo, je leeft in je eigen wereld, je kan niet omgaan met het gedrag van de anderen. Wanneer ga je samen een biertje drinken met “jouw” zwartjes en “jouw” Hindoestanen, dan leer je ze kennen. Na een paar biertjes worden ze dronken en vertellen ze elkaar de waarheid onder het luisterend oor van Popo. Als je dronken bent vertel je toch bijna altijd de waarheid. Als ze weer nuchter zijn zullen ze elkaar beter begrijpen ook onder jouw luisterend oor Popo. Is dit niet mooier dan jou eeuwig polariserende comments. Je zult je ook beter gaan voelen, héhé zo kan het dus ook.

  Zo is dat en niet anders!


  Maak melding
 18. De kliek bouterse, is een gepasseerd station ( haven). Soms hoort u zijn secodenten. En dat is niet erg, een paar verdwaalden, verwachten onder zijn paraplu te vestigen.


  Maak melding
 19. In elk tas zit er een instructielijstje hoe te stelen n op te lichten , te frouderen , te misleiden , te liegen en te bedonderen en te roven op een nette manier gestoken in jas en das.


  Maak melding
 20. Na 10 jaren NDP wanbeleid willen ze kinderen nu 2000 schoolpakketen geven, terwijl de toekomst van het kind in Suriname er minder rooskleurig uitziet door hun falend beleid.
  MAAR zolang er stemmen van simpele zielen te winnen zijn waarom niet?

  De mentaliteit van politieke partijen tegenwoordig; ‘Als anderen zieltjes winnen, dan waarom ik niet?’


  Maak melding
 21. Als we boefdraad kunnen vinden en achter het gestolen geld, land, goud reserves komen, kan elke surinamer rekenen op een pakket van 100.000 SRD. Cash of direct gestort op de rekening.


  Maak melding
 22. Ram Sing , echt dan is er een oplossing voor het volk , maar dan ook de andere kopstukken van de ndp oppakken en dan gaat het gewone volk nog meer vooruit
  die schoolpakketten van de ndp , foei er zit alleen een paars boekje in , er zit een paarse bril in , er zit een …….. , dat was het , doei tot eergisteren ndp ha ha ha


  Maak melding
 23. Het valt wel op wanneer de huidige regering pakketten aan het volk geeft, dat alles financieel verantwoord is. Als de Ndp dat doet weet niemand waar de gelden hiervoor vandaan komen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES