maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijMaandag opening ID-booth Burgerzaken in oud Surpostgebouw

Maandag opening ID-booth Burgerzaken in oud Surpostgebouw

-

Does Travel - naar Suriname

De directeur van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) in Suriname, heeft vrijdag bekend gemaakt dat op maandag 20 september 2021 de opening plaatsvindt van de ID-booth van het Bureau voor Burgerzaken (BvB) Paramaribo-Centrum.

Deze ID-booth is gevestigd in het oud Surpostgebouw aan het Kerkplein ingang Keizerstraat. De opening zal om 09.00u geschieden door de Surinaamse minister van Binnenlandse Zaken.

ID-plichtige burgers die ingeschreven staan op de BvB’s Paramaribo-Centrum en Paramaribo- Latour kunnen op deze dag van 11.00 u tot en met 18.00 terecht voor het aanvragen van hun ID-kaart.

Vanaf dinsdag 21 september tot en met woensdag 20 oktober 2021 zijn de openingstijden voor het aanvragen van een ID-kaart als volgt:

– maandag tot en met vrijdag van 7.00 u tot 18.00 u
– zaterdag van 8.00 u tot 18.00 u.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Weer een achterlijke actie van deze regering. Als een 17 jarige geen ID bewijs hft krijgt die een boete van srd 275,– . Wie moet dat betalen aangezien de 17 jarige niet werkt????
  Denkt deze regering met dit soort zaken onschuldige burgers te pesten???
  Ga de problemen oplossen.
  Deze gasten zijn zo gefrustreerd.
  Los de prijzen op in winkels


  Maak melding
 2. als naar de vele reizen van de Press kyk ben ik bang dat er rare dingen ons staat tewachten
  want geen van de reizen hebben de staat wat opgeleverd op nederland na die een achter de scherm rol vervuld, door de lonen van de staat op zich tenemen, en niks gebeurd zomaar
  mensen worden jullie wakker, we zyn verkocht waar wy by stonden, dank zy abop de ike ike politieke party, hy is ook een bounty ,je geboorteland overdragen aan een land die nooit goedt geweest is voor je voorouders ,kom op man, dignity is the wort


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES