Voertuigen vernielt en schoten gelost tijdens familieruzie

6
politie-bureau-suriname

De afdeling Kapitale Delicten heeft op maandag 13 september twee verdachten aangehouden. Het gaat om de 26-jarige Regillio M. en Rafi P. (36), meldt het Korps Politie Suriname.

Deze twee jongemannen worden ervan verdacht tijdens een slepende familieruzie op donderdag 9 september aan de Tastikistraat voertuigen te hebben vernield en schoten te hebben gelost.

Een familielid liep verwondingen op aan het hoofd en was voor medische behandeling opgenomen in het ziekenhuis. Deze is inmiddels ontslagen uit de ziekeninrichting.

De politie van het bureau Flora droeg het onderzoek in deze slepende zaak over aan de afdeling Kapitale Delicten.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn Regillio en Rafi ter zake openlijke geweldpleging, vernieling, zware mishandeling en poging doodslag in verzekering gesteld.


6 REACTIES

 1. Wie is er zo slim om zulke bedragen thuis in bewaring te hebben. De Bank is deeerste plek waaraan men moet denken om geld in bewaring te geven.
  Indien het geld de afkomst niet kan rechtvaardigen is het te begrijpen dat men ervoor kiest om zelf voor bewaring thuis te zorgen. Het is ook de eigen schuld dat het bekend wordt dat er zoveel geld in huis is.


  Maak melding

 2. Wel opmerkelijk gebeuren in sranang? Pe ding mang e fin a gong of wang pistool?
  Sta ik versteld van? Is het makelijke te krijgen? In de wereld van kortlontje is het heel gevaarlijk om een wapen te dragen?


  Maak melding

 3. Altijd surinamers en hindoestanen en moslims etc als hun woord geld horen worden hun hysterische paranoide zal wel ruzie over geld zijn geweest dat gevecht . Ik kan het weten huilen janken vechten om geld hun loeren ruiken zelfs hollanders ook zuur gespaarde spaargeld alsof hun toebehoort zo gaat het ook in families ook in nl . Geld geld geld anders op de vuist gaan families etc ik kan het weten. Vele hebben een baan toch hyetrische luie varkens vechten om geld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.