Lichaam brugspringer geborgen uit Surinamerivier

1
Lichaam geborgen uit Surinamerivier

De Surinaamse politie heeft woensdagavond een lichaam geborgen uit de Surinamerivier. Het stoffelijk overschot was in de middag in de omgeving van het havencomplex gesignaleerd, waarna de Maritieme politie werd ingeschakeld.

In eerste instantie zat het lijk vast, maar de Maritieme autoriteiten konden het na enige tijd vrij krijgen. Het overschot werd daarna naar de platte brug gesleept (foto), waar de Forensische Opsporing begon met nader onderzoek.

Het vermoeden bestaat dat het om de zelfde man gaat, die gistermiddag tegen 12.30 van de Bosjebrug in de rivier sprong.

Bekijk ook:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.