zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKluis met 30.000 euro en 30.000 USD gestolen bij gewapende overval

Kluis met 30.000 euro en 30.000 USD gestolen bij gewapende overval

-

Does Travel - naar Suriname

 
Bij een handelszaak annex woning aan het Molenpad in Suriname, is donderdagochtend een kluis inhoudende 30.000 euro, 30.000 USD alsook sieraden gestolen. Drie rovers drongen het pand binnen door de voordeur te forceren. Zij vielen de 77-jarige ondernemer aan en bedreigden hem met wapens.

Zij knevelden het slachtoffer en gingen met de brandkast met het geld en de sieraden ervandoor. De bejaarde ondernemer heeft geen letsel opgelopen. De gemaskerde rovers waren gewapend met vuistvuurwapens en waren in het zwart gekleed.

De Surinaamse politie is na de aangifte begonnen met onderzoek. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Marsmannetjes. Wanneer gaan ze dit gespuis verdelgen. Met wortel en tak.
  ER zou een evaluatie moeten komen van het hele korps, de paarse politiebond, de korpschef.
  De politiebond heeft zijn bek vol over een zogenaamde benoeming. Ze moeten maar boeven gaan vangen. Zo af en toe ben ik de weg kwijt. Waar moet ik de geboefte gaan zoeken.


  Maak melding
 2. Ik heb een zeer klein vermoeden om wat voor soort volk het gaat, maar je mag het niet zeggen want het is racisme. Toerisme en Diaspora wil men aantrekken. De meeste investeerders hebben juist hun deuren gesloten en vluchten uit het land. Chan gaat deze rovers nooit kunnen aanpakken want hij is dan etnisch bezig, bovendien mag je rovers niet hard aanpakken want je heb heel veel roversrechten organisaties die opkomt voor de rechten van de rovers. Ik heb echt medelijden met de hard werkende mensen die echt willen opbouwen en goed willen leven maar door deze vloekvolk tegengehouden worden.


  Maak melding
 3. slachtoffer van roofoverval
  16 september 2021 At 15:54

  Is het dan geen racisme indien de daders tara zijn en de slachtoffers vaak yellow, bounty of brown? Wanneer zijn de daders en slachtoffers afkomstig uit dezelfde etnische groep ?


  Maak melding
 4. Think Twice
  16 september 2021 At 15:59
  @Popo Jantje.

  Gelukkig zijn de slachtoffers niet zwaar mishandeld en zijn er gelukkig geen doden gevallen. Nu je toch bezig bent met Holland ; uit onderzoek blijkt dat de meeste geweldsdelicten gepleegd worden door “mensen” die veel op jou lijken. Ga jij daar ook verslag van doen.? Nee natuurlijk niet want per slot ben jij gewoon een ordinaire racist!


  Maak melding
 5. @popo jantje,

  Natuurlijk zijn de rovers ook grote racisten net als een groot deel van hun familie. Ze roven alleen maar mensen die niet op hun lijken.


  Maak melding
 6. slachtoffer van roofoverval
  16 september 2021 At 16:27
  @popo jantje,

  Natuurlijk zijn de rovers ook grote racisten net als een groot deel van hun familie. Ze roven alleen maar mensen die niet op hun lijken.

  Volg het goede voorbeeld van de gebroeders Gopal door de rovers na een waarschuwingsschot neer te schieten.


  Maak melding
 7. Ik mag het misschien niet zeggen maar ik ga het toch zeggen de rovers zijn weer creogers !!!
  Let op de volgende beroving deze week of in het weekend en 1 keer raden wie de rovers zijn????? Ik maak gebruik van mijn democratische vrijheid om dit te ventileren of is het ook racisme???


  Maak melding
 8. Diampolo
  16 september 2021 At 18:13
  Ik mag het misschien niet zeggen maar ik ga het toch zeggen de rovers zijn weer creogers !!!

  Je mag het gerust zeggen want wat wij zeggen zijn gewoon de feiten en die kunnen nooit racisme tot gevolg hebben. Schamen zij zich daar voor? Doe dan wat aan je opvoeding!
  Wat zie ik ‘ s ochtends ? In de bus zitten 12 scholieren; 7 zijn Hindoestanen, twee Javaanse ki nderen , 1 creools en (dan stopt het telken)


  Maak melding
 9. Wat een scheldkanonnades en beschuldigingen over en weer.
  Waarom houd je zoveel geld in huis en hoe weten dieven waar en veel geld te halen is.
  Hoe is het met de beveiliging!


  Maak melding
 10. Die schurk die tickets verkocht maar met de mensen hun geld naar india was.
  Die hard werkenden. Pas heeft een chinees zn broeder vermoord om geld. Komt vaker voor. Die zwarte chinezen die Choi zouden beroven. Vergeten??
  Dus overal zijn rovers.
  Als je je geld gemakkelijk van de bank kan halen dan durf je het daar te zetten, maar met deze regering??


  Maak melding
 11. Je praat alleen poep, poepert Henkes. Begrijp je nog steeds niet wat het verschil is tussen een overval gepleegd door beesten van jouw soort en anderen? Bij jouw soort gaat een overval altijd gepaard met geweld en toebrengen van lichamelijk letsel ongeacht leeftijd en geslacht. Nu werd deze bejaarde gekneveld en mishandeld door die onderontwikkelden. Ga je diep schamen natte strandhond die je bent.


  Maak melding
 12. debby , bij deze regering zou je dat wel kunnen doen , maar bij jou vriendjes de ndp boeven ben je je geld al kwijt voordat je naar de bank gaat zie hier wat geplaatst is en jij weer een domme reactie op geeft


  Maak melding
 13. Apen zullen nooit toegeven dat de criminaliteit bij hun soort het meeste voorkomt. Verhouding 100 op 1. Ik vind dat er wel degelijk een verschil zit tussen fraude en roofoverval met geweld. Maar apen praten hun dieren gedrag goed door hun rovende soortgenoten goed te praten en te beschermen. Daardoor zal het altijd goed komen met dit apenland. Als iemand fraude met mij gepleegd zou hebben dan had ik daar mee kunnen leven, maar als 5 gewapende gorillas snachts als terroristische apen in je slaapkamer komen en je mishandeld geeft dat wel een hele traumatische impact, voor de rest van je leven. Maar deze mpp apen zullen dit nooit begrijpen.


  Maak melding
 14. Slachtoffer van roofoverval
  17 september 2021 At 10:09

  Begrijp dat je nu in Holland woont maar ook daar is het valse tuig op elke straathoek aanwezig. Als je nog hier woonachtig was zou ik voorgesteld hebben om een buurtmilitie op te zetten waarin alle rassen vertegenwoordigd zijn.


  Maak melding
 15. @popo jantje,
  Ik ben inderdaad toch maar weer vertrokken uit apenland. Ik woonde per ongeluk ook in een apenstraat waar je de haat bij de apenburen tegenover ons heel goed kon merken.

  Een van de grootste en dure fouten uit mijjn leven. Deze diaspora noooit meer. Of ik had mijn woning bij een niet-apen buurt moeten hebben dan was dit misschien nooit gebeurd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES