donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRBTP rijdt rovende taxichauffeur klem

RBTP rijdt rovende taxichauffeur klem

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft dinsdagmiddag de brutale taxichauffeur Nawien J. (40) klemgereden op de kruising van de Calcutta- en Slangenhoutstraat in Suriname. Hij zou een Cubaanse maandag hebben beroofd.

De vrouw pakte de taxi aan de Keizerstraat om naar de Eugene Naloopstraat te gaan. Toen zij op de plaats van bestemming aankwam, werd zij door de chauffeur beroofd van SRD 1000 en een telefoon. De man reed weg met de gestolen spullen.

RBTP heeft de taxichauffeur in beeld gebracht en aangehouden. De man ontkent de beroving, maar het slachtoffer heeft hem positief herkend als degene die haar heeft beroofd.

Nawien J. is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

27 REACTIES
 1. Een daad van afkeuring. Een klant moet er op kunnen rekenen dat een taxichauffeur hem/haar veilig van A naar B moet kunnen vervoeren. Als zulke excessen zich voordoen, moet hij een onvergetelijke straf krijgen van justitie.


  Maak melding
 2. Niet in Su met die wild west gasten die een dag opstaan en taxi beginnen te rijden. Ik ken een oudje die haar portemonnee in een 1660 gft gelaten in de binnenstad. Chauffeur zegt dr, niet gezien.
  Ze had niet veel in maar je steelt niet van een oudje.


  Maak melding
 3. Na mi 15 september 2021 At 11:23

  @ redskin.
  En bent zeker wit he
  ——————————————————————–
  -Hij is een zwart witte…dus ORANGE RIOOL RAT!!
  Hij verbeeld zichzelf dat hij WIT is, maar de Blanken zien hem als een GROTE ZWARTE KOELI RAT.


  Maak melding
 4. Waarom zijn Surinamers geobsedeerd door de huidskleur van mensen, met name van misdadigers en weldoeners? De huidskleur van een mens is een aanpassing aan het klimaat waar de mens woont op aarde, niets meer en niets minder. Als we alle mensen zouden uitroeien en slechts mensen van 1 huidskleur zouden overhouden, zouden we op den duur (na één paar duizend jaar) weer alle gradaties van huidskleur krijgen als nu, tenminste als de mens zich weer in alle uithoeken van de aarde zou vestigen.


  Maak melding
 5. Redskin, ik geloof best dat je een mooie indiaan bent, ik heb bij alle bevolkingsgroepen in Suriname heel mooie mensen en minder mooie mensen gezien. Maar je denkt zeker dat iedereen op WKN Peyote gebruikt, net als jij, om te geloven dat jij als mooie indiaan helemaal in Ghana en India scholen bent gaan opzetten, terwijl de Indiaanse dorpen in Suriname vaak niet eens een school, laat staan een goede school hebben. Als het echt waar is dat je zulke slechte ervaringen had met zwarte ambtenaren (op welk ministerie in Suriname kom je 100% ambtenaren van slechts 1 bevolkingsgroep tegen?), dan ben je niet alleen een mooie Indiaan, maar ook een oerstomme Indiaan om uitgerekend naar Ghana te verhuizen, dacht je in Ghana soms niet zwarte mensen aan te treffen? Waarom zette je je super scholen niet op in Matta, Eruwarte of Galibi, deugen je eigen mensen in jouw ogen nog minder dan de zwarte mensen in Ghana, dat het niet bij je opkwam om een school op te zetten in Indiaans gebied?


  Maak melding
 6. Redskin 15 september 2021 At 13:54

  Ben een mooi indiaan geboren in indianen land Suriname vertel mij wat jullie zwartjes hebben bereikt behalve nr1 in lui zijn, stelen,roven. Ik heb een kinderschool in India met 540 Kids en 40 leraren alle Kids en hun ouders 20 per maand leraren maandsalaris.. dit alles ook in Suriname willen doen. Juliie zwarte ambtenaren vroegen mij 50.000 euro voor papieren en grond. Dus ik ga richting Juliie vaderland Ghana. School gebouwd met computers en alles geregeld. Na 6 maanden school verbrand 200.000 weg. Toen naar India daar staat het al tien jaar en gaat super. Dit alles door het verschil van mentaliteit. Heel dorp in India kwam helpen in Afrika kwam heel dorp kijken. Met deze top regering kom ik volgende jaar zaken doen en scholen bouwen. Ik zal goed voor jullie kinderen zorgen en zorgen dat ze niet als hun ouders worden. Zo,en vertel mij wat jullie doen in wereld?????
  ———————————————————————
  Redskin @…Wat je hebt is niet belangrijk, want je kan het ioch niet meenemen als je komende week de pijp uit gaat. Het ligt eraan hoe je met mensen omgaat SUKKEL
  Mooi verhaal weinig inhoud…stop al dat geld in je vette reet mooi indiaaaase Koeli Baboeng.


  Maak melding
 7. Redskin 15 september 2021 At 13:56

  Leraren salaris 300 euro per maand.
  ——————————————————–
  Achterlijke stomme Koeli Indiaas…. Dus als ik mijn salaris Netto omzet in SRD-TJES verdien ik dus per maand netto 112500 SRRRRDD-ss… Dus je belazerd die arme mensen KLOJO.


  Maak melding
 8. @Henkes,

  Het is niet de huidskleur, maar eerder de cultuur wat veelzeggend is. Afrikanen hebben/hadden een cultuur van veel vrouwen hebben, luieren, af en toe op jacht gaan en onderling stammenoorlogen voeren.
  In de marrons en creolen van Suriname vindt je nog de sporen daarvan terug.


  Maak melding
 9. Chandaal, bedankt voor de uitleg. Ik zou het op prijs stellen als je de VOOROORDELEN, die in Suriname over Hindoestanen, Javanen, Chinezen en Libanezen de ronde doen ook op een rijtje zou zetten en doe dat ook op een manier alsof het wetenschappelijk bewezen is en voor iedereen uit die groepen een vaststaand feit is.


  Maak melding
 10. Popo Jantje 15 september 2021 At 15:12

  FRANCO 11
  15 september 2021 At 14:55

  Daar is nikkertje Franco weer met zijn nikker bek. Laffe hond. Je wenst iedereen de dood maar ik wens jou een lang leven negro baboon.. het liefst tot vanavond.
  ————————————————————————————–
  LEEF JIJ NOG ??? ik hoorde dat jij gecremeerd was op weg naar ZEE!!


  Maak melding
 11. De enige vooroordelen die in dit land tegenover Hindoestanen en Chinezen zijn, komen altijd op hetzelfde neer. Suriname is van de zwarten en de andere twee bevolkingsgroepen de neegers steeds uitbuiten . Waar deze lulkoek op is gebaseerd weet ik niet misschien kunnen ze moeilijk met gezag omgaan maar het probleem is niet de Chinees of de Hindoestaan of de Libanees, maar de negher is het probleem


  Maak melding
 12. Popo Jantje , wat hebt jij dat goed gezegd , die franco legt ook nog uit hoeveel uitkering hij krijgt daar in Nederland , en hij vergalt Nederland , nou de Nederlanders moeten hem het land uit zetten en naar Suriname sturen met een enkeltje en met de slm , nou als hij hier op Zanderij is aangekomen wordt hij hartelijk ontvangen door de Indianen en Hindoestanen , hij zal het heel warm krijgen , nog warmer dan het hier nu is .


  Maak melding
 13. @Henkes,

  Hindoestanen: diversiteit
  Javanen: gamalang dansers
  Chinezen: draakaanbidders
  Libanezen: vluchtelingen
  Hollanders: sluwe vossen
  Brazilianen: mengelmoesjes
  Creolen: consumenten
  Marrons: geweldplegers
  Indianen: tandeloos

  Ik hoop dat dat voldoende wetenschappelijk was.
  Voor onderbouwing, zie Wikipedia


  Maak melding
 14. Redshin @@ jij kan nooit een indiaan zijn. Donder lekker op mafketel. Donder op lekker naar India…Poepejantje is een gefrustreerd rioolrat. Meer heb ik niet te zeggen tegen deze 2 hondenoppas.


  Maak melding
 15. franco , als je zwart mengt met wit krijg je grijs en geen oranje , als je rood en geel mengt krijg je oranje , jij bent toch schilder en moet dat weten toch
  nou franco met welke twee kleuren samen gemengd krijg je PAARS
  hint denk aan ratten


  Maak melding
 16. @glenn,
  O daar heb je deze idioot uit Den Haag ook weer. Opvallend hoeveel negroes uitlandig zijn, zich zogenaamd om dit land geven, altijd weten van wie opmerkingen afkomstig zijn enz enz. Nou Haagsche Glen, als de Hindoestanen naar India terug moeten dan weet je toch wat met Suriname gebeurt? Kijk naar Oeganda waar de Hindoestanen door de black Hitler Amin eruit zijn getrapt. Wat gebeurde er met dat land? De economie ging plat, grote armoede want de zoewartjes wisten niet hoe het land bewerkt moest worden, enorme hongersnood en de afkeer tegen de black Hitler Amin nam toe. O ja hij liet ook nog eens een half miljoen van zijn onderdanen ombrengen. Deze despoot moest vluchten. Zijn vrouwen speelden de publieke dames in Parijs en zijn donkere bloedbroeders moesten niks van Amin hebben. Wat was het eerste wat de opvolger van Amin, Musieuvi, deed ? Hij smeekte om terugkeer van de Indiers anders zouden ze het niet overleven. Idem met Zuid Afrika.
  Dus Glen, als Wat terug moet naar India wie moet voor de neghertjes hier zorgen? Ja jij zit op je reet lekker in Nederland waar je zonder inspanning toch verzekerd bent van onderdak, en eten. Daarom heb jij zoveel praatjes. Ben je echt een nationalist kom dan hier om het land op te bouwen. Wil je het niet omdat het verzetten van werk geen onderdeel is van jouw cultuur, dan adviseer ik je .. hou je kwebbel man.


  Maak melding
 17. Dieven heb je aan alle soorten en maten?
  De ene doet het meer dan de andere?
  Dus af en toe zie een Hindoestaan,maar mie volk e foefoeroe moro dang a mang dies. Maar geen 1 diefstal is goed te praten?zo krijgt het land een slechte reputatie??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES