donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan (57) sleurt vriendin uit woning en mishandelt haar

Man (57) sleurt vriendin uit woning en mishandelt haar

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Surinaamse politie heeft de 57-jarige Marcel B. afgelopen zondag aangehouden. Dit nadat hij de voordeur van zijn vriendin opentrapte en de woning binnenging. Hij sleurde haar vervolgens naar buiten en bracht haar vuistslagen toe, meldt het Korps Politie Suriname.

Marcel begaf zich zondag 12 september omstreeks 01.00 uur van die ochtend naar de woning van zijn vriendin. Hij bonsde daarbij op de voordeur van het huis van de vrouw, die in haar nachtrust werd gestoord. De vrouw stond op en gaf Marcel te kennen dat zijn bezoek niet gewenst was en vroeg hem de plek te verlaten.

Dit viel niet in goede aarde bij Marcel, waardoor hij de voordeur opentrapte en de woning binnenging. Hij sleurde daarbij zijn vriendin naar buiten en bracht haar vuistslagen toe in haar gezicht en haar lichaam. De vrouw die niet opgewassen was tegen Marcel, schreeuwde om hulp. De buren kwamen af op haar hulpgeroep en konden erger voorkomen. Ook de telefoon van de vrouw greep hij uit haar hand en gooide die op de grond, waardoor het telefoontoestel defect is geraakt.

Het slachtoffer werd voor het doen van aangifte overgebracht naar het politiebureau. Zij verklaarde aan de politie dat ze reeds elf jaren een relatie heeft met Marcel, maar dat zij niet op een adres samen wonen. De man heeft haar vaker mishandeld, waarbij zij van deze mishandelingen op woensdag 21 juli haar beklag deed bij de politie van Uitvlugt en op zaterdag 21 augustus bij de politie van Livorno.

Zij wenste toen geen strafrechtelijke vervolging tegen de man, waardoor Marcel beide keren na een ernstige waarschuwing werd heengezonden. Aangezien zij de situatie beu is, deed zij op 12 september aangifte tegen hem. De vrouw moest medisch worden behandeld.

Marcel deed kort na de aangifte tegen hem het politiebureau aan, maar werd direct door de politie aangehouden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

10 REACTIES
 1. Hopelijk komt deze Persoon bij zijn zinnen tijdens zijn detentie
  Er zijn Menige Mannen die hun vrouw(en) slaan cq mishandelen en Sommige zeggen dan achteraf ik zal het nooit meer doen tot het zich weer herhaald tegen deze Mannen wil ik zeggen doe het niet sla je vrouw of vriendin niet wat ze ook heeft gedaan denk aan jezelve je brengt jou Eigen vrijheid in gevaar als het niet gaat zoals je zelf had voorgesteld dan moet je met de relatie stoppen of hulp zoeken die vrouw of vriendin ook iemand anders zijn of haar dochter je heb het recht niet om haar te slaan al lijkt het in jou gedachten/ogen gerechtvaardigd het enige rechtvaardige wat je kunt doen is uit de gevangenis blijven.


  Maak melding
 2. Als een man regelmatig een vrouw mishandelt en daar geen eind aan komt nadat ze een paar keer aangifte daarvan gedaan heeft bij de politie, moet zij maar leren omgaan met ene Winchester, Glock
  of Smith and Wesson. Als hij het daarna nog in zijn hoofd haalt haar deur in te trappen of weer te mishandelen, roept ze haar nieuwe vriend Winchester, Glock of Smith and Wesson te hulp.


  Maak melding
 3. Duidelijk: Owru siki fu todo na kraskrasi.
  In dit geval moet ik aan de wijsheid denken dat een hond die eens bloed heeft geproefd, zal blijven hunkeren naar dat lekkers en een krasdagu worden. Wij gaven onze honden back&neck en ze waren waaks en bijtgraag.


  Maak melding
 4. FRANCO 11
  15 september 2021 At 12:28
  Was jij dat @WAT of @POEPE JANTJE ???

  Ik trap liever jouw negro gat tot moes Zwarte Piet = Geen racisme !
  Zwarte Piet is lief!


  Maak melding
 5. 🤷🏼‍♀️Waarom in godsnaam laat je het als vrouw toe dat een man je niet 1 maar zelfs meerdere keren zo minderwaardig en laf behandeld. Jij hoeft niet de ego van deze mislukte figuren te blijven strelen, denk aan jezelf werk aan jezelf, als je al een laag zelfbeeld hebt, zal ieder loser daar misbruik van maken. Zorg voor jezelf en je kinderen, je hebt niet perse zo een mislukkeling om je heen nodig.💪🏼 Be strong en proud.


  Maak melding
 6. Popo Jantje , je weet toch zwarte piet is geen dief , maar die zwarte paarse franco is wel een dief en zwarte piet moet hem op zijn donder geven met zijn roe en dan meenemen in zijn jute zak naar Spanje , en franco geloofd nog steeds aan de sint omdat hij nog een kind is , en hij zit nu al daar in het riool al veel sint liedjes uit te krijsen
  hij beschuldigd ons dat wij @ @ die 57 jarige zijn nou als hij @ wordt zal hij het zelfde doen als die 57 jarige , o nee dat kan niet want hij heeft geen vriendinnen , alleen maar holmaatjes


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES